FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Zahvalite se Avduki što se vraćate kući sa "samo" 4 komada jer realno trebali ste dobit 7-8 golova.Sretno u nastavku.
Ma Borac je prosjecna ekipa.Zivi bili pa vidjeli,ali na kraju prvensva, Borac nece biti ni među 5 -et ekipa.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ma Borac je jako dobra ekipa, ali ih zeza kratka klupa, problemi oko kluba i kasno odradjene pripremne. To se vjerovatno pocinje odrazavati i na igru. Do sada su bili odlicni. Sa najvise kvalitetno odigranih minuta.
- Armageddon2012
- Kontakt:
marioo8888 je napisao/la:Zahvalite se Avduki što se vraćate kući sa "samo" 4 komada jer realno trebali ste dobit 7-8 golova.Sretno u nastavku.
cestitam na ubjedljivoj pobjedi...ovo je jedan od najtezih poslijeratnih poraza borca,cini mi se da smo samo u bihacu i sirokom brijegu izgubili 4-0.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Meni se čini da ovaj poraz Borca više iritira nazovi navijače nekih drugih klubova nego sopstvene. Sjajna partija Zrinjskog, pa mislim da skoro tri li četiri godine nije Zrinjski ovako odigrao. Čestitke i Borcu na poštenoj igri i ponašanju, uostalom i Jović je dočekan kao domaćin na ovom stadionu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
tako i treba,ipak je on ostavio traga tamo.
uostalom,ima sad u zrinjskom i borcu jako mnogo igraca koji su nosili dres oba kluba....kod nas osim jovica,tu su zurzinov,zizovic,mozda i markic uskoro....kod vas muminovic,kantar....i u banjaluci ste odigrali odlicno....a nama je stadion pod bijelim brijegom inace najgori od svih,nevezano za ovaj debakl danas...samo jedan jedini remi,sve ostalo porazi,i u prvenstvu i u kupu:(
uostalom,ima sad u zrinjskom i borcu jako mnogo igraca koji su nosili dres oba kluba....kod nas osim jovica,tu su zurzinov,zizovic,mozda i markic uskoro....kod vas muminovic,kantar....i u banjaluci ste odigrali odlicno....a nama je stadion pod bijelim brijegom inace najgori od svih,nevezano za ovaj debakl danas...samo jedan jedini remi,sve ostalo porazi,i u prvenstvu i u kupu:(

- Armageddon2012
- Kontakt:
ima li na nekom mostarskom portalu da se vide golovi mozda?miki651 je napisao/la:Meni se čini da ovaj poraz Borca više iritira nazovi navijače nekih drugih klubova nego sopstvene. Sjajna partija Zrinjskog, pa mislim da skoro tri li četiri godine nije Zrinjski ovako odigrao. Čestitke i Borcu na poštenoj igri i ponašanju, uostalom i Jović je dočekan kao domaćin na ovom stadionu.
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Opstanak u ligi, to je bio cilj na početku sezone.AdiRajvosa je napisao/la:A koji vam je to cilj?RedBlue je napisao/la:Kraja cega, pa mi smo vec ispuni svoj cilj za ovu sezonu.
porazi su sastavni dio sporta... Bitno je samo da se igrači izdignu i ja sam ubjeđen da ćemo februar dočekati kao prvi. Uostalom naši ciljevi nisu ni bili visoki na početku prvenstva, a opet smo pokazali da smo najkvalitetnija ekipa.
nemamo sirinu da se takmicimo na 2 fronta. mozda nisu trebali da dozvole 4-0, ali boze moj stara prica-mostar nam nikako ne lezi! cim se nasi igraci krenu spustati prema jablanici gace su spustene
vrtimo cijelu sezonu sa 12 igraca, juce nedostajali grujic i raspudic i odma' problem.
idemo dalje, bilo bi lijepo uzeti neki bod u subotu.

vrtimo cijelu sezonu sa 12 igraca, juce nedostajali grujic i raspudic i odma' problem.
idemo dalje, bilo bi lijepo uzeti neki bod u subotu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
kako se potrefi ovaj zrijeb,da imamo cetiri najbliza gostovanja uzastopno,prijedor,gradacac,travnik pa vitez
...red je da iskoristimo to..
sa prijedorom je dobro krenulo,nadam se da nastavljamo...
gledao sam zvijezdu ovo sto je bilo na tv iz gradacca protiv zeljeznicara i sarajeva,i poraz u trebinju....cini mi se da ta ekipa nije nikakav bauk,mnogo su neugodniji bili ranije....vrlo rijetko su prelazili centar u tim utakmicama,nisu dali nijedan gol,i skoro nijednu sansu na tim utakmicama nisu stvorili.... a,pogotovo sarajevo,se opasno ispromasivalo....posto nismo ni mi nista slabiji od tih sarajevskih ekipa,ocekujem da se dosta nas pita u subotu.
samo pobjeda!!

gledao sam zvijezdu ovo sto je bilo na tv iz gradacca protiv zeljeznicara i sarajeva,i poraz u trebinju....cini mi se da ta ekipa nije nikakav bauk,mnogo su neugodniji bili ranije....vrlo rijetko su prelazili centar u tim utakmicama,nisu dali nijedan gol,i skoro nijednu sansu na tim utakmicama nisu stvorili.... a,pogotovo sarajevo,se opasno ispromasivalo....posto nismo ni mi nista slabiji od tih sarajevskih ekipa,ocekujem da se dosta nas pita u subotu.
samo pobjeda!!

Sve si u pravu.Armageddon2012 je napisao/la:kako se potrefi ovaj zrijeb,da imamo cetiri najbliza gostovanja uzastopno,prijedor,gradacac,travnik pa vitez...red je da iskoristimo to..
samo pobjeda!!
I ovaj niz sto je Zvijezda imala vec je stvar proslosti,nelogicna smjena trenera koji je ujedinio igrace i drzao moral na visokoj razini,sada to jedinstvo medju igracima moze biti iskoristeno za bojkot novog trenera.
Sto se vas tice niste u bolje vrijeme mogli gostovati u Gradaccu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
iskreno se nadam da ce danas grahovac i ostali nasi nosioci igre koji imaju po dva zuta kartona-dobiti treci
leotara u banjaluci u srijedu cemo dobiti i bez njih,a ne bi valjalo da u finisu jeseni igramo bez grahovca,stokica,djelmica ili ne znam koga u ovim zajebanim utakmicama u travniku,na grbavici,kuci sa celikom,olimpicom...
znam da nije bas sportski,ali kad nemas klupe,onda se moras sluziti i malim lukavstvima

leotara u banjaluci u srijedu cemo dobiti i bez njih,a ne bi valjalo da u finisu jeseni igramo bez grahovca,stokica,djelmica ili ne znam koga u ovim zajebanim utakmicama u travniku,na grbavici,kuci sa celikom,olimpicom...
znam da nije bas sportski,ali kad nemas klupe,onda se moras sluziti i malim lukavstvima

Po prikazanoj igri niste opravdali mjesto na tabeli
tu vam je i bio kraj..polako dolaze problemi i ocekivan pad forme... 

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Situacija Jandric smirena,ali nova imena su se aktivirala i komisija saveza je donijela i tu svoje odluke,do 31.10 se mora isplatiti Zeljkovic,Coric,Stojnic(njih trojica zajedno oko 40 hiljada maraka) + moraju platiti naknadu BSK-u za treniranje Bojana Puzigace tu cifru neznam,suspenzija stupa na snagu od 1.11 ukoliko ne izmire ove obaveze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Jel ti drago?Southboy je napisao/la:tu vam je i bio kraj..polako dolaze problemi i ocekivan pad forme...

letora se mora dobiti...a te suspenzije gola voda nije borac neki seoski klub da ne uspiju skupiti kes ili dogovoriti se sa bivsim igracima
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
znalo se da ce ovo doci,zato niko i ne dozivljava to tragicno.
idemo dalje,uzeti leotar,poslije toga potpisati jedan reprogram sa coricem,isplatiti zeljkovica i stojnica i po bod u travnik
idemo dalje,uzeti leotar,poslije toga potpisati jedan reprogram sa coricem,isplatiti zeljkovica i stojnica i po bod u travnik

-
- Kontakt:
Šta ovo prodajete željezo kao Romi da bi vratili dugove

Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.