Ne pričaj gluposti jeli nama ovo već bilo još smo dobili samo 2 autobusa prošle godine,**** žandarska nek puste ko i prije nek se dolazi čime se hoće nek osiguraju i zbogom pa nek vas dođe 1000 ako može meni ne smeta ovako samo sranja prave.VELEZDOGROBA je napisao/la:Treba bojkovat utakmicu pod BB i tako pokazat policiji da se ne mogu s nama zajebavat.....cuj 3 busa navijaca a to je 150 ljudi
limitiraju nas skutori na celu s mileticem .
a ultrasa u vrapcice ce doci 500 zivi bili pa vidili
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Divno. I tako ce opet grad mostar na celu sa gatarom ljubom beslicem usparati dio novca koji ce se prikazati u najvecem stepenu obezbjedjenja koji ce biti rastaljen izmedju 4-5 ljudi a sto ce vecina raje biti uskracena za utakmicu to njih zaboli kita. Fuj stoko dijelite grad kao sto se berlin dijelio,trebam se pisat da gledam SVOJ klub u SVOM gradu i jos ne mogu jer sam kaznjavan par puta. Svaka vam cast yebem vam majku usta. Dabogda se ljubo pisao da odes prosut smece u kontejner. Pu pu pu pu pu pu pu pu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Previse je tu politike da se neko cak i nogometa i navijaca dotakne.Umjesto da idemo naprijed, svake godine je se gore...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nisam ni rekao da ce vama biti drugacije. Skarali su i vas zadnji derbi. Pustiti raju nek ide na utakmicu i na jednoj i na drugoj strani. Na policiji je da obezbjedi obadvije utakmice. Pa ne igra hamlet yebem im majku zandarskuLillard je napisao/la:Isto ce bit i nama kad budemo isli u VrapciceNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Yebem im majku usta i njima i 3 busa. Ljubo usta ti se poserem dabogda podletio s autom pod 3 autobusa. Opet ne mogu na derbi aaaaaaaaaaaaaaaaa fuj fuj fuj ne treba niko ic. Treba u korteu s musale krenut i lomit grad. Ne moze ovo ovako. Koda sam im ja kriv sto ne mogu osigurat 500-600-700 ljudi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A sta bih ti onda predlozio???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Divno. I tako ce opet grad mostar na celu sa gatarom ljubom beslicem usparati dio novca koji ce se prikazati u najvecem stepenu obezbjedjenja koji ce biti rastaljen izmedju 4-5 ljudi a sto ce vecina raje biti uskracena za utakmicu to njih zaboli kita. Fuj stoko dijelite grad kao sto se berlin dijelio,trebam se pisat da gledam SVOJ klub u SVOM gradu i jos ne mogu jer sam kaznjavan par puta. Svaka vam cast yebem vam majku usta. Dabogda se ljubo pisao da odes prosut smece u kontejner. Pu pu pu pu pu pu pu pu
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Jedini dvomeč sezone koji da imam priliku pratiti na tv - u, ili uživo, neću pratiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Predlozio bi kloniranje gosp. Marsala Tita da ovu bagru pohapsi i vrati njihovom tradicionalnom poslu tucanju kamena gumenim cekicemPirke je napisao/la:A sta bih ti onda predlozio???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Divno. I tako ce opet grad mostar na celu sa gatarom ljubom beslicem usparati dio novca koji ce se prikazati u najvecem stepenu obezbjedjenja koji ce biti rastaljen izmedju 4-5 ljudi a sto ce vecina raje biti uskracena za utakmicu to njih zaboli kita. Fuj stoko dijelite grad kao sto se berlin dijelio,trebam se pisat da gledam SVOJ klub u SVOM gradu i jos ne mogu jer sam kaznjavan par puta. Svaka vam cast yebem vam majku usta. Dabogda se ljubo pisao da odes prosut smece u kontejner. Pu pu pu pu pu pu pu pu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Predlozio bi kloniranje gosp. Marsala Tita da ovu bagru pohapsi i vrati njihovom tradicionalnom poslu tucanju kamena gumenim cekicemPirke je napisao/la:A sta bih ti onda predlozio???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Divno. I tako ce opet grad mostar na celu sa gatarom ljubom beslicem usparati dio novca koji ce se prikazati u najvecem stepenu obezbjedjenja koji ce biti rastaljen izmedju 4-5 ljudi a sto ce vecina raje biti uskracena za utakmicu to njih zaboli kita. Fuj stoko dijelite grad kao sto se berlin dijelio,trebam se pisat da gledam SVOJ klub u SVOM gradu i jos ne mogu jer sam kaznjavan par puta. Svaka vam cast yebem vam majku usta. Dabogda se ljubo pisao da odes prosut smece u kontejner. Pu pu pu pu pu pu pu pu

Grbavica naš je Hram!!!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Predlozio bi kloniranje gosp. Marsala Tita da ovu bagru pohapsi i vrati njihovom tradicionalnom poslu tucanju kamena gumenim cekicemPirke je napisao/la:A sta bih ti onda predlozio???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Divno. I tako ce opet grad mostar na celu sa gatarom ljubom beslicem usparati dio novca koji ce se prikazati u najvecem stepenu obezbjedjenja koji ce biti rastaljen izmedju 4-5 ljudi a sto ce vecina raje biti uskracena za utakmicu to njih zaboli kita. Fuj stoko dijelite grad kao sto se berlin dijelio,trebam se pisat da gledam SVOJ klub u SVOM gradu i jos ne mogu jer sam kaznjavan par puta. Svaka vam cast yebem vam majku usta. Dabogda se ljubo pisao da odes prosut smece u kontejner. Pu pu pu pu pu pu pu pu

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Tradicija na strani Plavih
Velež punih 25 godina bez trijumfa na Grbavici
Piše: A. Demić
Danas, 21:28
Sutra se na stadionu Grbavica igra veliki derbi starih rivala i sportskih prijatelja, Željezničara i Veleža.
Pogled u historiju kaže da je Velež u Beogradu ostvario najvrijedniju pobjedu u klupskoj historiji upravo protiv Željezničara 23. maja 1981. godine na stadionu JNA. Rezultat je glasio 3:2 u korist Rođenih koji su imali nevjerovatnu podršku sa tribina, a pogotke su postizali dva puta Vahid Halilhodžić, te Dragan Okuka. Strijelac za Željezničar bio je dva puta Mehmed Baždarević.
U novijoj histroiji Mostarci se ne mogu pohvaliti tradicijom dobrih rezultata u duelima sa Željezničarom, što se posebno odnosi na utakmice igrane u Sarajevu.
Rođeni već pet punih godina nisu pobijedili Željezničar, a na stadionu Grbavica posljednji su se put radovali 3. septembra 1988. godine, pobijedivši rezultatom 1:0 pogotkom Vanje Gudelja.
Na posljednjih dvanaest mečeva devet puta trijumfovao je Željezničar, a tri meča završena su remijem. Od nezavisnosti Bosne i Hercegovine do danas Velež je na Grbavici u prvenstvenim i kup utakmicama gostovao sedamnaest puta.
Željezničar je trijumfovao u šesnaest navrata, a Velež je remi izborio samo u sezoni 2006/2007, bilo je 1:1, a golove su postizali Edin Dudo i Admir Velagić.
e yebem ti miša, 25 godina bez pobjede na Grbavici...nekada mora pročepiti, mora...
Velež punih 25 godina bez trijumfa na Grbavici
Piše: A. Demić
Danas, 21:28
Sutra se na stadionu Grbavica igra veliki derbi starih rivala i sportskih prijatelja, Željezničara i Veleža.
Pogled u historiju kaže da je Velež u Beogradu ostvario najvrijedniju pobjedu u klupskoj historiji upravo protiv Željezničara 23. maja 1981. godine na stadionu JNA. Rezultat je glasio 3:2 u korist Rođenih koji su imali nevjerovatnu podršku sa tribina, a pogotke su postizali dva puta Vahid Halilhodžić, te Dragan Okuka. Strijelac za Željezničar bio je dva puta Mehmed Baždarević.
U novijoj histroiji Mostarci se ne mogu pohvaliti tradicijom dobrih rezultata u duelima sa Željezničarom, što se posebno odnosi na utakmice igrane u Sarajevu.
Rođeni već pet punih godina nisu pobijedili Željezničar, a na stadionu Grbavica posljednji su se put radovali 3. septembra 1988. godine, pobijedivši rezultatom 1:0 pogotkom Vanje Gudelja.
Na posljednjih dvanaest mečeva devet puta trijumfovao je Željezničar, a tri meča završena su remijem. Od nezavisnosti Bosne i Hercegovine do danas Velež je na Grbavici u prvenstvenim i kup utakmicama gostovao sedamnaest puta.
Željezničar je trijumfovao u šesnaest navrata, a Velež je remi izborio samo u sezoni 2006/2007, bilo je 1:1, a golove su postizali Edin Dudo i Admir Velagić.

e yebem ti miša, 25 godina bez pobjede na Grbavici...nekada mora pročepiti, mora...
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Treba bojkovat utakmicu pod BB i tako pokazat policiji da se ne mogu s nama zajebavat.....cuj 3 busa navijaca a to je 150 ljudi
limitiraju nas skutori na celu s mileticem .
a ultrasa u vrapcice ce doci 500 zivi bili pa vidili
Ne treba, to i zele.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Amen
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- samo_lijevo
- Kontakt:

da iskoristim onaj fol sa +1!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pa mater im yebem, svak se u citavom svijetu bori da sto vise navijaca dodje na neku utakmicu(pogotovo derby) jedino je to kod nas obrnuto,kod nas se bore sa velikom najezdom navijaca na tribine,najbolje da ih uvijek bude 500 na citavom stadionu pa da su stalno pod budnim okom drotova,njih ne interesuju puni stadioni.I pitamo se sto su tribine prazne
Umjesto da promoviramo gradski derbi da pozivamo na sve strane da sto vise navijaca dodje na utakmicu,oni zabranjuju dolazak
,bola pa dje to ima
.Da se ja pitam ja bi dozvolio svim navijacima da idu na sve utakmice,jer se utakmice i igraju bas radi navijaca(samo da vode racuna na koji sektor ili tribinu ce sjesti,da ne bi bilo problema),ali bih i postrozio kazne,pa bi minimalno za neki ispad bilo 15 dana tvorza(sa prinudnim radom)i milja maraka po pudze,pa da vidim ko ce se kurciti.
U slucaju da na sljedecim utakmicama neko ponovi ispad onda se kazna uduplava i izrice zabrana dolaska na sve utakmice u nasem gradu na jednu godinu.Ovo samo idioti mogu napraviti da daju samo 3 autobusa,uz pratnju policije u svakom autobusu,pa ko da prevoze najvece kriminalce i krvoloke.Vazi isto i za navijace zrinjskog,ja im ne bi zabranjivo nek dodju u Vrapcice koliko ih god zeli (samo da ne provociraju nacionalno,nek navijaju korektno za svoj klub meni ne smetaju)
FORZA VELEZ
P.S.Uh zaboravi reci sutra hercegovacki tajfun dolazi na Grbavicu,pomest ce mo ih

FORZA VELEZ
P.S.Uh zaboravi reci sutra hercegovacki tajfun dolazi na Grbavicu,pomest ce mo ih

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hajmo raja stream za danas ?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Idemo Rodjeni odigrat danas dobro i donijet bod ili tri u Stavijarmo. Adma care bit ce stream sigurno jer prenosi Arena
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ima te li povrijeđenih,i kartoniranih igraca. 

- pravnik1981
- Kontakt:
Cuo sam da nece Okic igratamypitar je napisao/la:Ima te li povrijeđenih,i kartoniranih igraca.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mozda treca- cetvrta grbavica od 1983-ce da je propustam. Jbga posao me stegao. Rodjeni samo otvoreno i hrabro. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
hajmo lezve otkinite sta ovim malim plavim
kazu bolestan,je li istinapravnik1981 je napisao/la:Cuo sam da nece Okic igratamypitar je napisao/la:Ima te li povrijeđenih,i kartoniranih igraca.

IDEMOOOOOOOOOO ROJENIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.