FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 31 dec 2009, 13:10

Dobro Samire onda neceno ni ovaj za Bekrica shvatiti ozbiljno ;)

kosewsko hill je u pravu dize se neka panika bez razloga,a Amar je vec prije skoro 20 dana rekao da cemo biti jaci za Viscu,Daku i da se nada da ce Bekric,Serdarevic i jos neki "doci na svoje",elem neko ce doci a morace neko i otici,ali glavna stvar je sto Amar ima kontrolu nad svim!I od mene pohvale za stipendijske ugovore...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 dec 2009, 13:18

Ne ide tebi ovo jelde :mrgreen:
5 u prvenstvu i 1 u kupu...za veznog igraca vise nego dobro, cak odlicno...Alen je dao 8 a napadac, pa malo izvagaj.
To sto se nije trudio tj imao problema sa motivom, je normalna stvar kad igrac igra u ovakvim uslovima i nema veze sa kvalitetom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 31 dec 2009, 13:28

jest on dao , ali je nekako spor i usporava nam igru ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 13:31

edotm87 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao :))))))))))))
samo da oce otic Bekric to bi nam bilo najvece pojacanje :)))))))))))))))) po meni :D
ccc, nemoj tako covjek je dao 10 golova u karijeri, racunam i ovaj u Zelji, e moj Amare, on da je zabijao golove, nebi ga ti ocima vidio... :D
Ma ja ba, cuj Amar trener i on zna kakav je koji igrac, najbolje bi bilo da se mi sa foruma organizujemo i vodimo ekipu uspjeh je zagarantovan...a da nam uprava bude racimo mahala, onda bi se svi mogli diviti nasim uspjesima i pameti koju prosipamo na sve strane.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 31 dec 2009, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 31 dec 2009, 13:41

pile87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao :))))))))))))
samo da oce otic Bekric to bi nam bilo najvece pojacanje :)))))))))))))))) po meni :D
ccc, nemoj tako covjek je dao 10 golova u karijeri, racunam i ovaj u Zelji, e moj Amare, on da je zabijao golove, nebi ga ti ocima vidio... :D
Ma ja ba, cuj Amar trener i on zna kakav je koji igrac, najbolje bi bilo da se mi sa foruma organizujemo i vodimo ekipu uspjeh je zagarantovan...a da nam upravna bude racimo mahala, onda bi se svi mogli diviti nasim uspjesima i pameti koju prosipamo na sve strane.
ne prosipam ja pamet, nego samo iznosim svoje misljenje, sto ja mislim nije zabranjeno, umro Tito... ;) nisam ja rekao da je amar los trener, nego da je po meni napravio gresku, za mene je lazar fula totalna, ako za nekog nije, postujem...
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 dec 2009, 13:42

Ljudi izgleda ocekuju da ce Zeljo igrati brzo kao u Engl sto igraju, da ce svaki igrac na tekmi dati gol, da ce napadaci dati po 3-4, da ako neki igrac pogrijesi odmah ga otjerati jer nezna, naravno onda zvizdati od radnice do predsjednika, jer majko moja kako je moguce da su doveli nekog ko je dva puta pogrijesio...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 13:48

Utakmica protiv olimpika, Culumov debi, likovi na sjeveru podjebavanja Krauc vako nako ovaj ne moze lopte igrat udje lik i dade gol glavom odjednom e ovo je igrac, postujem sve i jedno misljenje ali postoji nesto sto se zove adaptacija, uigravanje i jos mnogo faktora da bi igrac pokazao ono sto moze, u engleskoj arsen kaze da treba barem pola godine proci gdje sve na svom mjestu da bi znao jel neko pojacanje ili nije a ne kod nas gdje je komplet liga na mahalskom nivou.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 dec 2009, 13:58

Nemamo vremena da cekamo za adaptaciju moramo ligu da osvojimo, kup, ligu prvaka...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 14:06

Seyo_TM je napisao/la:Nemamo vremena da cekamo za adaptaciju moramo ligu da osvojimo, kup, ligu prvaka...
Nismo ni prvi put sa Amarom imali satro cuj mi izgubili i to 2-0 e onda sve bolje od boljeg sminkeri, golubovi, pijanice, narkomani jos su nam kurve falile u klubu al eto mnogi se sjecaju, posle rata smo pravili tim i to je trajalo a rezultiralo sa tim da igramo skoro pa ravnopravno sa jednom Malagom u Spaniji, meni samo smeta to sto su svi bili strpljivi sa Simom, Hadzijom, Hoticem itd Amar bar ima muda i kaze borimo se za evropu a ovima je cilj bio ostati u ligi

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 dec 2009, 14:07

bekric nije mozda odigrao ovu polu sezonu na svom nivou, ali ne treba zaboravit da je prosle sezone drzo nas tim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 dec 2009, 14:24

19TM87 je napisao/la:bekric nije mozda odigrao ovu polu sezonu na svom nivou, ali ne treba zaboravit da je prosle sezone drzo nas tim
Pa nije mu dzaba Amar "zabranio" da ide...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 dec 2009, 14:44

Nemamo mi ništa od kvaliteta Bekrića, kad igra bez motiva. Treba gledat' sadašnjost, bez obzira na zasluge, koje u njegovom slučaju nisu nimalo goleme.
Za Popovića je još rano reći da je promašena investicija, ali bi trebao počet' čuda radit' od prve sljedeće utakmice da se izvadi. Ovo dosad je od njega bilo jedno veliko ništa. Čak i minus, kad se zna da zarađuje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 dec 2009, 15:04

Nemamo ni mi nista od kluba kad nije u stanju obezbjediti plate, opremu itd (nemoze se bas tako gledati na stvari)
Na taj motiv sam mislio, a ne trofeje...
Vidi kakva smo publika postali: kada Seha spasi gol (1na1) niko da mu pljesce, kada pogrijesi svi mu zvizde ili kada Mesanovic/Bekric/Bucan... osuta i golman mu odbrani svi mu sve po spisku jer nije dao gol a nigdje podrske...
Sto se popovica tice, on je dosao nespreman i radi toga nije imao neku sansu, sto je i logicno, a vala ulazio je kada cijela ekipa vise nemoze meda...mislim nakon priprema da ce puno bolje sve izgledati.
Najveci teret, sto se mene tice, imat ce mali Visca...jer ga raja toliko hvali i ocekuje od njega, da se bojim da decko ne popusti pod pritiskom...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 15:23

Visca ce morati biti supermen i igrati za dvojicu i svaku utakmicu imati najmanje asistenciju i gol ako ne zeli da ga raja uzme na zub.Tesko ce ko shvatiti da je to mlad momak koji ima sansu da kod nas postane dobar igrac i da zaradimo ne njemu.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 31 dec 2009, 15:24

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Nemamo vremena da cekamo za adaptaciju moramo ligu da osvojimo, kup, ligu prvaka...
Nismo ni prvi put sa Amarom imali satro cuj mi izgubili i to 2-0 e onda sve bolje od boljeg sminkeri, golubovi, pijanice, narkomani jos su nam kurve falile u klubu al eto mnogi se sjecaju, posle rata smo pravili tim i to je trajalo a rezultiralo sa tim da igramo skoro pa ravnopravno sa jednom Malagom u Spaniji, meni samo smeta to sto su svi bili strpljivi sa Simom, Hadzijom, Hoticem itd Amar bar ima muda i kaze borimo se za evropu a ovima je cilj bio ostati u ligi
Ja ne znam kakvo je to po tebi strpljenje bilo, ali to je bilo nikakvo strpljenje. Strpljenja nema odavno, bas kao ni pameti :!:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 15:34

Ma vidi ja bih sad potpisao da ispadnemo u drugu ligu samo da Amar bude na duze staze u klubu jer znam da bi nakon nekog vremena gledao i sampionskog Zelju i gledao bih nesto sto lici na fudbal.Svakakvih sam se ublehasa nagledao tako da iz aviona mozes primjetiti ko nesto radi kako treba a ko ne.Pricam o stprljenju na tribinama ovo koje ti Sejo spominje da nakon jednog pogresnog dodavanja bude prozivanja nije slucajno da smo bolje igrali u gostima nego kuci...A sjecam se vremena kad nas je Zmaj od Bosne znao nabusiti a nije bilo onakvih psovki i gadosti sa tribina...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 31 dec 2009, 15:48

pile87 je napisao/la:Ma vidi ja bih sad potpisao da ispadnemo u drugu ligu samo da Amar bude na duze staze u klubu jer znam da bi nakon nekog vremena gledao i sampionskog Zelju i gledao bih nesto sto lici na fudbal.Svakakvih sam se ublehasa nagledao tako da iz aviona mozes primjetiti ko nesto radi kako treba a ko ne.Pricam o stprljenju na tribinama ovo koje ti Sejo spominje da nakon jednog pogresnog dodavanja bude prozivanja nije slucajno da smo bolje igrali u gostima nego kuci...A sjecam se vremena kad nas je Zmaj od Bosne znao nabusiti a nije bilo onakvih psovki i gadosti sa tribina...

Apsolutno se slažem pile.

MA to je naša "bosanska priča" rekao bih.Možda jednostavno i nismo predodređeni za uspjeh jer ne možemo(većina) da istrpimo proces koji se zove "stvaranje jakog kluba" , ne velikog nego jakog.Željo jeste veliki klub ali trenutno nije jak,to je činjenica.Ne razumijem kako je nas uvijek manjina koji tako mislimo i razmišljamo.Takva "raja" koja ne može trpiti igrače kojima je potrebno vremena da bi došli na svoje, ja ne znam na koji onda oni način pokazuju ljubav prema klubu i jel dolaze na utakmicu samo da liječe neke privatne frustracije za 7 KM ???Po meni su takvi otvoreni neprijatelji i kluba i nas navijača koji daju podršku igračima a i stručnom štabu naravno.
Kada je Ibrahimović došao tek u barcu , jedna izjava Guardiole me je posebno oduševila :"Dat ću mu vremena koliko god hoće"!--hej, Ibrahimoviću a ne nekom npr. nedokazanom još igraču?!

E tako i ja velim za Osima : Dat ću mu vremena koliko god hoće jer sam 100% siguran da je idealno rješenje za Želju i daBogda ostao duže od Fergusona na klupi!!!Rijetki su ljudi kao Amar.
A za ove "ostale" navijače i "raju" poruka da počnu pokazivati ljubav prema klubu jer ako već gledaju englesku ligu i hoće da Željo onako igra neka i navijaju kao tamošnja publika(koja ne razlikuje aplauz za dobar i loš potez) a ne budu licemjeri.

VOLIM TE ŽELJO!!!
Željo - My first love!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 dec 2009, 15:52

pile87 je napisao/la:Ma vidi ja bih sad potpisao da ispadnemo u drugu ligu samo da Amar bude na duze staze u klubu jer znam da bi nakon nekog vremena gledao i sampionskog Zelju i gledao bih nesto sto lici na fudbal.Svakakvih sam se ublehasa nagledao tako da iz aviona mozes primjetiti ko nesto radi kako treba a ko ne.Pricam o stprljenju na tribinama ovo koje ti Sejo spominje da nakon jednog pogresnog dodavanja bude prozivanja nije slucajno da smo bolje igrali u gostima nego kuci...A sjecam se vremena kad nas je Zmaj od Bosne znao nabusiti a nije bilo onakvih psovki i gadosti sa tribina...

i Gradina :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 31 dec 2009, 15:52

Znam ja to sve, samo sam htio ukazati da su Amarovi prethodnici kao i sam Amar uzivali nikakvo strpljenje. To je tako kako je rat stao i samo se pogorsava.

Evo kako je to Dzeko objasnio:

NACIONAL: Prije nekoliko dana izjavili ste “Gdje su sada oni koji su me zvali smoto i kloc?”. Zar su vas doista smatrali netalentiranim dok ste bili mlađi i što je to kloc?

- Kloc je balvan. Ja sam bio vrlo mlad, imao sam 17 godina kada sam debitirao za prvu momčad Željezničara. Znate kako to ide kod nas, odmah se očekuje puno od svakog igrača, da preko noći bude uspješan. Nitko ne gleda u budućnost, ljudi ne shvaćaju da se postupno dolazi do uspjeha. Tada sam bio mlad i neiskusan, ali dio publike je bio nestrpljiv pa je bilo povika kloc i slično. Ja to za vrijeme utakmica nisam čuo, ali su mi prijatelji kasnije govorili da su mi neki to vikali. No to su bili oni navijači koji se ni najmanje ne razumiju u nogomet. Takvi gledaju nogomet samo zato jer im je netko rekao da je to zanimljiv sport. Ali ja sam uvijek vjerovao u sebe i nisam dopustio da me itko demoralizira u mojim nastojanjima. Sada sam svima pokazao koliko vrijedim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2009, 16:07

Vjerujem da smo bili strpljivi sa Dzekom da su se mogle puno bolje pare uzeti, nazalost mahala ne prasta al sta je tu je vjerujem da ce mo i mi nadoci s vremenom.Znas kako ja to vidim, nije problem kad neko radi nesto i pogrijesi, problem je kad ne nauci iz toga nista.A Amar je napustio prvi put klub glasom navijaca koliko god to danas nevjerovatno zvucalo.Valjda ce mo u ovoj 2010 biti pametni :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Orvel, TvrtkoPrvi i 15 gostiju.