FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

GK1996
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la GK1996 » 27 okt 2013, 02:28

Coraco je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Klocu ko se zalio na sudjenje i navlacenje protiv Rudara,daj ba budi normalan :D

A jedva 1:0,eto bas ce Rudar trpati Mladost (svoj drugi tim)koji ce se boriti za opstanak.

Hajd stvarno zdravo,ne mogu vise raspravljat,pisete gluposti.
Pa bio si na utakmici govoriš, de nam ti reci kakvo je bilo suđenje, da ne bude da nismo mi objektivni. Mi ako budemo imali ovakvo suđenje kod vas, to će bit bonbona.
Jašta je drugi tim, zato se između ne možete toliko. Hvala ti što nas napuštaš.

Sudjenje je bilo normalno,to sto nije sviran ofsajd po vama bi trebala biti frka,jer vi trazite krivce u sudijama,i posto nemate igru,morate traziti alibi za poraz,pa su vam sudije u centru paznje,dok po meni je normalno da sudija smije pogrijesiti,i ja ne pratim samo sudiju,nego igru svog tima ;)

Sudjenje u Kaknju je posteno,i u Kaknju se igra fudbal uvijek,nije domacinsko da Rudar mora pobjediti,ne sjecam se ko je ostecen u Kaknju,a i rijetko koja ekipa se zali ;) Osim kad ovako nalete neki,pa ne upute ni jedan udarac prema golu i onda udare po sudijama,i gleda se ne dosudjen aut itd :lol: :lol:

A Mladost mrziti,i da se toliko ne mozemo je dokaz da ti pojma nemas,rivalitet svakako da postoji sto je i logicno,ali da se bas ne mozemo nema nikakve logike,jer tu vecinom igraju momci sa Rudara,i dva kluba imaju odlicnu saradnju tako da si malo proletio u prazno,ako je po tebi sportski rivalitet i mrznja isto,onda je to druga stvar :D
I jos nesto,mozda vi ne poznajete u TK-u sta znaci rivalitet,jer vi gore sve prijateljske tekme igrate,kako kome treba tako i odigrate,rijec rivalitet u TK-u je davno izumrla :D
Rudar Kakanj !!!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 27 okt 2013, 10:24

GK1996 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Klocu ko se zalio na sudjenje i navlacenje protiv Rudara,daj ba budi normalan :D

A jedva 1:0,eto bas ce Rudar trpati Mladost (svoj drugi tim)koji ce se boriti za opstanak.

Pa bio si na utakmici govoriš, de nam ti reci kakvo je bilo suđenje, da ne bude da nismo mi objektivni. Mi ako budemo imali ovakvo suđenje kod vas, to će bit bonbona.

Sudjenje je bilo normalno,to sto nije sviran ofsajd po vama bi trebala biti frka,jer vi trazite krivce u sudijama,i posto nemate igru,morate traziti alibi za poraz,pa su vam sudije u centru paznje,dok po meni je normalno da sudija smije pogrijesiti,i ja ne pratim samo sudiju,nego igru svog tima ;)

Sudjenje u Kaknju je posteno,i u Kaknju se igra fudbal uvijek,nije domacinsko da Rudar mora pobjediti,ne sjecam se ko je ostecen u Kaknju,a i rijetko koja ekipa se zali ;) Osim kad ovako nalete neki,pa ne upute ni jedan udarac prema golu i onda udare po sudijama,i gleda se ne dosudjen aut itd :lol: :lol:

A Mladost mrziti,i da se toliko ne mozemo je dokaz da ti pojma nemas,rivalitet svakako da postoji sto je i logicno,ali da se bas ne mozemo nema nikakve logike,jer tu vecinom igraju momci sa Rudara,i dva kluba imaju odlicnu saradnju tako da si malo proletio u prazno,ako je po tebi sportski rivalitet i mrznja isto,onda je to druga stvar :D
I jos nesto,mozda vi ne poznajete u TK-u sta znaci rivalitet,jer vi gore sve prijateljske tekme igrate,kako kome treba tako i odigrate,rijec rivalitet u TK-u je davno izumrla :D
Prvo da kazem da je rudar mogao on bi mladost natrpao 10 komada i sve ce uraditi da mladost izbaci iz lige... a dalje rivalitet postoji ali mrznje nema...Sto se tice sudjena samo u Doboju se sudi posteno. To su vidjeli i sloboda jedinstvo gosk capljina ....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 okt 2013, 11:51

Karacic sudio Jedinstvu u Doboj Kaknju i bio bjen sta je uradio domacinu u korist Jedinstva...dobio suspenziju, prva naredna tekma sudi Slobodi u Orasju i sudi protiv Slobode na ovaj nacin i gle cuda opet u ciju korist...sad ce opet dobit suspenziju i doci ce da povalja Bratstvo ko sto gledam :D kako je to sve slucajno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2013, 12:14

je l' Smajil izveo tim za gostovanja? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 okt 2013, 12:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:Karacic sudio Jedinstvu u Doboj Kaknju i bio bjen sta je uradio domacinu u korist Jedinstva...dobio suspenziju, prva naredna tekma sudi Slobodi u Orasju i sudi protiv Slobode na ovaj nacin i gle cuda opet u ciju korist...sad ce opet dobit suspenziju i doci ce da povalja Bratstvo ko sto gledam :D kako je to sve slucajno :D
+1

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 27 okt 2013, 12:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:Karacic sudio Jedinstvu u Doboj Kaknju i bio bjen sta je uradio domacinu u korist Jedinstva...dobio suspenziju, prva naredna tekma sudi Slobodi u Orasju i sudi protiv Slobode na ovaj nacin i gle cuda opet u ciju korist...sad ce opet dobit suspenziju i doci ce da povalja Bratstvo ko sto gledam :D kako je to sve slucajno :D
Trebaš biti na utakmici da znaš šta je uradio.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 okt 2013, 13:49

Nemoj biti dosadan sa Jedinstvom, svaki skoro post ti nas spominjes. Ohladi malo.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 27 okt 2013, 13:58

Slazem se sa tom konstatacijom, MIČO JE NAJBOLJI
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 27 okt 2013, 14:20

ma slabi smo jbt i sto pobjedis na guzove pobijedis .... nama treba 11 igraca igraca koji prave razliku .... mi da zasluzimo PL morali bi svaku utakmicu dobiti sa 3 razlike ;)
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 15:08

ma netreba,na ovu ekipu dovest jednog stopera,dva vezna,i napadaca,i bilo bi to tamam
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 okt 2013, 16:17

GK1996 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:

Ne znam samo što si uopšte napisao da si bio na gostovanju u Tuzli kad nisi, da si bio 20 minuta u odnosu na ostalih 70 ne bi ovo napisao, ali hajde nije bitno.

Vidiš kako ti stavljaš riječi koje ja nisam napisao. Aj' navedi gdje sam ja napisao da se vi mrzite sa Doboj Kakanj ? :D :D nije uredu bolan nedostatak argumenata zamijeniti sa lažima.

I treće, što je najočiglednije od svih ovih "pitanja" jeste rivalitet u TK, kako si samo ispao smiješan sa ovom izjavom. :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 27 okt 2013, 16:48

Znaci sledecu tekmu: Carlos, Sale, Cejvan, Neza odbrana
Mehidic, Prso, Omic, Jaganjac ili Omerovic veza
Mico, Mujka napad
Riba golman
Nema Efendica, Musica, Mehanovica, Brckalica 4 prvotimca.
Carlos bi trebao da zakrpi odbranu, Prso sigurno umjesto Musica, Jaganjac ili Omerovic umjesto Brckalica, prije Jaganjac zbog trke. To bi bilo to, al posto mi genija imamo na klupi moze se ocekivat neka cudna kombinacija :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 okt 2013, 17:04

Ako ista raduje u ovom raspletu jeste cinjenica da nam Branitelj dolazi u upitnoj formi. Primili su 3 gola od Troglava, danas jedva kuci sa Rudar Kaknjom 1-0
tuzlanska Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 okt 2013, 17:09

zlajci je napisao/la:Ako ista raduje u ovom raspletu jeste cinjenica da nam Branitelj dolazi u upitnoj formi. Primili su 3 gola od Troglava, danas jedva kuci sa Rudar Kaknjom 1-0
You mean Mladost Doboj-Kakanj :D
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 okt 2013, 17:20

TzBulevar87 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Ako ista raduje u ovom raspletu jeste cinjenica da nam Branitelj dolazi u upitnoj formi. Primili su 3 gola od Troglava, danas jedva kuci sa Rudar Kaknjom 1-0
You mean Mladost Doboj-Kakanj :D
Sure I mean that :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 27 okt 2013, 17:33

wienultras je napisao/la:ma netreba,na ovu ekipu dovest jednog stopera,dva vezna,i napadaca,i bilo bi to tamam
golmana pod hitno oni su nam najlosija karika, riba je bio kriv i za prvi gol u orasju njegova lopta.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 18:35

ma dovest cemo,ako jasmin ispuni svoje obecanje,azmir ce odrijesiti kesu za ovu polusezonu.
imacemo 60 posto jacu ekipu

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 21:41

imali kakvih novosti,hocel konacno karic AUT,suskal se sta

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 okt 2013, 23:43

wienultras je napisao/la:evo javise mi,platini licno dolazi pod borice protiv rudara,da cestitajedinstvu ulazak u premijer ligu,kako je naveo nada se da ce jedinstvo potvrditi svoju dominaciju u ligi prvaka uskoro,i kako kaze,po svaku cijenu zeli da francuski klubovi izbjegnu jedinstvo u grupnoj fazi :lol:
malo sarkazma,nezamjerite :)
Da si pismen kao sto si duhovit, gdje bi ti kraj bio ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 00:17

LloriS je napisao/la:
wienultras je napisao/la:evo javise mi,platini licno dolazi pod borice protiv rudara,da cestitajedinstvu ulazak u premijer ligu,kako je naveo nada se da ce jedinstvo potvrditi svoju dominaciju u ligi prvaka uskoro,i kako kaze,po svaku cijenu zeli da francuski klubovi izbjegnu jedinstvo u grupnoj fazi :lol:
malo sarkazma,nezamjerite :)
Da si pismen kao sto si duhovit, gdje bi ti kraj bio ;)
izvinjavam se gospodine profesore,sljedeci cas cu se javiti da popravim keca iz gramatike,molim vas da ovaj cas ostanem neocjenjen :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.