Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LenBias
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la LenBias » 27 okt 2013, 09:40

OmarSivori je napisao/la:slika
tebi ako je ovo bio ociti penal kao onaj na ronaldu onda stvarno imas veliki problem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2013, 09:41

LenBias je napisao/la:tebi ako je ovo bio ociti penal kao onaj na ronaldu onda stvarno imas veliki problem
Pa isti qrac je.
Remplovanje Mascherana + gaženje Fabregasa. Ili oba svirati ili ne svirati. U istoj ravni su oba starta. Po meni - sudija je odlično odradio posao ne sviravši penale.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 okt 2013, 09:43

na prvu kao sto to sudija vidi nije ni blizu isto, na to mislim, ono na ronaldu je bilo bas ocito

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 27 okt 2013, 09:50

LenBias je napisao/la:
tebi ako je ovo bio ociti penal kao onaj na ronaldu onda stvarno imas veliki problem
ribery je prije par god. u polufinalu za nkj tak dobil crveni
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 okt 2013, 09:51

LenBias je napisao/la:
rekoh ti ja prije par dana ima da vam se vrati :mrgreen:

i da kukate :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2013, 09:53

LenBias je napisao/la:na prvu kao sto to sudija vidi nije ni blizu isto, na to mislim, ono na ronaldu je bilo bas ocito
Kako kome. Meni nije ni ono penal. Jači duel u kome je Ronaldo izvukao deblji kraj i tačka. Mascherano ga nije odnio rukama, a ni nogama.
Sad, očito da je bilo kontakta i to je to. Al' očito da ga je bilo i pri Pepeovom (ako se dobro sjećam) startu. Sad, to što je jedno u gužvi, a drugo u situaciji 1 na 1, ne znači da je riječ o većem/manjem penalu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 okt 2013, 09:57

Monolog je napisao/la:
LenBias je napisao/la:na prvu kao sto to sudija vidi nije ni blizu isto, na to mislim, ono na ronaldu je bilo bas ocito
Kako kome. Meni nije ni ono penal. Jači duel u kome je Ronaldo izvukao deblji kraj i tačka. Mascherano ga nije odnio rukama, a ni nogama.
Sad, očito da je bilo kontakta i to je to. Al' očito da ga je bilo i pri Pepeovom (ako se dobro sjećam) startu. Sad, to što je jedno u gužvi, a drugo u situaciji 1 na 1, ne znači da je riječ o većem/manjem penalu.
naravno da ne znaci kada to sada gledas, slazem se ali ne mogu se oteti dojmu da je ono na ronaldu sudiji na prvu bilo i moralo biti mnogo ocitije od ovoga

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 okt 2013, 09:58

Lik ti govori da je Ronaldov penal bio lakši sudiji za vidjeti od ovog na fabregasu.

Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 okt 2013, 10:02

upravo tako

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2013, 10:03

Sveti je napisao/la:Lik ti govori da je Ronaldov penal bio lakši sudiji za vidjeti od ovog na fabregasu.
A ja mu govorim da nije penal, pa?
Uostalom, to potvrđuje i činjenica da nije sviran "penal". Zašto? Zato što je bilo "na čistini", za razliku od one gužve u šesnaestercu kod Pepeovog starta. Dakle, sudija je neometan i gleda isključivo u jedan duel (Mascherano protiv Ronalda), dok je na drugoj strani bilo barem 7-8 igrača u kaznenom prostoru i bilo je mnogo teže primijetiti onaj start.
Naravno, druga stvar je što pojedinci i dalje gledaju na ono kao na čist penal, a pravdaju se da ono Fabregasovo nije moglo biti primjećeno zbog gužve. :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 okt 2013, 10:11

u kakvu ti krajnost ode, znaci sad smo blize tome da je ovo penal nego ono na ronaldu? :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2013, 10:15

Pa s obzirom da se vi "vadite" pričom "ovo je bilo lakše vidjeti", onda je logično da je start nad Cescom bio gori od Mascheranovog, što samo po sebi implicira da je to bio penal.
Sami ste to zaključili pričom "ono je bilo lakše vidjeti". Jer, ako je to slučaj, a sudija nije svirao - onda sigurno penala nije ni bilo (što ja sve vrijeme i govorim, kako za Ronaldov, tako i za Cescov).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 okt 2013, 10:17

slika

Stvarno su kraljevski :mrgreen: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 27 okt 2013, 10:20

Imas dva igraca u vrhu napada od po 100 miliona i onda ovako kukaju, kako ih nije sramota.
Umjesto da se zapitaju kako to da 100 miliona u vrhu napada mora onako padat da bi dobilo Juventus ciji najbolji stoper je vrijedio 300.000 eura :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 okt 2013, 10:24

Mascherano nije koristio ruke i noge , klasicno remplovanje gdje je Mascherano dokazao staminu i nista vise.

Ja sam bas htio pohvaliti ovaj start i strasno dobro postavljanje Massherana dok drugi ono smatraju penalom :lol:

No dobro igraci Reala M. su naucili i na lakse dosudjene penala pa im je ovo bio vjerovatno penal + suspenzija ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2013, 10:30

Prema Marci ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 okt 2013, 10:54

Monolog je napisao/la:Pa s obzirom da se vi "vadite" pričom "ovo je bilo lakše vidjeti", onda je logično da je start nad Cescom bio gori od Mascheranovog, što samo po sebi implicira da je to bio penal.
Sami ste to zaključili pričom "ono je bilo lakše vidjeti". Jer, ako je to slučaj, a sudija nije svirao - onda sigurno penala nije ni bilo (što ja sve vrijeme i govorim, kako za Ronaldov, tako i za Cescov).
ma po njima sudija je vidio da je bio penal al nije htio namjerno svirati jer su svi protiv reala ,urota standardna :lol: :roll: ,al nije da nismo navikli
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 okt 2013, 11:22

slika
:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 okt 2013, 11:24

Koliko ste vi jadni i pateticni s tom klasičnom pričom o navodnom izvlačenju na penale. Sinoć je nedostatak sreće bio faktor kod poraza a ne neka fudbalska inferiornost. Ako sad govorite da nije bio penal samo zato jer ga sudija nije svirao, ne znam zašto ste pizdili onoliko na penale protiv juventusa i elchea te crveni karton kjeliniju. Imate dvostruke arsine, pogotovo monolog s jadnim pokušajima da omalovazi navijače madrida

Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
naprijed rejal

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 27 okt 2013, 11:25

Realovci navikli na sudije tipa protiv Elchea i Juventusa pa se cude kad im se ne svira sve sto pozele :lol:

realno, s ovakvom igrom, bice odlicno ako polufinale LP vidi ijedna ekipa :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.