Coraco je napisao/la:Pa bio si na utakmici govoriš, de nam ti reci kakvo je bilo suđenje, da ne bude da nismo mi objektivni. Mi ako budemo imali ovakvo suđenje kod vas, to će bit bonbona.GK1996 je napisao/la:Klocu ko se zalio na sudjenje i navlacenje protiv Rudara,daj ba budi normalan
A jedva 1:0,eto bas ce Rudar trpati Mladost (svoj drugi tim)koji ce se boriti za opstanak.
Hajd stvarno zdravo,ne mogu vise raspravljat,pisete gluposti.
Jašta je drugi tim, zato se između ne možete toliko. Hvala ti što nas napuštaš.
Sudjenje je bilo normalno,to sto nije sviran ofsajd po vama bi trebala biti frka,jer vi trazite krivce u sudijama,i posto nemate igru,morate traziti alibi za poraz,pa su vam sudije u centru paznje,dok po meni je normalno da sudija smije pogrijesiti,i ja ne pratim samo sudiju,nego igru svog tima

Sudjenje u Kaknju je posteno,i u Kaknju se igra fudbal uvijek,nije domacinsko da Rudar mora pobjediti,ne sjecam se ko je ostecen u Kaknju,a i rijetko koja ekipa se zali

A Mladost mrziti,i da se toliko ne mozemo je dokaz da ti pojma nemas,rivalitet svakako da postoji sto je i logicno,ali da se bas ne mozemo nema nikakve logike,jer tu vecinom igraju momci sa Rudara,i dva kluba imaju odlicnu saradnju tako da si malo proletio u prazno,ako je po tebi sportski rivalitet i mrznja isto,onda je to druga stvar

I jos nesto,mozda vi ne poznajete u TK-u sta znaci rivalitet,jer vi gore sve prijateljske tekme igrate,kako kome treba tako i odigrate,rijec rivalitet u TK-u je davno izumrla