FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De ba šta se raspravljate sa malim plavim, oni bi sve dali da imaju Tana, zato i ''provociraju''
Ne obracajte na njih paznju ba nisu zanimljivi nikako

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- storm_raider
- Kontakt:
Haha, neka hvala.sekac je napisao/la:Hvala storm samo nam zasmijeni mjestastorm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
Komsije sretan Vam rodjendan, puno uspjeha i da drugi budete uvijek (iza nas).da dodam Hvala i tebi Gavrane

Sport je lijek za tijelo i duh.
znaš da ti možeš šta hočeš malo pozitive i šale nije na odmetstorm_raider je napisao/la:Haha, neka hvala.sekac je napisao/la:Hvala storm samo nam zasmijeni mjestastorm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
Komsije sretan Vam rodjendan, puno uspjeha i da drugi budete uvijek (iza nas).da dodam Hvala i tebi Gavrane
Vidimo se na derbiju!

Sarajevo ljubavi moja!
Šef omladinske akademije Kardifa Dik Bejt (Dick Bate) doputovao je u trodevnu posjetu Fudbalskom klubu Sarajevo.Bejt ,čiji je zadatak u engleskom premijerligašu da prati razvoj fudbalera u dobi od 21 godine,u Sarajevu ce raditi tri dana sa mladim igracima na pomocnom terenu stadiona "AFH",a svoje iskustvo i znanje razmjenit ce s trenerima FK.Sarajevo.
U FK.Sarajevo naglasavaju da je dolazak Bejta jedan od pocetnih koraka saradnje sa Kardifom.
Jutros sam bio u klubu u Fan-Shopu,gdje je raja uz kupovinu pricala, sa jednim od trenera omladinske skole FK.Sarajevo o Dik Bejtu i trening kampu.
Navodno uz Butmir se razmatara i opcija gradnje trening kampa u Vogosci.U glavnom jos se traze najbolje lokacije i resenja, za gradnju kampa.Pa eto ako neko zna nesto vise nek napise.
U FK.Sarajevo naglasavaju da je dolazak Bejta jedan od pocetnih koraka saradnje sa Kardifom.
Jutros sam bio u klubu u Fan-Shopu,gdje je raja uz kupovinu pricala, sa jednim od trenera omladinske skole FK.Sarajevo o Dik Bejtu i trening kampu.
Navodno uz Butmir se razmatara i opcija gradnje trening kampa u Vogosci.U glavnom jos se traze najbolje lokacije i resenja, za gradnju kampa.Pa eto ako neko zna nesto vise nek napise.
- Ultras1921
- Kontakt:
mojatv
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Od svih ovih stvari oko sponzora, ugovora o saradnji i prava na upravljanje meni se najviše sviđa ova, obrazovanje našeg trenerskog osoblja i modernizacija omladinskog pogona. Zaista je dobra stvar za ove momke da ih posjeti jedna osoba koja godinama radi u vrhunskim uslovima na razvoju mladih igrača. Njima će ovo biti samo jedan vjetar u leđa da nastave sa radom. E sad ne treba na ovom stati nego je red da naši treneri idu tamo pa da vide kako se radi u njihovim akademijama da pokupe neku finu stvar koju će primjeniti na našoj djeci.amypitar je napisao/la:Šef omladinske akademije Kardifa Dik Bejt (Dick Bate) doputovao je u trodevnu posjetu Fudbalskom klubu Sarajevo.Bejt ,čiji je zadatak u engleskom premijerligašu da prati razvoj fudbalera u dobi od 21 godine,u Sarajevu ce raditi tri dana sa mladim igracima na pomocnom terenu stadiona "AFH",a svoje iskustvo i znanje razmjenit ce s trenerima FK.Sarajevo.
Što se tiče sutrašnje utakmice...

Ozbiljnim pristupom i sa mnogo trke mislim da možemo pobjediti, što ne znači da hoćemo.
Molio bih samo ove koji će ići u Vezirski grad da pirotehniku ostave u Sarajevu pa da je zapale kad se vrate.

Dvica sutra ko vrata,ide po kuce na 1.90
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde neko nek postavi stream za danasnju utakmicu,jer nemamo svi Moja TV. Hvala unaprijed 

Sarajevo ljubavi moja.
Dajte link radio BHT-1
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uf kakva prilika, nema veze, idemo dalje
Engleski velikan Liverpool poslao je službenu ponudu za mladog fudbalera Sarajeva Dala Varešanovića.
Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor tima sa Koševa Abdulah Ibraković.
"Istina je da imamo ponudu Liverpoola za Dala Varešanovića. Pustićemo ga da ode tamo sa ocem Mirzom, da vidi kako je to raditi u velikom klubu. Nakon toga ćemo znati više o svemu"; rekao je Ibraković.
Dal Varešanović (12), jedan je od najperspektivnijih mladih fudbalera u Bosni i Hercegovini, a oavj12-godišnji fudbaler je sin nekadašnjeg bh. reprezentativca Mirze Varešanovića.
Engleski velikan Liverpool poslao je službenu ponudu za mladog fudbalera Sarajeva Dala Varešanovića.
Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor tima sa Koševa Abdulah Ibraković.
"Istina je da imamo ponudu Liverpoola za Dala Varešanovića. Pustićemo ga da ode tamo sa ocem Mirzom, da vidi kako je to raditi u velikom klubu. Nakon toga ćemo znati više o svemu"; rekao je Ibraković.
Dal Varešanović (12), jedan je od najperspektivnijih mladih fudbalera u Bosni i Hercegovini, a oavj12-godišnji fudbaler je sin nekadašnjeg bh. reprezentativca Mirze Varešanovića.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ima li neko linkHead je napisao/la:nisu nam priznali gol
dajte link xd
neda niko,aaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- Kontakt:
on samo moze u cardiff takav je dogovorBosniacum Lilium je napisao/la:uf kakva prilika, nema veze, idemo dalje

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
na mojatv svi gledaju (ko ima). Nikola Van Perise
pa hajde udji jedna
Bolje igramo sa 2 napadaca

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
zna li iko od ovih pametni forumasa postaviti linck ko ima moju tv