Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Robin van Persie was full of praise for United’s attacking contingent following the Reds’ dramatic 3-2 win over Stoke City.
“It was a good win because when you’re 2-1 down at home, it’s tough,” van Persie told MUTV. “We knew what we had to do and, thankfully, Wayne managed to score from a corner before we got another great goal from Chicharito.”
“Wayne’s a great player, and it’s always great to play with him,” the Reds forward continued. “But don’t forget Chicharito’s input; he’s such a great role model to all footballers. He works so hard and he came in today and scored the winner.”
However, United’s current top goalscorer reserved special praise for young starlet Januzaj who made a telling contribution to the game from the substitutes' bench. “He is a top player and I’m a big fan of his. I’ve seen a lot of young players down the years but I would have to say that he is in the top one or two. I see similarities in his game to mine 10 years ago, but he’s not the new van Persie, he’s the new Adnan.”
“It was a good win because when you’re 2-1 down at home, it’s tough,” van Persie told MUTV. “We knew what we had to do and, thankfully, Wayne managed to score from a corner before we got another great goal from Chicharito.”
“Wayne’s a great player, and it’s always great to play with him,” the Reds forward continued. “But don’t forget Chicharito’s input; he’s such a great role model to all footballers. He works so hard and he came in today and scored the winner.”
However, United’s current top goalscorer reserved special praise for young starlet Januzaj who made a telling contribution to the game from the substitutes' bench. “He is a top player and I’m a big fan of his. I’ve seen a lot of young players down the years but I would have to say that he is in the top one or two. I see similarities in his game to mine 10 years ago, but he’s not the new van Persie, he’s the new Adnan.”
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- eric_cantona
- Kontakt:
kako to da nitko nije vidio genijalca Nanija kako rastura Stoke city ?
jedini razlog zašto bi moyes već sad trebao razmišljati o otkazu je što je tog idiota ostavio u klubu
pa ono je grozno.. umjesto njega u 58. minuti ulazi klinac koji ima dvije seniorske utakmice da okrene utakmicu protiv jedne od lošijih ekipa u ligi.. pa je li ga stid ? ? ?
jedini razlog zašto bi moyes već sad trebao razmišljati o otkazu je što je tog idiota ostavio u klubu
pa ono je grozno.. umjesto njega u 58. minuti ulazi klinac koji ima dvije seniorske utakmice da okrene utakmicu protiv jedne od lošijih ekipa u ligi.. pa je li ga stid ? ? ?
Nani mi je jedan od najdrazih igraca, ali jucer je fakat bio katastrofa. Nisam licno cuo, ali eto kazu i da su mu navijaci zvizdali kad je izlazio. Ali opet je ucestvovao kod prvog gola, on je takav tip da u svakom trenutku moze nesto sam napravit. Ipak mozda je bolje u ovom trenutku da Valencia igra, treba nam neko ko je direktan, brz i sto ne srlja. Cini se i da je u solidnoj formi.
A pazite Cleverleya danas: 0 interceptions and 0 tackles. Kao vezni igrac. Pa kako je to moguce u pm? Pokazi muda jednom, moj Clev.
A pazite Cleverleya danas: 0 interceptions and 0 tackles. Kao vezni igrac. Pa kako je to moguce u pm? Pokazi muda jednom, moj Clev.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pozdrav svim navijačima man utd, novi sam na ovome forumu već neko vrijeme pratim što se piše pa evo da se i ja javim nažalost situacija nije dobra, da se barem nekako dovući do prvog mjeseca pa onda jedno tri četri nova igrača jer ovo je stvarno loše nani, young, buttner, nemaju što tražiti u man utd posebna priča je cleverley koliko god netko volio i hvalio tog dečka on jednostavno nije igrač po mom mišljenju ni za klubove iz donjeg djela tablice epl usporedivati njega i legednu scholesa je sramota jučer on i nani prvi gol kao da ih nema između njih dvojce prolazi igrač kao brzi vlak, nije samo jučer u dvije sezone možda pet dobrih utakmica, neznam zbog čega moyes neproba sa varelom ili fabio na beku kada odmara rafaela, smal nije bek, što je sa tunnicliffeom dali računaju na njega u ipswichu igra redovno, nadam se da će priliku dobiti i mali cole jer je već sada tu u rangu sa clevsom i felom, po meni 4 mjesto u epl na kraju sezone odmah potpisujem, ipak nadamo se boljim danima
Juce u toku utakmice citam kako neki pisu da Nani bar nesto pokusava, cekaj malo, sta pokusava, poslao je dvije lopte na tribine? Jel to to?
Ubjedljivo najgori na terenu, hajd svi oni pogresni pasovi, al lik nas uspori bar za 30%, znaci kod njega ne postoji pojam dodavanje iz prve. Razumijem sto djecurlija svrsava na igrace njegovog tipa jer moze natehnicit do 233, sto sto svaku 23-tu utakmicu zabije eurogol, al da ozbiljni navijaci poslije ovolikih godina njegovog peglanja lopte i bezlicnih partija ovoliko brane portugalca. Osim toga on je defanzivno manje-vise beskoristan. Pa jucer nam Arnautovic pravi dar-mar preko njegove i Smalllingove strane.
S druge strane, svidjela mi se kombinacija s Adnanom i Valenciom, po desnoj strani i Valencia komotno moze igrati na beku bar protiv slabijih ekipa, s obzirom da Rafa nije u nekoj bajnoj formi.
Ubjedljivo najgori na terenu, hajd svi oni pogresni pasovi, al lik nas uspori bar za 30%, znaci kod njega ne postoji pojam dodavanje iz prve. Razumijem sto djecurlija svrsava na igrace njegovog tipa jer moze natehnicit do 233, sto sto svaku 23-tu utakmicu zabije eurogol, al da ozbiljni navijaci poslije ovolikih godina njegovog peglanja lopte i bezlicnih partija ovoliko brane portugalca. Osim toga on je defanzivno manje-vise beskoristan. Pa jucer nam Arnautovic pravi dar-mar preko njegove i Smalllingove strane.
S druge strane, svidjela mi se kombinacija s Adnanom i Valenciom, po desnoj strani i Valencia komotno moze igrati na beku bar protiv slabijih ekipa, s obzirom da Rafa nije u nekoj bajnoj formi.
http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... od-enough-" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvo bi to rijesenje bilo. Naravno jos promovisat malog Larnella Cola, te ustaliti Lingarda i Powella i ne treba niko vise.
Kakvo bi to rijesenje bilo. Naravno jos promovisat malog Larnella Cola, te ustaliti Lingarda i Powella i ne treba niko vise.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sta mislite ima li imalo istine u ovome za Pjanketa..dal ga United uopste prati..
Uh sto bi nam legao..a da ne pricam o sili novih turbo navijaca po uzoru na City..
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Uh sto bi nam legao..a da ne pricam o sili novih turbo navijaca po uzoru na City..

- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislim da ima istine,jbg igra mali extra.Samo eto sto ja ne vjerujem da bi on bio pojacanje pravo za nas..Opet tu nebi bilo definisane pozicije,nebi bio dovoljno spreman za EPL,nesto kao Kagawa..Njega mi je dovoljno tesko gledati kako se muci a kamoli naseg Pjanica..Mislim da bi najbolje pojacanje za nas mogao biti Zaha,treba nam kreacije i brzine na krilu,Nani ne valja al nikako kao ni Young,spali smo na Valenciu koji je takodje los i Januzaja koji vjerovatno nema snage za sastaviti dvije dobre utakmice,tako da nam je krilo prioritet..Kakva je muka lgedati United ove sezone,kiksevi u odbrani,nismo opasni po go iz igre bili nekih 7 utakmica,krila sem bljeska Januzaja i Valencie protiv Leverkusena krs,zeludac mi se okrene dok ovo pisem al hajde,valja pratit,mozda se desi neki preokret,mada sa ovakvom ekipom i mentalitetom trenera tesko..jasko__ je napisao/la:Sta mislite ima li imalo istine u ovome za Pjanketa..dal ga United uopste prati..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Mora da si slusao Susicevu pricu o Ronaldovom trbusnom zidu, pa zakljucio da je Pjanke preslab za premier ligu?Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da ima istine,jbg igra mali extra.Samo eto sto ja ne vjerujem da bi on bio pojacanje pravo za nas..Opet tu nebi bilo definisane pozicije,nebi bio dovoljno spreman za EPL,nesto kao Kagawa..Njega mi je dovoljno tesko gledati kako se muci a kamoli naseg Pjanica..Mislim da bi najbolje pojacanje za nas mogao biti Zaha,treba nam kreacije i brzine na krilu,Nani ne valja al nikako kao ni Young,spali smo na Valenciu koji je takodje los i Januzaja koji vjerovatno nema snage za sastaviti dvije dobre utakmice,tako da nam je krilo prioritet..Kakva je muka lgedati United ove sezone,kiksevi u odbrani,nismo opasni po go iz igre bili nekih 7 utakmica,krila sem bljeska Januzaja i Valencie protiv Leverkusena krs,zeludac mi se okrene dok ovo pisem al hajde,valja pratit,mozda se desi neki preokret,mada sa ovakvom ekipom i mentalitetom trenera tesko..jasko__ je napisao/la:Sta mislite ima li imalo istine u ovome za Pjanketa..dal ga United uopste prati..
Kagawa je citavih 10 kila lakse od malog princa, tako da ti je usporedba besmislena.
Dvije pobjede uvezane, tri utakmice bez poraza u ligi, kasno primljeni gol protiv Sotona, bilo bi 4 uvezane pobjede u svim takmičenjima, boli me tuKi kako igramo sve dok pobjeđujemo.
Jučerašnja utakmica je bila kao i sve u ovoj sezoni, dosta propusta na čitavom terenu, Igrači Stoke-a su mogli prenosti loptu jednostavno, brzo, driblat, duple pasove radit, sreća nisu znali do kraja iskoristit. United je zabio 3 gola, više na veliko ime i domaći teren, ali opet kažem nije ni bitno, sve dok imamo gol više od protivnika.
I Sir Alex je imao milion ovakvih utakmica, protiv Sociedada smo dobro odigrali a zabili samo jedan gol, evo jučer tri gola, sve zavisi od trenutka i raznih stvari koje se dešavaju na terenu. Ne želim nikoga da izdvajam, samo ću reći da nam je sredina bila vrlo loša, dodamo još Smallinga retarda na beku i imaš sranje na terenu.
Idemo po još pobjeda makar bile sve preokreti, sljedeći Norwich i ima da zaha zaigra konačno, da na svoje dođu ovi što svršavaju na njega
Jučerašnja utakmica je bila kao i sve u ovoj sezoni, dosta propusta na čitavom terenu, Igrači Stoke-a su mogli prenosti loptu jednostavno, brzo, driblat, duple pasove radit, sreća nisu znali do kraja iskoristit. United je zabio 3 gola, više na veliko ime i domaći teren, ali opet kažem nije ni bitno, sve dok imamo gol više od protivnika.
I Sir Alex je imao milion ovakvih utakmica, protiv Sociedada smo dobro odigrali a zabili samo jedan gol, evo jučer tri gola, sve zavisi od trenutka i raznih stvari koje se dešavaju na terenu. Ne želim nikoga da izdvajam, samo ću reći da nam je sredina bila vrlo loša, dodamo još Smallinga retarda na beku i imaš sranje na terenu.
Idemo po još pobjeda makar bile sve preokreti, sljedeći Norwich i ima da zaha zaigra konačno, da na svoje dođu ovi što svršavaju na njega

Zadnja izmjena: Anon, dana/u 27 okt 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Glory Glory Manchester United
Ne, ne bih volio Pjanića u Unitedu.
Miralem je dobar i sve to, ali ipak mislim da nije rješenje za Unitedov problem u sredini.
Miralem je dobar i sve to, ali ipak mislim da nije rješenje za Unitedov problem u sredini.
A Pjanic i De Rossi u paketu..MoR je napisao/la:Ne, ne bih volio Pjanića u Unitedu.

Evo gledam ih u Romi..tu je jos i Strotman..izdominirali bi nasu sredinu..mada to i nije tako tesko ove sezone..
Pjanic bi bio interesantna opcija. Ne vjerujem da bi kostao 30 miliona funti sto se ovdje spominje, jedno 15-20 mozda. Problem su naravno njegove povrede i fizicke mogucnosti. Tehnicki bi bio nas daleko najbolji igrac u veznom. Definitivno se nadam da ga pratimo u svakom slucaju.
Neki od vas su zaista licemjerni
Prije nego se znalo da ce Fergi u penziju, pricalo se kako ce bilo kome ko dodje biti zaista tesko i da ce trebati strpljenja. Kada se saznalo da ce u penziju, opet ste govorili da buducem treneru treba dati kredita, te da barem sezonu ne ocekujete nista spektakularno, da bi sada pisali razne bljuvotine. United nije klub kao Celsi ili Real, pa da mijenjaju trenera svako malo.
Da li mi mozete reci u cemu se prosla godina, evo od augsta pa do kraja novembra razlikovala od ove !? Nista bolje se ne igra, sem onih fenomenalnih preokreta. BItno je spomenuti da je United imao tri teske utakmice, Celsi, Arsenal i Liverpool.
Moyesu i upravi se moze zamjeriti samo slab transfer period, no opet, kada samo mi to imali DOBAR PRELAZNI ROK ?

Da li mi mozete reci u cemu se prosla godina, evo od augsta pa do kraja novembra razlikovala od ove !? Nista bolje se ne igra, sem onih fenomenalnih preokreta. BItno je spomenuti da je United imao tri teske utakmice, Celsi, Arsenal i Liverpool.
Moyesu i upravi se moze zamjeriti samo slab transfer period, no opet, kada samo mi to imali DOBAR PRELAZNI ROK ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Upravo to! Igra traljava, na sredini terena izdominirani od skoro svakog protivnika i zavisimo od toga jel Persiju ili Rooneyu qrcu ćejf da igraju. To traje već duže vremena i prije nego što je uopće Moyes došao. Jedino štu mu zamjerim su katastrofalne izmjene.neo je napisao/la:Neki od vas su zaista licemjerniPrije nego se znalo da ce Fergi u penziju, pricalo se kako ce bilo kome ko dodje biti zaista tesko i da ce trebati strpljenja. Kada se saznalo da ce u penziju, opet ste govorili da buducem treneru treba dati kredita, te da barem sezonu ne ocekujete nista spektakularno, da bi sada pisali razne bljuvotine. United nije klub kao Celsi ili Real, pa da mijenjaju trenera svako malo.
Pa rezultati se gledaju. A igra prosle sezone iako nije bila bas dobra, bila je puno bolja od ove. Puno vise prilika smo stvarali i igrali brze. Pa pobjedili smo i City i Chelsea u gostima i totalno izdominirali Arsenal i Liverpool na svom. Pustite price, to je bila puno, puno bolja ekipa.
Moyes je do sada ispod svakog nivoa. Cak smo imali dosta srece pa imamo i ovoliko bodova. Vrlo lako smo mogli imat jos manje. Protiv Liverpoola, Chelsea i Citya smo jedva 5 prilika sve skupa napravili. Onda su isle "lakse" utakmice gdje muku mucimo u bas svakoj od njih. Sta je radio ljetos ne vrijedi spominjat po stoti put, to je bilo na nivou imbecila.
Moyes je do sada ispod svakog nivoa. Cak smo imali dosta srece pa imamo i ovoliko bodova. Vrlo lako smo mogli imat jos manje. Protiv Liverpoola, Chelsea i Citya smo jedva 5 prilika sve skupa napravili. Onda su isle "lakse" utakmice gdje muku mucimo u bas svakoj od njih. Sta je radio ljetos ne vrijedi spominjat po stoti put, to je bilo na nivou imbecila.
Nije moguce poboljsati igru sa postojecim kadrom tek tako. Plus uslo se u sezonu sampionski, te je vecina igraca ocekivala pobjede kao nesto logicno. Moyes je dobar strucnjak i to ce pokazati. Sjecam se dosta utakmica prosle sezone gdje smo igrali ispod prosjeka, a opet pobjedili. Ali zato je RVP bio na vrhuncu forme. Trebat ce mu dosta vremena da se vrati u istu. Moyes gradi ekipu, i zanimljivo je da sve manje forsira Younga, a Ando je cini se proslost.
Sjecate se onih nevjerovatnih preokreta prosle sezone. Sve to govori da igra nije bila optimalna. Naravno da se stvaralo vise prilika pod SAFom, ta covjek je epl prekucao, zar treba da se povlace neke paralele, plus znao je ekipu u dusu.
Sjecate se onih nevjerovatnih preokreta prosle sezone. Sve to govori da igra nije bila optimalna. Naravno da se stvaralo vise prilika pod SAFom, ta covjek je epl prekucao, zar treba da se povlace neke paralele, plus znao je ekipu u dusu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Bolja igra je bila zbog Carricka koji je stvarno igrao odlično i preuzeo je tu ulogu playmakera gdje je dijelio jako fine lopte. Ove sezone nema ko da kreira te akcije jer Carrick je lošiji nego prošle sezone i igra u paru sa Fellainijem koji je spor i ne treba se čudit lošoj i sporoj igri,Andersona ne želim da komentarišem,Fletcher vjerovatno neće biti stari (svakako nije playmaker) i još kad dodaš bezmudog Clevza ovo ne liči na respektabilan vezni red.Cartman je napisao/la:Pa rezultati se gledaju. A igra prosle sezone iako nije bila bas dobra, bila je puno bolja od ove. Puno vise prilika smo stvarali i igrali brze. Pa pobjedili smo i City i Chelsea u gostima i totalno izdominirali Arsenal i Liverpool na svom. Pustite price, to je bila puno, puno bolja ekipa.
Evra je prošle sezone dosta zabio golova i to nas je nekad znalo izvuć,Rafael je loš ove sezone u odnosu na prošlu (nadam se zbog povreda i da će što prije biti onaj stari da ne gledamo Smallinga). Krila su loša kao i prethodne sezone (tu i tamo zablista Valencia) i jako je žalosno da zavisimo od 18-godišnjaka. Kagawa isto igra kao i prošle sezone (osim protiv Real Sociedada) i stvarno se pitam šta je bilo sa onim Kagawom iz Dortmunda. Young je uvijek bio glup ko neka stvar. RvP nastavlja da nas izvlači iz g.ovana kao i prošle sezone,a Rooney je sve bolji i bolji.
A vrlo lahko smo mogli imati 7 bodova viseVrlo lako smo mogli imat jos manje.

"It's one of premier league's oldest lessons .
Cartman je napisao/la:Pa rezultati se gledaju. A igra prosle sezone iako nije bila bas dobra, bila je puno bolja od ove. Puno vise prilika smo stvarali i igrali brze. Pa pobjedili smo i City i Chelsea u gostima i totalno izdominirali Arsenal i Liverpool na svom. Pustite price, to je bila puno, puno bolja ekipa.
Baš te ne mogu ozbiljno shvatati kada napišeš da United ove sezone ima sreće. Isto kao da nismo iste utakmice gledali. Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.