Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bh hrvat
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la bh hrvat » 30 dec 2009, 18:50

za iste bi pare došao i sergej i sa većim žarom bi vodio repku. mogu ga zamisliti kako je izgledao kada su ga ovi iz saveza namagarčili. još je samo trebao da riče poput njega. sušić se neće zadržati ni pola kvalifikacija u izborničkom statusu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2009, 18:58

bh hrvat je napisao/la:za iste bi pare došao i sergej i sa većim žarom bi vodio repku. mogu ga zamisliti kako je izgledao kada su ga ovi iz saveza namagarčili. još je samo trebao da riče poput njega. sušić se neće zadržati ni pola kvalifikacija u izborničkom statusu
Imam i ja zari koliko hoces ali me licenca zeza :roll:
Nego ne rece nista za ono tvoje pitanje tojest fakticki sumnja da li je Pape ikada bio na utakmici BIH repke.
@miky postavi dovoljno veliku sliku da bi se i Pape tu mogao uociti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 dec 2009, 20:05

dobili smo novog selektora i opet su problemi (savez) pali u zaborav jos da se pobijede svabe u prijateljskoj kakva ce se tek hajka napraviti,,,, vec unaprijed citam Dnevni avaz " bosna je prvak svijeta",,,,, ali otom potom!!!!! cak su i pojedini forumasi koji su bili "protiv" saveza sad se okrenuli protiv barbareza!!!!!! ja zelim samo da pozelim srecu novom selektoru, ja sam bosanac i navijat cu za bosnu bilo kako bilo ,,,, ali bio bih najsretniji da je Barbarez postao selektor,, neki pricaju o izdaji jer je pricao sa ovima iz saveza??? to su najvece gluposti!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 dec 2009, 20:14

Sramota...Samo jedan cukica više...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2009, 20:21

partibrejker1921 je napisao/la:Sramota...Samo jedan cukica više...
Cukica i treba za tor,sta je tu nejasno.
Uvijek su nam dosada ''medzedi''cuvali tor :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 dec 2009, 20:25

harishp je napisao/la:
:D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2009, 20:26

vrebac86 je napisao/la:dobili smo novog selektora i opet su problemi (savez) pali u zaborav jos da se pobijede svabe u prijateljskoj kakva ce se tek hajka napraviti,,,, vec unaprijed citam Dnevni avaz " bosna je prvak svijeta",,,,, ali otom potom!!!!! cak su i pojedini forumasi koji su bili "protiv" saveza sad se okrenuli protiv barbareza!!!!!! ja zelim samo da pozelim srecu novom selektoru, ja sam bosanac i navijat cu za bosnu bilo kako bilo ,,,, ali bio bih najsretniji da je Barbarez postao selektor,, neki pricaju o izdaji jer je pricao sa ovima iz saveza??? to su najvece gluposti!!!!!!!!!!!!!
Ma nema problema, idemo opet po principu : Yebes Savez, imamo rezultate". :roll:

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 30 dec 2009, 20:31

harishp je napisao/la:
jeste vala,a da nam je barba dosao imali bi njemackog ovcara :lol:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 dec 2009, 21:24

harishp je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:za iste bi pare došao i sergej i sa većim žarom bi vodio repku. mogu ga zamisliti kako je izgledao kada su ga ovi iz saveza namagarčili. još je samo trebao da riče poput njega. sušić se neće zadržati ni pola kvalifikacija u izborničkom statusu
Imam i ja zari koliko hoces ali me licenca zeza :roll:
Nego ne rece nista za ono tvoje pitanje tojest fakticki sumnja da li je Pape ikada bio na utakmici BIH repke.
@miky postavi dovoljno veliku sliku da bi se i Pape tu mogao uociti.

ne vidjeh, ili bolje rečeno nije mi se dalo otvarati. inače ja sam ona predratna generacija koja vjeruje svojim očima i starome mediju kao što je tv-e, a tamo ga ne vidjeh. ova slika je vjerovatno iz francuske jer ne skokne pape baš često do zavidovića

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 dec 2009, 23:50

Nije tačno da Pape nije imao nikakvog uspjeha kao trener. Ne nasjedajte na price ljubomornih košpicara, Mostaraca i "sarajevomrzaca" (iz Tuzle, Zenice i ostalih iskompleksiranih sredina).

Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.
jedne stranice...tako da onaj ko kaze da nema uspjeha taj LAZEEEEEEEEEEEEEEE
PAPE MAJSTORE..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 dec 2009, 23:52

neznam da li je pape pravi covjek to ce vrijeme pokazati, ali znam da se repk vraca gdje joj je i mjesto u seher njljepsi, na kosevo stadion
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

nenad69
Kontakt:

Post Postao/la nenad69 » 31 dec 2009, 09:19

videcemo

miles
Kontakt:

Post Postao/la miles » 31 dec 2009, 11:03

irfan41 je napisao/la:neznam da li je pape pravi covjek to ce vrijeme pokazati, ali znam da se repk vraca gdje joj je i mjesto u seher njljepsi, na kosevo stadion
Ti izgleda ne znas odakle je predsjednik saveza gosp. Sulejman Colakovic.

Malo cu ti pomoci:
Čolaković Sulejman; (032) 244-248; CRKVICE 56E; Zenica (032) 672-120
HASE HUSEINOVIĆA BEGA 42; Nemila (033) 215-754

i naravno mora imati i stan u Sarajevu
BJELAVE 60; Sarajevo;
ima tri kuce

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 31 dec 2009, 11:09

Safet Susic..kazu legenda bh fudbala,ja ga se ne sjecam,rodjen sam 89' tako da nisam upucen u to..gledao sam mnogo utakmica bivse Jugoslavije i bio je klasa stvarno..igracina..kao trener se nije proslavio,bar ja tako mislim..trenirao je tamo neke ekipe u Fracuskoj,pa sad u zadnjih 5 godina je u Turskoj..ja,iskreno bi najvise volio Bazdarevica..al et..covjek je sa Grenebleom usao u prvu ligu..na polusezoni prosle godine u drugoj ligi bio osmi ( kako se dobro sjecam),jos tad prodali 5,6 igraca iz prve postave i uspio je da ih uvede tamo gdje su sad..Jesu sad zadnji,lose rezultate imaju,al za to je kriv igracki kadar,jer se ne moze s takvim igracima igrati u jednoj od liga petice..Dosao je Susic,igracina,al sto se tice trenera nisam bas siguran u njega..ovo su pretpostavke moje..volio bi neg ista da grijesim i da ce napokon ovaj napacen narod vidit svoju reprezentaciju na nekoj velikoj nogometnoj smotri..volio bi kad bi uzeo za asistenta Barbareza,da ga uvede u posao,jer ce Barbarez postati uskoro nesto nama kao sto je hrvatima Bilic..trebamo te Barbarez,uz tebe je Bosna..uskoro ces biti na mjestu gdje je sad Susic..nadam se da ce Susic iskoristit potencijal i mladost koju imaju nasi igraci..ovo je prilika jedne veoma talentovane skupine momaka..sretno ZMAJEVI!!!!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 dec 2009, 13:56

jasko_juve je napisao/la:Safet Susic..kazu legenda bh fudbala,ja ga se ne sjecam,rodjen sam 89' tako da nisam upucen u to..gledao sam mnogo utakmica bivse Jugoslavije i bio je klasa stvarno..igracina..kao trener se nije proslavio,bar ja tako mislim..trenirao je tamo neke ekipe u Fracuskoj,pa sad u zadnjih 5 godina je u Turskoj..ja,iskreno bi najvise volio Bazdarevica..al et..covjek je sa Grenebleom usao u prvu ligu..na polusezoni prosle godine u drugoj ligi bio osmi ( kako se dobro sjecam),jos tad prodali 5,6 igraca iz prve postave i uspio je da ih uvede tamo gdje su sad..Jesu sad zadnji,lose rezultate imaju,al za to je kriv igracki kadar,jer se ne moze s takvim igracima igrati u jednoj od liga petice..Dosao je Susic,igracina,al sto se tice trenera nisam bas siguran u njega..ovo su pretpostavke moje..volio bi neg ista da grijesim i da ce napokon ovaj napacen narod vidit svoju reprezentaciju na nekoj velikoj nogometnoj smotri..volio bi kad bi uzeo za asistenta Barbareza,da ga uvede u posao,jer ce Barbarez postati uskoro nesto nama kao sto je hrvatima Bilic..trebamo te Barbarez,uz tebe je Bosna..uskoro ces biti na mjestu gdje je sad Susic..nadam se da ce Susic iskoristit potencijal i mladost koju imaju nasi igraci..ovo je prilika jedne veoma talentovane skupine momaka..sretno ZMAJEVI!!!!!!!
Nije tačno da Pape nije imao nikakvog uspjeha kao trener. Ne nasjedajte na price
Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 31 dec 2009, 14:49

bh hrvat je napisao/la:možda barbarez nema nekoga trenerskoga iskustva ali patriotizma ima naodmet. dok papetovo domoljublje ne možemo naći ni pod reflektorom. biće slično kao kod ćire, samo što je jedan vrijeme provodio u zagrebu drugi će u parizu
Nemojte se patriotizmon gađati ovda ovako bezveze, neargumentovano...Bolna je to tema kod mnogo nas Bosanaca I Hercegovaca, i šta na kraju definišete pod tim pojmom patriota i na osnovu više čega je neko veći a neko manji patriota, koji su to kriteriji, subjektivni a koji objektivni..
Ako ćete eto za mene i Barbarez nije neki vele patriota, pa par godina su ga nagovarali da zaigra za BiH, a on govorio te nije još vrijeme, te nisu mu nakav stan vratili u mostaru... Nemojte bezveze da termin patriotizam zloupetrebljavamo...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 31 dec 2009, 17:11

miles je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:neznam da li je pape pravi covjek to ce vrijeme pokazati, ali znam da se repk vraca gdje joj je i mjesto u seher njljepsi, na kosevo stadion
Ti izgleda ne znas odakle je predsjednik saveza gosp. Sulejman Colakovic.

Malo cu ti pomoci:
Čolaković Sulejman; (032) 244-248; CRKVICE 56E; Zenica (032) 672-120
HASE HUSEINOVIĆA BEGA 42; Nemila (033) 215-754

i naravno mora imati i stan u Sarajevu
BJELAVE 60; Sarajevo;
ima tri kuce

koliko se sjecam taj isti "gospodin " je bio predsjednik i kad je muzurovic bio selektor, de me samo podsjeti samo gdje tad repka igrala...

a a onima iz uprave pd njohovih rodnih gradva i sela je drazi novac, a sv znamo gdje se vise novc moze zarditi...

nego ne trebamo se svadjati oko toga, kao ni oko jeli pape pravi izbor, vrijeme ce pokazati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2009, 18:10

johnnyHZ je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Safet Susic..kazu legenda bh fudbala,ja ga se ne sjecam,rodjen sam 89' tako da nisam upucen u to..gledao sam mnogo utakmica bivse Jugoslavije i bio je klasa stvarno..igracina..kao trener se nije proslavio,bar ja tako mislim..trenirao je tamo neke ekipe u Fracuskoj,pa sad u zadnjih 5 godina je u Turskoj..ja,iskreno bi najvise volio Bazdarevica..al et..covjek je sa Grenebleom usao u prvu ligu..na polusezoni prosle godine u drugoj ligi bio osmi ( kako se dobro sjecam),jos tad prodali 5,6 igraca iz prve postave i uspio je da ih uvede tamo gdje su sad..Jesu sad zadnji,lose rezultate imaju,al za to je kriv igracki kadar,jer se ne moze s takvim igracima igrati u jednoj od liga petice..Dosao je Susic,igracina,al sto se tice trenera nisam bas siguran u njega..ovo su pretpostavke moje..volio bi neg ista da grijesim i da ce napokon ovaj napacen narod vidit svoju reprezentaciju na nekoj velikoj nogometnoj smotri..volio bi kad bi uzeo za asistenta Barbareza,da ga uvede u posao,jer ce Barbarez postati uskoro nesto nama kao sto je hrvatima Bilic..trebamo te Barbarez,uz tebe je Bosna..uskoro ces biti na mjestu gdje je sad Susic..nadam se da ce Susic iskoristit potencijal i mladost koju imaju nasi igraci..ovo je prilika jedne veoma talentovane skupine momaka..sretno ZMAJEVI!!!!!!!
Nije tačno da Pape nije imao nikakvog uspjeha kao trener. Ne nasjedajte na price

Slažem se! Ne valja lagati :oops:
Samo mi nije jasno zašto "uspješni trener" Sajo nije htjeo ni da razgovara a kamoli se 'prihvati posla' kad je reprezentaciju njegove domovine slično trebalo 'podizati' na rang-listi FIFA, odvesti na značajnije takmičenje, a ambicija nam nikad nije nedostajalo!? :mrgreen:
Obilazio Bosnu i Hercegovinu u 'širokom luku' pazeći da ga neko ne presretne slučajno....
Nek' mu je sa srećom (zbog BiH), al' da je 10% trener i covjek kao sto je bio igrač....eh :cry:
Bosno moja poharana....

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 31 dec 2009, 18:17

daj @triger ne talasaj.
sta je sa ostalima koji su potpuno isto ucinili a ti si cak bio naveo i za pozeljne selektore.
dobro ti je neko jednom prilikom rekao,ako nekog nepodnosis napisi javno a ne da bas kao sto ti rece ides okolo.
utusi nas brate samo sa jednim te istim i providnim obrazlozenjem.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2009, 18:19

DeepPurple je napisao/la:daj @triger ne talasaj.
sta je sa ostalima koji su potpuno isto ucinili a ti si cak bio naveo i za pozeljne selektore.
dobro ti je neko jednom prilikom rekao,ako nekog nepodnosis napisi javno a ne da bas kao sto ti rece ides okolo.
utusi nas brate samo sa jednim te istim i providnim obrazlozenjem.
Sretna Ti Nova godina i sve najbolje.

PS:
A taj neko sto mi je kao rekao "ko nekog nepodnosis napisi javno" si upravo Ti, i tebi sam baš nešto na 'šutu'.... :lol: A, za mene je lako - imas 'daljinski', promijeni 'dugme'....i :lol:

I ne valja lagati - Purpurni, ne valja.... procitaj sta sam napisao konkretno za svakog od mogucih kandidata..i ja sam vrlo konkretan a ne: jedno ujutro, drugo navecer.... miš! Miš, je tvoj spas...samo 'klikni' i riješio si se Triggera, tvoje nocne more :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.