pile87 je napisao/la:Ma vidi ja bih sad potpisao da ispadnemo u drugu ligu samo da Amar bude na duze staze u klubu jer znam da bi nakon nekog vremena gledao i sampionskog Zelju i gledao bih nesto sto lici na fudbal.Svakakvih sam se ublehasa nagledao tako da iz aviona mozes primjetiti ko nesto radi kako treba a ko ne.Pricam o stprljenju na tribinama ovo koje ti Sejo spominje da nakon jednog pogresnog dodavanja bude prozivanja nije slucajno da smo bolje igrali u gostima nego kuci...A sjecam se vremena kad nas je Zmaj od Bosne znao nabusiti a nije bilo onakvih psovki i gadosti sa tribina...
Apsolutno se slažem pile.
MA to je naša "bosanska priča" rekao bih.Možda jednostavno i nismo predodređeni za uspjeh jer ne možemo(većina) da istrpimo proces koji se zove "stvaranje jakog kluba" , ne velikog nego jakog.Željo jeste veliki klub ali trenutno nije jak,to je činjenica.Ne razumijem kako je nas uvijek manjina koji tako mislimo i razmišljamo.Takva "raja" koja ne može trpiti igrače kojima je potrebno vremena da bi došli na svoje, ja ne znam na koji onda oni način pokazuju ljubav prema klubu i jel dolaze na utakmicu samo da liječe neke privatne frustracije za 7 KM ???Po meni su takvi otvoreni neprijatelji i kluba i nas navijača koji daju podršku igračima a i stručnom štabu naravno.
Kada je Ibrahimović došao tek u barcu , jedna izjava Guardiole me je posebno oduševila :"Dat ću mu vremena koliko god hoće"!--hej, Ibrahimoviću a ne nekom npr. nedokazanom još igraču?!
E tako i ja velim za Osima : Dat ću mu vremena koliko god hoće jer sam 100% siguran da je idealno rješenje za Želju i daBogda ostao duže od Fergusona na klupi!!!Rijetki su ljudi kao Amar.
A za ove "ostale" navijače i "raju" poruka da počnu pokazivati ljubav prema klubu jer ako već gledaju englesku ligu i hoće da Željo onako igra neka i navijaju kao tamošnja publika(koja ne razlikuje aplauz za dobar i loš potez) a ne budu licemjeri.
VOLIM TE ŽELJO!!!