kad si papuca jarane, mojoj danas rodjendan, al nema slavlja do pola 9...Celtic je napisao/la:E bas su nasli u 6 sati igrati,kad ja moram sa djevojkom u grad
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Kakav crni izlazak u 6 , jel to nema autobusa poslije 9 na selo ?
i da
sopcast jah , al opet nek se nabaca hrpa linkova na temu.
i da
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma ne to,nego dodje kod mene kuci ,pa idemo vani kasnije ,ako kontasRaul_64 je napisao/la:Kakav crni izlazak u 6 , jel to nema autobusa poslije 9 na selo ?
i da

nek ti pocisti po kuci malo dok ti gledas utakmicu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Probaj barem ti vcrs zabiti jer Barca sigurno neceCeltic je napisao/la:Ma ne to,nego dodje kod mene kuci ,pa idemo vani kasnije ,ako kontasRaul_64 je napisao/la:Kakav crni izlazak u 6 , jel to nema autobusa poslije 9 na selo ?
i da

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
hahah kod mene je to sigurica za razliku od Barce 

ma sopcast zakonRaul_64 je napisao/la:Kakav crni izlazak u 6 , jel to nema autobusa poslije 9 na selo ?
i da

sta ce stavljat linkove bezze ,znas valjda gdje ima linkova
http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
jedva čekam da vidim šta nam nude ove godine... nema pep, tita, nema moa, hm bojim se da ne izostane kvalitetan glumački performans.... fudbal možda bude sjajan, ali hoće li biti padanja sa krikom ko u najboljim djelima Bolivuda, krvničkih startova, lažnih startova, nevinih pogled punih bola i nepravde, teglenja za uvo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odavno nisam pogledao film sa dobrom glumom.Nadam se da nocas necu ostati razoracaran.DANTES je napisao/la:jedva čekam da vidim šta nam nude ove godine... nema pep, tita, nema moa, hm bojim se da ne izostane kvalitetan glumački performans.... fudbal možda bude sjajan, ali hoće li biti padanja sa krikom ko u najboljim djelima Bolivuda, krvničkih startova, lažnih startova, nevinih pogled punih bola i nepravde, teglenja za uvo....
Izgleda da ce ovo biti prvi El Classico od kako je Ronaldo dosao u Real da cu gledat

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa ti si propustio minimum 20 klasika
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
potpisbarca_87 je napisao/la:ma sopcast zakonRaul_64 je napisao/la:Kakav crni izlazak u 6 , jel to nema autobusa poslije 9 na selo ?
i da
sopcast jah , al opet nek se nabaca hrpa linkova na temu.,ja imam sk1 na tvu a opet cu stavit na sopcast da gledam
jer nije mi lcd tv nego obicni bekov pa i nije slika nesto posebno na sk1,a i veci mi monitor od tva
(24") ,zato bolje mi na monitoru gledat nego na tvu. a i spanci su spanci
, kakav sportklub i nasi komentatori.
i uzivancija
,slika hd a mnogo je bolji ugodjaj kad su spanski komentatori ,i onako kad pricaju razumijem ih ko da pricaju na nasem
,esmeralda je puno pomogla
![]()
sta ce stavljat linkove bezze ,znas valjda gdje ima linkova
http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ima dosta kvaliteta na obje strane. ronaldo, di marija i pepe vs neymar, alves i bus. Ovako odokativno kvalitet je malo na realovoj strani s obzirom da je biskvit odavno van formeDANTES je napisao/la:jedva čekam da vidim šta nam nude ove godine... nema pep, tita, nema moa, hm bojim se da ne izostane kvalitetan glumački performans.... fudbal možda bude sjajan, ali hoće li biti padanja sa krikom ko u najboljim djelima Bolivuda, krvničkih startova, lažnih startova, nevinih pogled punih bola i nepravde, teglenja za uvo....

naprijed rejal
da, ali čija je režija bolja? argentinska ili italijanska? to će biti presudno... sjeti je pepovih teatralnih momenata, sa daškom emo drame, ili moovih mad dogs momenata?Sveti je napisao/la:ima dosta kvaliteta na obje strane. ronaldo, di marija i pepe vs neymar, alves i bus. Ovako odokativno kvalitet je malo na realovoj strani s obzirom da je biskvit odavno van formeDANTES je napisao/la:jedva čekam da vidim šta nam nude ove godine... nema pep, tita, nema moa, hm bojim se da ne izostane kvalitetan glumački performans.... fudbal možda bude sjajan, ali hoće li biti padanja sa krikom ko u najboljim djelima Bolivuda, krvničkih startova, lažnih startova, nevinih pogled punih bola i nepravde, teglenja za uvo....
šta ce nam ponuditi papa i karlo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
LenBias je napisao/la:nek ti pocisti po kuci malo dok ti gledas utakmicu

Ja mislim da će mene ova 'vamo zvat' na skype baš u ta doba, uobičajeno...al' to barem može proći, šta ona zna šta ja gledam...samo da ne počnem lajat' il' skakat' u neka doba.

Očekujem jedan od boljih el-clasica, neku moćnu golijadu.

Khedira sigurno nebu igral tam.
Barcina postava mi se sviđa, jako, ne sjećam se kad mi se više sviđala. To je ta postava, dobitna kombinacija. Jedino mi se Pique ne sviđa.
Joj jes' mi drago da se Carlo glupira. Cuj Illara i Khedira. Ma razbit cemo ih 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
bumo videli
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
A zašto uzimate ove sastave zdravo za gotovo? Mada oko Barcinog su katalonski mediji saglasni a u zadnje vrijeme pogađaju sastave.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.