Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vincenttan
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la vincenttan » 27 okt 2013, 04:59

levat je napisao/la:Svi gledaju Tininu majstoriji i viču vidi se da mu je Pape amidža. Ma vidi se ko mu je babo. Kakav je Sejo dribler i mangup bio. Samo da je htio treneirati kao Pape. Najveći upropašteni talentat svih vremena.
ziva istina, jazu da je pjan znao doci na tekmu i ubbace ga pred kraj tekme i on unisti protivnika :mrgreen: :lol: :lol:
neki kazu da je bio i jaci igrac od Safeta (talenat)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 okt 2013, 09:04

Moze li neko od forumasa ko se razumije u pravila reci dali Tino Susic moze igrati za nasu mladu repku, jer on je igrao za belgijsku u-19 i 92. je godiste.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 okt 2013, 09:55

i Bencun je iz medjugorja,4 goal u 4 utakmice mlad a odlicno se krece

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 okt 2013, 10:04

vendeta87 je napisao/la:Moze li neko od forumasa ko se razumije u pravila reci dali Tino Susic moze igrati za nasu mladu repku, jer on je igrao za belgijsku u-19 i 92. je godiste.
moze ako nije igr`o za mladu repku belgije. za u-21 igraju 92, 93 i mladji :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 okt 2013, 10:56

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 05938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
imal kakve veze sa nama?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 okt 2013, 11:03

Odjednom u 5 dana , preokret za 180 stepeni . Do neki dan Avdija iz Hajduka je bio najgori igrač repke , a sad se spominje najmanje 5 igrača Hajduka kao potencijalni za reprezentaciju ... Šta radi jedno mjesto više na tabeli ... :)

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 27 okt 2013, 11:04

L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 05938.html
imal kakve veze sa nama?
Otac mu je iz Tomislavgrada.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 okt 2013, 11:22

Gdje su sada oni sto su kritikovali Papeta zbog malog Tina?.Momak je itekako talentovan i jos je 92 godiste.On moze napraviti jos uvijek sjajnu karijeru.Vidi se da mali zna "lopte" ;) .Za Bencuna nisam znao da je nas,bilo bi lijepo ga "oteti" Croaciji :mrgreen: ,jer ima sve predispoziciji da postane opak napadac.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 okt 2013, 12:56

bavarian_bk je napisao/la:Odjednom u 5 dana , preokret za 180 stepeni . Do neki dan Avdija iz Hajduka je bio najgori igrač repke , a sad se spominje najmanje 5 igrača Hajduka kao potencijalni za reprezentaciju ... Šta radi jedno mjesto više na tabeli ... :)
Neki su ovdje kritikovali da ce Susis preko veze familijarne da zove Tinu,momak je zasluzio poziv,bio je Belgijski mladi rep. a igra fenomenalno,ima veliki talenat,onako visok,zna sa loptom mislim da bi mogao pomoci

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 okt 2013, 13:23

jasmin10 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Moze li neko od forumasa ko se razumije u pravila reci dali Tino Susic moze igrati za nasu mladu repku, jer on je igrao za belgijsku u-19 i 92. je godiste.
Znaci da bih mogao igrati i za u-21.
Evo sad gledam u Hajduku imamo pored Vrsajevica i Susica jos pet nasih igraca: Bukvu, Bencuna, Pasalica, Maglicu i Jozinovica.
Trebao bi Pape to sve kaparisati za nas da i mi konacno Croatima nekog igraca preotmemo, a posebno mislim na Bencuna i Pasalica jer su obojica sjanji talenti i sigurno ce napraviti dobre karijere.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2013, 13:26

vendeta87 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Znaci da bih mogao igrati i za u-21.
Evo sad gledam u Hajduku imamo pored Vrsajevica i Susica jos pet nasih igraca: Bukvu, Bencuna, Pasalica, Maglicu i Jozinovica.
Trebao bi Pape to sve kaparisati za nas da i mi konacno Croatima nekog igraca preotmemo, a posebno mislim na Bencuna i Pasalica jer su obojica sjanji talenti i sigurno ce napraviti dobre karijere.
Ma ako budu imali želju za igranjem u BiH dresu, oni će to reći na neki način. I mi smo sada postali dobra reprezentacija gdje se igrači sami preporučuju a ne da ih mi tražimo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 okt 2013, 13:32

FaraonTM je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Znaci da bih mogao igrati i za u-21.
Ma ako budu imali želju za igranjem u BiH dresu, oni će to reći na neki način. I mi smo sada postali dobra reprezentacija gdje se igrači sami preporučuju a ne da ih mi tražimo.
Pa nisam ja ni mislio da te igrace treba ganjati, jednostavno Pape ih pozove za mec protiv Argentine i oni koji se odazovu su nasi i prica je gotova.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 okt 2013, 13:33

Ja sam gledao susica u par navrata mali je talenat , i zasluzuje poziv nadam se da se pape ne drzi nekih princima jer je fkt beze. Mali igra dobro na poziciji na kojoj smo u deficitu samo takvom. Iako sanse da tino izbaci medunjanina ravne su tome da nama veceras svima sleti NLO u dvoriste jer pape voli medunjanina kolko i misketa :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2013, 13:36

Zašto neko misli da će se ti igrači Hajduka nama "trpati" u sastav samovoljno ? Niko nije lud da kaže ja ću igrati za BiH, kad postoji šansa da igra za Hrvatsku takođe.Ako su nam zanimljivi, i neko iz saveza ili stručnog štaba reprezentacije ode i sa momcima porazgovara, onda se može očekivati neki njihov odgovor.Ovako teško da će neko od njih jasno i glasno reći da će igrati za nas ako to uopšte i žele.Mada bih ja volio mladog Pašalića vidjeti u našem dresu.
DRUG NEBI TI PUNCA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 okt 2013, 13:38

bagrcavi je napisao/la:Zašto neko misli da će se ti igrači Hajduka nama "trpati" u sastav samovoljno ? Niko nije lud da kaže ja ću igrati za BiH, kad postoji šansa da igra za Hrvatsku takođe.Ako su nam zanimljivi, i neko iz saveza ili stručnog štaba reprezentacije ode i sa momcima porazgovara, onda se može očekivati neki njihov odgovor.Ovako teško da će neko od njih jasno i glasno reći da će igrati za nas ako to uopšte i žele.Mada bih ja volio mladog Pašalića vidjeti u našem dresu.
Slazem se s tobom treba sad nas savez ici u ofanzivu i sve mlade igrace sirom evrope koji imaju nase porjeklo vrbovati i na taj nacin stovriti solidnu bazu igraca za buducnost. Ovo se pozebno odnosi na pomentuog Pasalica pa i Bencuna.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2013, 14:18

Zar se do neki dan nije shralo da eto kao Hajduk ima najvise igraca koji ce piciti na svjetsko prvenstvo u Brazil.
Nek pozove Tinu i nek ovaj slucajno i pomisli da napravi greskicu,odmah bi gringonja & co uskrsnula sa propasti BIH fudbala.Prdilo se zbog toga i na Hadzica da bi nakon nepozivanja taj prdez okrenuli na drugi smjer.
Bencuna pa i Pasalica ako se ne varam bi Vlado trebao vec trebao imati u vidu slijedecu tekmu.Nema sta izgubiti,niti ce mu neko kehnjati zbog toga..valjda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 27 okt 2013, 15:08

Po meni treba ovog Rodica kontaktirati:

http://www.transfermarkt.de/de/milan-ro ... 68978.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta mislite?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2013, 15:12

Na osnovu cega i zasto ? Gdje je to pokazao da zasluzuje poziv za reprezentaciju ? Igra u Volgi, nista znacajno se ne zna o njemu.

Rođen u Drvaru i ako je to jedina poveznica da dobije poziv ne znam stvarno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2013, 15:22

Elegant je napisao/la:Na osnovu cega i zasto ? Gdje je to pokazao da zasluzuje poziv za reprezentaciju ? Igra u Volgi, nista znacajno se ne zna o njemu.

Dobro sad,Subotic ni po pradzedu nesto konkretno nije imao sa repkom za koju je zaigrao.
Mali igra lijevog beka,konstantatan je,mlad u podobroj Ruskoj ligi.
Kontaktirati ga zasto ne.Hos,nes svejedno je,a mozda i nije.Nebi bio prvi,u glavnom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 27 okt 2013, 15:24

Elegant je napisao/la:Na osnovu cega i zasto ? Gdje je to pokazao da zasluzuje poziv za reprezentaciju ? Igra u Volgi, nista znacajno se ne zna o njemu.

Kao prvo mlad je i igra kao lijevi bek standardno u volgi. Inace je igrac Zenita, ali trenutno posudjen.

Da je Bosnjak koja igra u inostranstvu bilo bi dovoljno da je rodjen u Drvaru, svejedno jel ikad bio Bosni.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.