NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Sabinho
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Sabinho » 26 okt 2013, 22:03

bihac1968 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Cestitike ali zasto se pise da ste u Cazinu igrali sa Podgrmecom??????
U Cazinu je odigrana utakmica, domaćin je bio Podgrmeč. :D
Zasto?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 okt 2013, 22:10

Sabinho je napisao/la:
bihac1968 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Cestitike ali zasto se pise da ste u Cazinu igrali sa Podgrmecom??????
Zasto?
Podgrmeč nema uslove na svom stadionu za ovaj nivo takmičenja. Kada postave dovoljno stolica i srede još neke druge stvari onda se vraćaju kući. Ista stvar je sa Troglavom i Braniteljem (ovi drugi su mi nejasni gdje će sutra igrati)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 okt 2013, 22:13

Sabinho je napisao/la:
bihac1968 je napisao/la:
Zasto?
zbog ovog :)

slika
OFK Gradina Srebrenik

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 22:26

1000 ljudi na stadionu od čega su uglavnom svi Bišćani bili. Kad su pali golovi čitava tribina slavi, tako da se može reći 1000 navijača Jedinstva. Sile Nebeske je bilo oko 200, ostalo "gledaoci" - "navijači"

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 okt 2013, 22:51

slayer je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Cestitke na pobjedi ...zasad ste zasluzeno prvi .
Po meni jos niste imali nekakva teska gostovanja a ona vam sigurno slijede u drugom dijelu takmicenja, al sada ste ostvarili solidnu zalihu 4 boda i najvjerovatnije da ste jesenji prvaci ..... sve najbolje i ponovo cestitke na pobjedi narocito nasem uvazenom anonimnom :P
jbt, pa kad cemo po tebi imate posteno gostovanje, u TZ ili Gracanici ili dok ne izgubimo prvu utakmicu? :D

Ja i dalje vjerujem da je ovu polusezonu najteze bilo gostovanje u Gabeli i ovo koje slijedi u Orasju, ako se iz Orasja vratimo neporazeni onda i polusezonu zavrsavamo bez poraza, jer u Bugojnu ocekujem 3 boda ;)
Sta se ba palis koji qrc.eto izvini izuzecemo Gabelu slazem se tesko gostovanje, ali ako kazes da nemate heben raspored grdno se varas ... u Gracanici su padale i mnogo jace ekipe od Jedinstva i staa...u Tuzli da ne govorim . Sloboda ima problem sa gostovanjima ali su kao domacini sigurno najneugodnija ekipa , ne zbog krkanluka i lomljenja , kojeg ces uskoro viditi u Orasju, vec sto igraju 120 % a u gostoima su u grcu.... pa jos plus imas gostovanje i u Kaknju, Srebrniku, Mostaru ,Capljini pa i Banovicima koji su vam veliki duznici ;) ... reko sam cestistam na pobjedi i na jesenjoj tituli al ima jos punoooooooo da se igra ;) SRETNO

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 23:08

ALBOX je napisao/la:
slayer je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Cestitke na pobjedi ...zasad ste zasluzeno prvi .
Po meni jos niste imali nekakva teska gostovanja a ona vam sigurno slijede u drugom dijelu takmicenja, al sada ste ostvarili solidnu zalihu 4 boda i najvjerovatnije da ste jesenji prvaci ..... sve najbolje i ponovo cestitke na pobjedi narocito nasem uvazenom anonimnom :P
jbt, pa kad cemo po tebi imate posteno gostovanje, u TZ ili Gracanici ili dok ne izgubimo prvu utakmicu? :D

Ja i dalje vjerujem da je ovu polusezonu najteze bilo gostovanje u Gabeli i ovo koje slijedi u Orasju, ako se iz Orasja vratimo neporazeni onda i polusezonu zavrsavamo bez poraza, jer u Bugojnu ocekujem 3 boda ;)
Sta se ba palis koji qrc.eto izvini izuzecemo Gabelu slazem se tesko gostovanje, ali ako kazes da nemate heben raspored grdno se varas ... u Gracanici su padale i mnogo jace ekipe od Jedinstva i staa...u Tuzli da ne govorim . Sloboda ima problem sa gostovanjima ali su kao domacini sigurno najneugodnija ekipa , ne zbog krkanluka i lomljenja , kojeg ces uskoro viditi u Orasju, vec sto igraju 120 % a u gostoima su u grcu.... pa jos plus imas gostovanje i u Kaknju, Srebrniku, Mostaru ,Capljini pa i Banovicima koji su vam veliki duznici ;) ... reko sam cestistam na pobjedi i na jesenjoj tituli al ima jos punoooooooo da se igra ;) SRETNO
ja njima trubim i trubim,ali djaba :lol: zasluzeno su prvi,raspored se poklopio,malo su i u formi,nema sta,ali jarane na proljece nezna se koje je gostovanje im gore,kaze pojacace se,pa sta,i bratstvo ce,i buducnost,i gradina,a slobodu da nespominjem,cestitke na prvom mjestu,i sretno vam pakleno proljece ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 26 okt 2013, 23:15

Hvala, tucemo redom sviju, prezivjeli smo rat prezivjecemo i gostovanja u TK-a
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 okt 2013, 23:24

unavita je napisao/la:Hvala, tucemo redom sviju, prezivjeli smo rat prezivjecemo i gostovanja u TK-a
ja bi sad potpisao 3 boda da odnesete iz Banovica, samo da znam da ce vam trebati za ulazak. Nikad necu zaboravit onaj rezultat kad smo mi ulazili... Čergić !! znaju Biscani koju su bili tu
1947!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 23:25

Ljumani_Banovici je napisao/la:
unavita je napisao/la:Hvala, tucemo redom sviju, prezivjeli smo rat prezivjecemo i gostovanja u TK-a
ja bi sad potpisao 3 boda da odnesete iz Banovica, samo da znam da ce vam trebati za ulazak. Nikad necu zaboravit onaj rezultat kad smo mi ulazili... Čergić !! znaju Biscani koju su bili tu
nemojte zaboraviti ni proslu sezonu,kada ste tako susretljivi ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 23:38

Poklopice se nama rezultat, polako dečki, i ja jedva čekam sljedecu polusezonu da vidim toliko moćnu SLOOOBODUUUU

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 23:44

NKJ je napisao/la:Poklopice se nama rezultat, polako dečki, i ja jedva čekam sljedecu polusezonu da vidim toliko moćnu SLOOOBODUUUU
opet ti ponavljam,mi smo trenutno osrednja ekipa,koja ima srece da pobjedjuje kuci,i zato je u vrhu,ali niste ni vi barca,ne pripremaj razanj dok ne ufatis zeca,inace mozes gladan ostati,samo govorim dugaaa je sezona u dva kola se sve moze okrenuti

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 okt 2013, 00:35

Kiks protiv Kaknja i Orasja, a pobjeda ekipama koje nas u stopu prate nas vodi par mjesta nize tako da se ne zalijecete puno sto se tice titule. Ekipa nam fino igra i uz par pojacanja mozemo zadrzati prvo mjesto. Samo da je nama zavrsiti prvi nakon 15 kola pa cemo onda gledati kako i sta dalje. Sto bi stariji rekli: Nejdi pred rudu jer ruda osinu. Pazite da vam se "euforija" ne obije od glavu jos puno ima da se igra ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 okt 2013, 00:41

U 11 kola nemate ni jedan poraz to je za cestitati. Samo cudo moze da se desi odnosno kupovina utakmica od drugih ekipa pa da vi ne udjete. Kakanj sigurno dobijate a orasje je osrednja ekipa i nema razloga da se tog gostovanja bojite. Porazi ce doci to je normalno al je bitno da manje ekipe dobijate u gostima i sigurni ste putnik u premijer ligu.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 okt 2013, 01:07

TAKO JE BRATE !
SVE ĆEMO DA PREŽIVIMO!!!!!!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 01:13

anonymous001 je napisao/la:
TAKO JE BRATE !
naravno da cete preziviti,neidete u jasenovac pobogu :lol: :roll:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 okt 2013, 01:15

wienultras je napisao/la:
TAKO JE BRATE !
naravno da cete preziviti,neidete u jasenovac pobogu :lol: :roll:
ja sam ovdje ranije jos napisao da ce Jedinstvo biti jesenji prvak..
jel treba da sacekamo jos 4 utakmice? isto ti tako kazem da cemo pobjediti Slobodu u Tuzli zapamti dobro sto sam ti napisao sad... a ti kenjaj i pricaj price ovdje slobodno ali zapamti sto sam ti napisao!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 01:19

ko ce da pobjedi to cemo vidjeti na proljece,o tom potom,i ja sam reko da ce viljareal posle povratka sada u ligu prvaka se plasirati,okladio se sa svabom jednim,jbg,na dobrom sam putu :lol:
ubise ljudi :P
hajde eto mi smo taraba,vi ste real,neznam otkud vi u prvoj federalnoj vec skoro deceniju :D
lijep pozdrav

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 okt 2013, 01:24

wienultras je napisao/la:ko ce da pobjedi to cemo vidjeti na proljece,o tom potom,i ja sam reko da ce viljareal posle povratka sada u ligu prvaka se plasirati,okladio se sa svabom jednim,jbg,na dobrom sam putu :lol:
hajde eto mi smo taraba,vi ste real,neznam otkud vi u prvoj federalnoj vec skoro deceniju :D
lijep pozdrav
jarane moj mi barem nismo došli u Tuzlu moliti po bodove kao što ste vi radili ovdje pa ste primili tri gola ... jadan ste vi klub ako mislite da je to rješenje ,da se namještaju utakmice i tako da se uđe u premijer ligu! pa vi bi ispali odmah ... pomiri se sa tim da je Jedinstvo bolje od Slobode deset puta ove sezone i gotova priča!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 01:29

wienultras je napisao/la:ko ce da pobjedi to cemo vidjeti na proljece,o tom potom,i ja sam reko da ce viljareal posle povratka sada u ligu prvaka se plasirati,okladio se sa svabom jednim,jbg,na dobrom sam putu :lol:
lijep pozdrav
jarane moj mi barem nismo došli u Tuzlu moliti po bodove kao što ste vi radili ovdje pa ste primili tri gola ... jadan ste vi klub ako mislite da je to rješenje ,da se namještaju utakmice i tako da se uđe u premijer ligu! pa vi bi ispali odmah ... pomiri se sa tim da je Jedinstvo bolje od Slobode deset puta ove sezone i gotova priča!
bolje deset puta,a do jutros razlika bila 2 boda :roll:
drugo to za moljakanje za bodove,prosipaj nekom drugom...i ti nasao da pricas...
a prosle sezone...licno husic je sredio vam 6 bodova...molili kumili,ali nebitno je to,mi da kupujemo,kako pricate,gledali bi nam u ledja na tabeli,i to debelo :roll:
ali tebi je to tesko objasniti,jer svaki tvoj post pun je mrznje prema svemu sto je tuzlansko..
da se utakmice u tuzli kupuju,nebi ni ispali,to neka bude jasno...hajde prijatno :roll:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 okt 2013, 01:35

wienultras je napisao/la:
lijep pozdrav
bolje deset puta,a do jutros razlika bila 2 boda :roll:
drugo to za moljakanje za bodove,prosipaj nekom drugom...i ti nasao da pricas...
a prosle sezone...licno husic je sredio vam 6 bodova...molili kumili,ali nebitno je to,mi da kupujemo,kako pricate,gledali bi nam u ledja na tabeli,i to debelo :roll:
ali tebi je to tesko objasniti,jer svaki tvoj post pun je mrznje prema svemu sto je tuzlansko..
da se utakmice u tuzli kupuju,nebi ni ispali,to neka bude jasno...hajde prijatno :roll:
tvoje je da napises "sretno vam Biscani" i gotova prica...
sta ti imas ovdje pametovati uopste momak?
mi smo bolji od vas dosta a vi kako ste uspjeli skupiti 22 boda to Bog dragi nek zna... imam osjecaj da vam je Rudar i Bratstvo pustili da ih pobjedite bgm jer mi nikako ne ide u glavu da ste ih uspjeli pobjediti sa tom ekipom koju smo mi rasuli u Bihacu! najmanje 5 golova ste mogli primiti ,.. ama ti pisi sta hoces sta mene briga,mi smo prvi i dalje smo bez poraza poslije 11 odigranih utakmica ! OVO JE NASA SEZONA!
ZDRAVO ŽIVIO!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: gattuso1919 i 20 gostiju.