Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Najbolja tenisačica o svojim oblinama: Nijedna sportašica nema grudi poput mene
SERENA WILLIAMS dala je intervju za internetski portal dujour.com u kojem je ispričala neke pojedinosti iz svog života.
"Nisam uvijek bila samouvjerena, a samopouzdanje sam dobila prije šest, sedam godina. Nije bilo lako i trebalo je vremena", rekla je najbolja tenisačica svijeta koja se osvrnula i na djetinjstvo sa sestrom Venus.
"Ona je bila visoka i vitka, a ja najmlađa i najdeblja. Teško mi je bilo družiti se s mršavim osobama. Kako sam odrastala naučila sam prihvatiti svoje obline. Mislim da nijedna sportašica nema grudi poput mene", rekla je Serena.
Ne pratimo ti mi ženski tenismicko je napisao/la:Ako je neko upratio da mi samo odgovori na iduce pitanje molio bih. Da li Azarenki samo 2-0 rezultat danas odgovara da prodje dalje?
Pa dobro, a i nema ni 18 jos, strpljenja malo.delko je napisao/la:ova tema zamrznutanesto sam gledao rezultate one male Done Vekic, napravila par odlicnih rezultata pa se malo pogubila poslije toga
ali i nema srece sa zrijebom uvijek dobije mnogo teske protivnike
btw turnir u parisu, mislim da bi Masha konacno mogla uzeti, posto nema Serene na ovom turniru
Hrvatice su baš odlične... nema ih ni među 100... Doduše imaju par velikih talenata...Neutral je napisao/la: Hrvatska inače ima odličnih igračica, baš kao i Njemačka.
Mislim da su 4 među 100:DANTES je napisao/la:Hrvatice su baš odlične... nema ih ni među 100... Doduše imaju par velikih talenata...Neutral je napisao/la: Hrvatska inače ima odličnih igračica, baš kao i Njemačka.
Njemice imaju par dobrih ali daleko je to od odličnih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.