Prava dva ispita ce biti mladost pa sparsi onda mozemo pricati o necemu samo mi smejsno citati kako sloboda ima para a decenijama ranije sam citao kako nema ni za kifliSlatinash_7 je napisao/la:Nas to plaho i ne zanima,pokazali smo kvalitet,imamo para,imamo trenera,navijace tako da smo poprilicno blizu te lige,koja god ona to bila..Rano je govoriti al to je moje misljenje..neno#4 je napisao/la:Koliko ja znam od ove sezone se nece igrati Liga 6, nego cetiri. Mozda grijesim..
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovo je "općinski klub", vodi ga Jasminov poltron Berbić. Za njih će uvijek nešto izdvojiti. Osim toga, nemaju dugova kao KK što je imao.nerminh74 je napisao/la:Prava dva ispita ce biti mladost pa sparsi onda mozemo pricati o necemu samo mi smejsno citati kako sloboda ima para a decenijama ranije sam citao kako nema ni za kifliSlatinash_7 je napisao/la:Nas to plaho i ne zanima,pokazali smo kvalitet,imamo para,imamo trenera,navijace tako da smo poprilicno blizu te lige,koja god ona to bila..Rano je govoriti al to je moje misljenje..neno#4 je napisao/la:Koliko ja znam od ove sezone se nece igrati Liga 6, nego cetiri. Mozda grijesim..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma ima ispita jos do kraja,sezona je maraton,nasa liga je nepredvidiva,nazalost ne zbog prevelike kvalitete vec zbog oscilacija u igri..Ovo sam ja vise iz bijesa napisao,jer se neno javio sa nekim stavom da mi nemamo sta raditi ako se bude tu igrala liga 4 a pokazali smo da imamo..Para se ima,jer opstina daje i nastavit ce davat pare,bit ce para od ulaznica,Mejdan je valjda i dalje dzaba dat na koristenje tako da,nema zime...nerminh74 je napisao/la:Prava dva ispita ce biti mladost pa sparsi onda mozemo pricati o necemu samo mi smejsno citati kako sloboda ima para a decenijama ranije sam citao kako nema ni za kifliSlatinash_7 je napisao/la:Nas to plaho i ne zanima,pokazali smo kvalitet,imamo para,imamo trenera,navijace tako da smo poprilicno blizu te lige,koja god ona to bila..Rano je govoriti al to je moje misljenje..neno#4 je napisao/la:Koliko ja znam od ove sezone se nece igrati Liga 6, nego cetiri. Mozda grijesim..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu?
Bolje da uzima pare u kladionicama.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
ne direktno,al eto na nasu pricu da smo kandidati za ligu 6 i play off ostavio je komentar da se ove godine igra liga 4 koliko on zna..Probisvjet je napisao/la:Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu?Bolje da uzima pare u kladionicama.
Slatina Bog i batina
-
- Kontakt:
sloboda u mnogo cemu nije ista ekipa od prosle godine,od pristupa igri,do trenera,kako god se zvala,liga 4,6
sloboda ce igrati u njoj,kao i svaki klub,pojacace se za zavrsnicu,pa cemo vidjeti sta ce biti,ja mislim da ce biti hit ove godine
sloboda ce igrati u njoj,kao i svaki klub,pojacace se za zavrsnicu,pa cemo vidjeti sta ce biti,ja mislim da ce biti hit ove godine
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sta si htio da kazes s ovim postom? Samo mi reci gdje sam ja napisao da Sloboda nema sta da trazi ako je Liga 4? Naucite se citati.Probisvjet je napisao/la:Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu?Bolje da uzima pare u kladionicama.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste' 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam citao postove prije. Vidio sam da je Slatinas _7 nesto tako napisao i to me navuklo. Ako nisi tako napisao "neno" onda se izvinjavam.neno#4 je napisao/la:Sta si htio da kazes s ovim postom? Samo mi reci gdje sam ja napisao da Sloboda nema sta da trazi ako je Liga 4? Naucite se citati.Probisvjet je napisao/la:Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
+1JTS je napisao/la:u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste'
- Probisvjet
- Kontakt:
+1Claus je napisao/la:+1JTS je napisao/la:u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste'

Probisvjet je napisao/la:+1Claus je napisao/la:+1JTS je napisao/la:u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste'

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mozda bi se moglo i do lige za prvaka a onda otom potom ... tesko cemo biti menju 2 ekipe koje vode u ABA ligu ( ako ostanu 2 ekipe
)

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ABA liga....stize drug berba
jes da je klub mlad al je privatan i bez dugova

jes da je klub mlad al je privatan i bez dugova

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drago mi je vidjeti i procitati sve ove lijepe stvari oko tuzlanske kosarke, imena jednog Teletovica i Hukica kao poslijeratnih perjanica mi daju nadu da mozete i dalje nastaviti izbacivati kvalitetne igrace i da ce se najbolja kosarka igrati u Mejdanu - hramu BH kosarke.
Nadam se da ce i repka dobiti sansu da jednu tekmu odigra u Tuzli jer Tuzla to zasluzuje.
Nadam se da ce i repka dobiti sansu da jednu tekmu odigra u Tuzli jer Tuzla to zasluzuje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Al ovo je privatni klub koji nije podrzan i za koji slucajno vec u trecem kolu se trazi karta vise
Steta sto se ne igra u velikoj jer ne sumnjam da bi bila puna.

Steta sto se ne igra u velikoj jer ne sumnjam da bi bila puna.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
- Kontakt:
nemamo dugova ni marke,bilo kojeg igraca iz nase lige,plus makar jednog stranca mogu dovest..mogli bi mi daleko dobaciti ove sezone.. 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Mulaomerović: Utakmica sa Sparsima će biti jedna velika bitka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne mogu brate i bog..i kad me pritiscu da idemo na tekmu i drustvo i cura sjetim se Berbicev klub i ne mogu da me naopako okrenes
isto da ugasis FK Slobodu i osnujes OFK sa Sabovicima na celu, ista sorta ljudi...
ovo sto ide 80% veze nema ni ko je i sta je Aid a i "glory hunteri" su, cast izuzecima...nek zaredaju 3 poraza nece bit 100 ljudi opet, a isto tako kazem nek dodje zvezda sutra da igra svoju tekmu u Tz ,ovi isti sto kupuju karte za Berbica, bi napunili i za Zvezdu ako bi bila IN na fb-u.

isto da ugasis FK Slobodu i osnujes OFK sa Sabovicima na celu, ista sorta ljudi...
ovo sto ide 80% veze nema ni ko je i sta je Aid a i "glory hunteri" su, cast izuzecima...nek zaredaju 3 poraza nece bit 100 ljudi opet, a isto tako kazem nek dodje zvezda sutra da igra svoju tekmu u Tz ,ovi isti sto kupuju karte za Berbica, bi napunili i za Zvezdu ako bi bila IN na fb-u.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 447&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.