Inače sam znao da će biti problema sa ovim Negredom kada je došao u City

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Saznat će se nekih sat vremena prije utakmice. Ili će biti "Edin i današnju utakmicu protiv Chelsea počinje sa klupe za rezervne igrače" ili "Nakon što je dva meča bio na klupi za rezerve, Edin utakmicu protiv Chelsea počinje od prve minute."milomlat je napisao/la:mirzatele je napisao/la:diamond u prvoj 100%
Je li to sigurno?
Nemoj da se nastelim za utalmicu pa da zazalim.
Tacno !Izgleda da golovi nisu mjerilo !FaraonTM je napisao/la:Ako su Pellegriniju mjerilo golovi onda bi Dzeko trebao početi, jer je Negredo igrao u zadnja dva susreta igrao puno više i dao isto koliko i Džeko, 0. Ako mu je bitnije zalaganje i te zajebancije (što se meni čini da jeste) onda definitivno počinje Negredo.
Inače sam znao da će biti problema sa ovim Negredom kada je došao u City
Mislis na fejsbuk?JTS je napisao/la:zašto Džekson ništa ne javlja
da, evo javiše, klupa majkaZgemboAdislic je napisao/la:Mislis na fejsbuk?JTS je napisao/la:zašto Džekson ništa ne javlja
Najgore moguće, Negredo ulazi sa klupe, Džeksonu ni minute garant.Goalgetter je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Garcia, Fernandinho, Nasri, Yaya Toure (C), Silva, Aguero
odavno je on jaruga moj rezervni igrac..on od kako je dosao u city nije uvezao 5 bitnih utakmica da igra u prvojSamoZeljo je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne, protiv Chelsea bi mozda bila ludost poceti sa dva spica. U modernom fudbalu se desava da tim igra cak bez ijednog. Npr. Bayern je protiv Cityja poceo bez ijednog klasicnog napadaca.
Svakako je ovo, kao sto sam govorio, nokaut za Dzeku. Od danas je on definitivno rezervni igrac.
On je rezervni igrac otkad je presao u Shity.SamoZeljo je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne, protiv Chelsea bi mozda bila ludost poceti sa dva spica. U modernom fudbalu se desava da tim igra cak bez ijednog. Npr. Bayern je protiv Cityja poceo bez ijednog klasicnog napadaca.
Svakako je ovo, kao sto sam govorio, nokaut za Dzeku. Od danas je on definitivno rezervni igrac.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 44 gosta.