FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2013, 17:44

Znaci opet zijan.

Steta, jer sam taman pomislio da idemo prema vrhu, s obzirom da smo zaredali nekoliko dobrih rezultata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 okt 2013, 17:56

Evo ja sad iz Orasja, igra i nije toliko bila losa vidit cemo jos na pregledu kola mislim da su nam ponistilis cist gol a kasnije nije sviran ni penal.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 okt 2013, 18:11

I ja sad iz Orasja, ne znam sta bi reko sudija nas je odma izkartoniro bezveze, go primili prvi iz prekida Senad Mujic nam zabio, onaj Mico zabio go iz kontre, a onaj debil digo ofsajd a ja mislim da nije bio, poslije napdali al nije iso.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 okt 2013, 18:13

Bio na utakmici i dosta toga se moglo vidjeti, iskreno ocekivao sam barem bod na ovom gostovanju, ne znam sta da kazem nasi momci uopste nisu lose odigrali, trudili su se, borili su se, posjed lopte na nasoj strani cijelu utakmicu a uz to vise sansi, Orasje dalo prvi gol iz prekida cini mi se glavom, onda nas sudija posteno syebo da valja, cist gol Selamovica ponistava zbog navodnog ofsajda, i odmah dao do znanja da domacin mora pobijedit. U drugom poluvremu vise napadali, sudija non stop sjeckao igru i dijelio zute kartone nasim igracima, ne znam ni ko ce igrati protiv Branitelja neka nam je bog na pomoci sledecu utakmicu. Sve u svemu Orasje pobijedilo iz 3 sanse u cijeloj utakmici.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 okt 2013, 18:18

Dario Karačić iz Čitluka..sve ti je jasno.
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 okt 2013, 18:20

upozoravali smo prije kola na sudije nama i Bratstvu kao i Jedinstvu ..i gle cuda oni se vec zale, a i nasi momci kako ko stize zali se na sudjenje -slucajno...a sudija nam je iz Citluka, jedan pomocnik je bio onaj sudija sto je bio glavni prosle god prvo kolo u Gracanici a kontrolor iz Sarajeva- divno :D , njima sudio iz USK
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 okt 2013, 18:22

anonymous001 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nista nasu ovu dijecu vecinu barem i ove skoro sve sto su dosli sa strane rastjerat treba .,.treba dovest provjerene igrace kakva nasa dijeca i ovi neprovjereni igraci koji su igrali u ekipama koje su ispadale i ulazile iz lige ,..dosta je vise zajebancije jasno je ko dan da nasa dijeca i ovi sto sad igraju sa strane ne mogu uraditi nista vise..Orasje nije ni pripreme obavilo dobilo nas 2-0...eto Mujic nam je dao gol ebiga neka svaka cast covjeku
evo ga direktno iz dijaspore daje stručan savjet šta i kako treba dalje ...
muko moja :lol:
pa daj moderatori vise ovog balavca sklonite sa foruma dijete je zaduzeno da provocira ovdje, a sto se tice utakmice ako je suditi po pricama ovih koji su bili mislim da jedinstvo debelo odradjuje svaku utakmicu sa sudijama. Samo pogledaj te zadnjih par kola koliko smo kartona dobili, mislim da to nije slucajno i ne samo mi evo i ovi iz Gracanice se zale

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 okt 2013, 18:25

ALBOX je napisao/la: Jest tako je ali izgleda da je trud uzaludan pogledaj sudije Jedinstva u subotu ,
a pogledaj Bratstva i Slobode :shock: :oops:
prije 3 dana
samo da podsjetim ;) ...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 okt 2013, 18:28

ALBOX je napisao/la:
ALBOX je napisao/la: Jest tako je ali izgleda da je trud uzaludan pogledaj sudije Jedinstva u subotu ,
a pogledaj Bratstva i Slobode :shock: :oops:
prije 3 dana
samo da podsjetim ;) ...
labude moj haha...
najlakse je optuziti sudije za svoj neuspjeh ali necu da se raspravljam uopste . niti imam tu zelju da ovdje provociram nekog jer je Sloboda izgubila samo najsmjesnije na ovoj temi mi je kad onaj dijasporac dodje i pise sta i kako treba da funkcionira Sloboda.. hejj on iz dijaspora zna sta Slobodi treba. pa cudi me da ovi iz Tuzle vise ne kazu mu par rijeci da se malo spusti na zemlju!
haj vozdra i nek vam je sa srecom u nastavku :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 okt 2013, 18:31

SARS je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nista nasu ovu dijecu vecinu barem i ove skoro sve sto su dosli sa strane rastjerat treba .,.treba dovest provjerene igrace kakva nasa dijeca i ovi neprovjereni igraci koji su igrali u ekipama koje su ispadale i ulazile iz lige ,..dosta je vise zajebancije jasno je ko dan da nasa dijeca i ovi sto sad igraju sa strane ne mogu uraditi nista vise..Orasje nije ni pripreme obavilo dobilo nas 2-0...eto Mujic nam je dao gol ebiga neka svaka cast covjeku
evo ga direktno iz dijaspore daje stručan savjet šta i kako treba dalje ...
muko moja :lol:
pa daj moderatori vise ovog balavca sklonite sa foruma dijete je zaduzeno da provocira ovdje

+1

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 18:32

Hahaha, šta ste tužni, pa ostalo vam 4000 maraka u klubu, ne morate davati Podgrmeču. Sudije, vjeruj da ni faul nije bio sviran za nas. Znači čovjek je sudio pošteno da poštenije nije moglo biti i svaka mu čast. Možda nas je pomoćnik zaj. za koji opsajd gdje se vidi da nije bilo, ali hajde, ne ljutim se sad na to.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 okt 2013, 18:34

NKJ je napisao/la:Hahaha, šta ste tužni, pa ostalo vam 4000 maraka u klubu, ne morate davati Podgrmeču. Sudije, vjeruj da ni faul nije bio sviran za nas. Znači čovjek je sudio pošteno da poštenije nije moglo biti i svaka mu čast. Možda nas je pomoćnik zaj. za koji opsajd gdje se vidi da nije bilo, ali hajde, ne ljutim se sad na to.
pa o tome i pricamo, vi imate posteno sudjenje na strani a nama em ponistavaju golove em nam daju bespotrebno kartone kako bi oslabljeni svaku utakmicu docekali. Prema tome ne pravite se nevinascad Biscani jer to niste al nema veze cekamo vas sledecu polusezonu da vam naplatimo sve ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 okt 2013, 18:35

ubise nas haman vec par kola, i jedne i druge...

nego ova tekma je bila jedna od kljucnih ove sezone, sad su nam sanse puno manje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 okt 2013, 18:37

Polako ba momci ima i proljetni dio sezone ;) samo sabura ;)

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 26 okt 2013, 18:38

SARS je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Hahaha, šta ste tužni, pa ostalo vam 4000 maraka u klubu, ne morate davati Podgrmeču. Sudije, vjeruj da ni faul nije bio sviran za nas. Znači čovjek je sudio pošteno da poštenije nije moglo biti i svaka mu čast. Možda nas je pomoćnik zaj. za koji opsajd gdje se vidi da nije bilo, ali hajde, ne ljutim se sad na to.
pa o tome i pricamo, vi imate posteno sudjenje na strani a nama em ponistavaju golove em nam daju bespotrebno kartone kako bi oslabljeni svaku utakmicu docekali. Prema tome ne pravite se nevinascad Biscani jer to niste al nema veze cekamo vas sledecu polusezonu da vam naplatimo sve ;)
nije provokacija, ali bolje da se ne nadate mnogo u toj utakmici, slaba je Sloboda ako cemo realno...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 okt 2013, 18:39

@anonymus.

Ban ti izgleda nije bio lekcija. Naredno javljanje na temi FK Sloboda sa jasnim ciljem provociranja tuzlaka i ideš na trajno hlađenje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 18:42

Imamo pošteno sudjenje, koliko već godina čekamo na to. 6-7 godina u ovoj Ligi... Znate vi kako se Krajina i Bihać mrzi od ostalih klubova i gradova, ne pravite se sad tu nešto. Znate da nam se uvijek sudi bezveze. Da su nas uvijek krali, to znate da vam ne kažem, ali evo ovu utakmicu sam baš zadovoljan. Ko god dodje u Bihać uvijek je imao pošteno sudjenje, to smo molili da mi takvo sudjenje imamo u gostima, i malo kad smo imali.
Prošle 2-3 sezone kad smo god izgubili, zbog čega, sudija. Uvijek iste priče. SADA SMO POČELI IGRATI NOGOMET, NEMA VIŠE DA SUDIJE SERU. A I NAS PUNA TRIBINA U CAZINU, ŠTA TU SUDIJA MOŽE. MOŽE NAS UHVATITI ZA K. SVIJU. PUNOO ZNAČI PODRŠKA NAVIJAČA U GOSTIMA.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 18:42

e jesmo baksuzi,po zapazanjima momaka koji su isli tamo,bili smo ravnopravni,ali eto
nema veze duga je sezona,ali na polusezoni moramo drasticne rezove praviti,sa nekoliko igraca je u kontaktu,i jos par stvari,ali ako ovako nastavimo,i ljudi odu na minus 10
mrka kapa :roll:
anonimus
ako je momak iz dijaspore po tome mu sudis
trebo bi da znas ko je taj momak pa da sudis... :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 okt 2013, 18:45

wienultras je napisao/la:e jesmo baksuzi,po zapazanjima momaka koji su isli tamo,bili smo ravnopravni,ali eto
nema veze duga je sezona,ali na polusezoni moramo drasticne rezove praviti,sa nekoliko igraca je u kontaktu,i jos par stvari,ali ako ovako nastavimo,i ljudi odu na minus 10
mrka kapa :roll:
anonimus
ako je momak iz dijaspore po tome mu sudis
trebo bi da znas ko je taj momak pa da sudis... :roll:
Ma ne osvrcem se na njega uopste..dovoljno je da I njegovi navijaci nikad nisu vidjeli tog lika I da ga na forumu preziru...nisam vidjeo sta pise dok nije neko citirao jer sam ga block .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 okt 2013, 18:49

Znate da sam uvijek objektivan.

Ovo danas je bila takva kradja da me vraca u vrijeme Ilje,Pusine & Co!
Bukvalno sam ostao bez teksta. Vjerujem da ovako pristrasno sudjenje nije bilo godinama racunajuci i trece kantpnalne lige. U 25.min smo dobili 5.zuti karton,a da se nije desio jaci start uopce. Ponisten regularan gol Slobodi; prvi gol smo primili nakon ociglednog prekrsaja nad nasim golmanom; drugi gol nakon jos ociklednijeg faula domaceg igraca br.8 koji je do tada trebao biti iskljucen bar dva puta. U 48.min nije sviran kazneni udarac nad Mehanovicem, u 80.min nakon igranja rukom domacih igraca u kaznenom prostoru.

Strasno da strasnije ne moze biti
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.