Znaci KINGanonymous001 je napisao/la:ja ću biciklom ...

Moderator/ica: GracanicaAA
Znaci KINGanonymous001 je napisao/la:ja ću biciklom ...
ma ništa bitno samo malo hajkeCasp3r je napisao/la:
Čemu se smiješ braca, podjeli sa rajom.
Tad je islo 7 buseva, bilo preko 1000 nas tad nam je trebala pobjeda da udjemo u PL, ali ovo je drugacija utakmica i bice manje ljudi puno, ali opet za gostovanje u ovom dijelu sezone 4 busa koliiko kazes i dosta auta je odlicna posjetaJedinstvo37 je napisao/la:Koliko se sjećam više od 60 auta je išlo u Sanu, ako ne i više, zamislite sad koliko će za Cazin ići. Što se tiče buseva najvjerovatnije 4 idu. Što se tiče utakmice očekujem pobjedu, 1 razlike ja sam zadovoljan samo nek se 3 boda pišu. Imamo par povreda i par novi igrača će početi od prve minute koji nisu bili u prvom timu ove sezone. Formacija u kojoj ćemo istrčati nije nikad korištena i iskreno se nadam da Katalinić zna šta radi, jer ono na treningu je katastrofa. Svaka njemu čast za sve što je postigao u prijašnim klubovima, ali Mehmed Janjoš se samo poželjeti može.
Mozda jesam jedan bus vise reko, ali sam ubjedjen da je 6 buseva islo, jer se sjecam toga kao da je juce bilo, krecalo se sa trga, ali ajde to i nije toliko bitnoJedinstvo37 je napisao/la:Mislim da si malo pretjerao kad kažeš 7 buseva.. Tad je išlo 4 busa + 1 što se naknadno zvao i što je platio jedan čovjek iz svog džepa i u tom 1 busu je platio harmoniku da svira cijeli put. Ovi što su naknadno išli, opijali su se tamo kod 35ice i gradske pijace.. A dosta je ljudi išlo osobnim prevozom i vjeruj mi svaki auto je vozio po 4-5 ljudi, te oni u kojima su bili 3 čovjeka su bili zaustavljani da se potrpa još ljudi. Nezaboravan dan, utakmica, slavlje..
Safet Nadarević je igrao i prošlu utakmicu, tako da ce igrati i ovu.Benjo_AFC86 je napisao/la:A dva nova pojačanja, hoće li igrati konačno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.