A sto je to Barbarez glup, ako mogu znati? da je ga neko pit'o koliko je 2+2 i da je on reko "ja mislim 3" onda bi ti vjerovao.ROB22 je napisao/la:KEZMAN je gluplji od barbareza.Cartman je napisao/la:Nek je Kezman pametan pa makar.ROB22 je napisao/la:evo ovako kao prvo sjecam se da je neko nabrajao gdje je sve igro i to , pa nisam ja rekao da nije talentovan nego da je glup i to je istina.
drugo neko je govorio da popusim jer blatim nesto po barbarezu kao on je bosanac i hercegovac pa super ako je ne sporim ja to,a vi sto se palite tako lako , niste normalni najblaze receno.
i ovo je forum ima pravo svako da kaze svoje misljenje,a ako me admin banuje,pa ajde neka nisam ja ko sergej da pljujem po nekom kao sad po vama,pa kasnije da im idem na noge.ako me ocete banovat slobodno,ako necete nemorate.ajd pozdrav*.
ako te bas to interesuje.e sad da ti objasnjavam odakle ova slika na mom profilu,sigurno te ne interesuje.
Sergej Barbarez
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
- Kontakt:
nije barba glup,ali ici razgovarati sa nekim i traziti od njega podrsku za koga si javno bio protiv nigdje veze.
ma jarane ovo su sve klosar nad klosarima,ja u prvom svom postu rekao zasto je ''glup'' i to sam rekao nema ponosa,a glup je rec koju svako koristi za sve sto nevalja,takav smo narod znaci glup je sto je to uradio.DeepPurple je napisao/la:nije barba glup,ali ici razgovarati sa nekim i traziti od njega podrsku za koga si javno bio protiv nigdje veze.
pljujes na nekog,kriminalci,odvajas se sa ekipom vamo,igras utakmicu kada reprezentacija igra u zenici prijateljksi mec,i kao nakon nekolko vremena dolazis tim ISTIM ljudima na noge,da vidis ocel te izabrati za selektora.i naravno ko je KRIV krivi oni iz RS sto su rekli nece niko biti selektor ko je igrao tu utakmicu.i neka su.ja mu nebi dao ni da udje na stadion kad bi bio umjesto njih,ako bi ja bio na stadionu,a kamoli da budes neko mudo*u reprezentaciji.klosar,bez ponosa,glup ko ****.eto to je barbarez.pljuje sam na svoj ponos i na svoj obraz.mrzim takve ljude najvise.da su ga j***** u dupe*,on bi ih nakon nekolko dana pitao da bude selektor.uzas.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
**** sa teme ako vam nepase gromada od covjeka Barbarez!!!!! nepase vam Barbarez al vam pase Pape sto se dogovorio isto sa tom istim savezom da bude selektor!!!!!!! a sad razgulite,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Jah, eto ko biva FS RS nesto hoce boljitak za BH fudbal, pa se oni usprotivli Barbinom dolazku. Providno na kvadrata. Na sta smo mi spali da nam i ta gamad donosi odluke, dosta nam je nasih lopova.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ovaj momak ocigledno ne konta ni nas ni sebe.kralj_je_mrtav je napisao/la:Covjece moras razgovarati sa celnicima saveza, pa ne mozemo ga mi postaviti, a tim potezom je jos jednom pokazao svoju velicinu, a vi skontajte zasto, ako ste to u stanju.DeepPurple je napisao/la:nije barba glup,ali ici razgovarati sa nekim i traziti od njega podrsku za koga si javno bio protiv nigdje veze.
mislio sam da me lozi* al ocigledno ne konta.
-
- Kontakt:
pogresno se neke stvari shvataju za mene je barba uvijek bio jedan od najcjenjenijih igraca.kralj_je_mrtav je napisao/la:Covjece moras razgovarati sa celnicima saveza, pa ne mozemo ga mi postaviti, a tim potezom je jos jednom pokazao svoju velicinu, a vi skontajte zasto, ako ste to u stanju.DeepPurple je napisao/la:nije barba glup,ali ici razgovarati sa nekim i traziti od njega podrsku za koga si javno bio protiv nigdje veze.
ali dok je saveza tu nema nikakvog dogovora da bi radio tu,moras biti kao oni.
inace ces dozivjeti sudbinu kao kodro.tako da je lakse ovo skonati.
- Citizen-X
- Kontakt:
Zamjerim Barbarezu sto je uopste sebi dozvolio da se kandiduje.
Ima milione, vozi mrake, zivi k'o bubreg u loju, Hamburgeru je jedan od sefova - morao je bit teski konj da ne shvati koja smo mi gnjida i marva - kada njega ne uzmemo za vaznog covjeka naseg fudbala dok ga Nijemci kuju u visine dajuci mu i pocasne pozicije u okviru kluba.
Barbarez je bas kreten - kad je sebi dozvolio da ga Munib Usanovic sa onim retardom iz Zenice Colakovicem i onim uhljupima iz Sumske republike i ostalim - odbije i otrese k'o ashlamu.
Slicno sam ja sam sebi uradio u jednom klubu glede jednog sporta 2x zaredom - da ne imenujem gdje sta i kad - sav svoj entuzijazam ulozio za skoro 0 maraka cisto da bih pokrenuo neke stvari sa mrtve tacke, potrosio svoju energiju, znanje i vrijeme barem u nesto korisno kad nisam mogao ni u sta u tom momentu, i kad je trebalo da sticem obrazovanje i licencu za rad - majmuni iz uprave se sjete je li da su oni zapravo krucijalni cimbenici kluba pakujuci mi sramotne stvari. Ovako ispada da se covjek nametao radi neke licne koristi i ambicija a u sustini se radi o cistoj i nepatvorenoj zelji da razvije korak naprijed jer je svjestan da ga narod voli, da ga fudbaleri vole i da je covjek koji ne moze pogrijesiti na ljudskom planu.
Corsokak situacija sa puno pat pozicija je svojstvena nasem fudbalu, sportu i drzavi opcenito i ono sto sam ja licno mogao da zakljucim jeste - da takva situacija najvise godi lezihljebovicima kojima redovno lijeze prihod bez obzira na sposobnost i znanje i da ce tako da bude zanavijek. Barbi, ako vec zeli da vidi koliko ga raja i obican narod voli, preporucujem da samo sjedne medju svoj narod na tribinama - cisto da ga srce mine - a onda poslije 90` da ga zgodno nagazi u Aston Martinu nazad za Hamburg.
Ljudskim velicinama nije mjesto pored naroda bagre, jer narod bagra ne zna sta zeli, ne zna da cijeni ljude koji mu misle dobro - kao oni demobilisani borci na magistrali danas u Zenici, narod bagra nije vrijedan odbrane u ratu - i zasluzuje kao sto Adolf Hitler rece - da ide dodjavola.
Ima milione, vozi mrake, zivi k'o bubreg u loju, Hamburgeru je jedan od sefova - morao je bit teski konj da ne shvati koja smo mi gnjida i marva - kada njega ne uzmemo za vaznog covjeka naseg fudbala dok ga Nijemci kuju u visine dajuci mu i pocasne pozicije u okviru kluba.
Barbarez je bas kreten - kad je sebi dozvolio da ga Munib Usanovic sa onim retardom iz Zenice Colakovicem i onim uhljupima iz Sumske republike i ostalim - odbije i otrese k'o ashlamu.
Slicno sam ja sam sebi uradio u jednom klubu glede jednog sporta 2x zaredom - da ne imenujem gdje sta i kad - sav svoj entuzijazam ulozio za skoro 0 maraka cisto da bih pokrenuo neke stvari sa mrtve tacke, potrosio svoju energiju, znanje i vrijeme barem u nesto korisno kad nisam mogao ni u sta u tom momentu, i kad je trebalo da sticem obrazovanje i licencu za rad - majmuni iz uprave se sjete je li da su oni zapravo krucijalni cimbenici kluba pakujuci mi sramotne stvari. Ovako ispada da se covjek nametao radi neke licne koristi i ambicija a u sustini se radi o cistoj i nepatvorenoj zelji da razvije korak naprijed jer je svjestan da ga narod voli, da ga fudbaleri vole i da je covjek koji ne moze pogrijesiti na ljudskom planu.
Corsokak situacija sa puno pat pozicija je svojstvena nasem fudbalu, sportu i drzavi opcenito i ono sto sam ja licno mogao da zakljucim jeste - da takva situacija najvise godi lezihljebovicima kojima redovno lijeze prihod bez obzira na sposobnost i znanje i da ce tako da bude zanavijek. Barbi, ako vec zeli da vidi koliko ga raja i obican narod voli, preporucujem da samo sjedne medju svoj narod na tribinama - cisto da ga srce mine - a onda poslije 90` da ga zgodno nagazi u Aston Martinu nazad za Hamburg.
Ljudskim velicinama nije mjesto pored naroda bagre, jer narod bagra ne zna sta zeli, ne zna da cijeni ljude koji mu misle dobro - kao oni demobilisani borci na magistrali danas u Zenici, narod bagra nije vrijedan odbrane u ratu - i zasluzuje kao sto Adolf Hitler rece - da ide dodjavola.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 dec 2009, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- bosanac723
- Kontakt:
Znas sta je jos gore? Kad neko misli da je on isao pricat s njima i trazit da bude selektor zbog ljudi u savezu. On je zelio da bude selektor BiH zbog nasih momaka, i zbog svoje domovine i svog naroda. On je morao se pravit da je zakopao "ratne sjekire" jer svi znamo s kakvom stokom se on bori. Da je postao selektor onda je mogao diktirat kako stvari ide, jer svi znamo da je stoka iz saveza probala isto s Sergejom kao sto su s Kodrom da bi Edin Dzeko i Spaha licno atomsku na savez bacili i poslali repku u tri p.m. A ovako svi protiv saveza, i dalje nam neki anonimusi vrte se oko repke i prave Ringling Brothers Circus od nase repke. @ROB22..znaci tebi je uredu sto nam vode repku jos veci lopovi i licimjeri od saveza, i sto ocigledno nasa liga propada, i toliko mladi igraca nam propadnu zbog nekvaliteta saveza. Nemamo ifrastrakturu, nasi mladi momci u klubovima nemaju gdje trenirat, omladinska liga je katastrofa isto kao i premijer liga. Mladje kaegorije repke su uzas, dobro pogledaj ko su nam veliki igraci u tim sastavima, to su momci sto su otisli vani, ili sto od mali nogu zive u dijaspori, a nasi igraci iz PL nemogu nikako da napreduju, nadje se par momaka da ode vani i da nesta stvore, ali za stvorit kvalitetnu repku to nikako nemoze. Sta kad ti momci sto su kao mala djeca napustili nas pakao(Salihovic, Pjanic, Ibisevic, Medunjanin,Begovic, Muslimovic) ili sto su rodjeni u inostranstvu(Bajramovic, Miske,) okace kopacke o klin? Ko ce tad biti tu da igra na visokim nivou za nasu repku? Nemoj mi reci da to ocekujes od nasih mladih "nada" jer njima su uslovi i stoka u okruzenju katastrofa, i poslat ce ih u propast prije nego sto ce ih u zvijezde. Kako uspjet u svemu ovome? Treba nam trener koji stavlja BiH na prvo mjesto i sto dise i sve daje za BiH, ne neki ljudi sto su pripadali raznim strankama, sto ih nista ne zanima oko Bosne i reprezentacije, i sto su tu samo kako bi zaradili, i sto se pojave i daju izjavu da su "veliki Bosanci" samo kad imaju sansu postat selektor i zaradit/ukrast koju paru. Zelio sam Sergeja jer on ima viziju, on bi gledao da nam mladje kategorije popravi, i da popravi njihove uslove, i on bi dodao tu zadnju dozu sto nam fali da stignemo na veliko takmicenje, poslije cega bi nam dosle ogromne pare koje bi mogao koristiti da od temelja popravi sve oko reprezentacije pocetak s mladim kategorijama. On bi ujedinio sve igrace, i vratio bi nazad Sasu, u to nesumnjam, i jos mozda Hasana, sto bi nam odmah rijesilo probleme s zadnjom linijom. Necu vise glava me zaboli i prstiDeepPurple je napisao/la:nije barba glup,ali ici razgovarati sa nekim i traziti od njega podrsku za koga si javno bio protiv nigdje veze.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
- Kontakt:
meni je krivo sto barba nije progovorio kad je trebao,taj savez bi bio proslost ovako ih je svojom sutnjom ostavio u zivotu i jos jaci postali.a isto ovako je samo na kraju ispao potrosna roba i jeftina fuxa kojeg su nakon sredjenog posla ostavili na po puta.i to ko,nego na ocigled smotani savez.
da nije pape izabran i da je bajevic recimo sjeo potpuno bi bila ista prica.
Ma i da je Barbarez progovorio nebi se puno toga promjenilo. Bolic je progovorio par puta pa je sve ostalo na istom mjestu.DeepPurple je napisao/la:meni je krivo sto barba nije progovorio kad je trebao,taj savez bi bio proslost ovako ih je svojom sutnjom ostavio u zivotu i jos jaci postali.a isto ovako je samo na kraju ispao potrosna roba i jeftina fuxa kojeg su nakon sredjenog posla ostavili na po puta.i to ko,nego na ocigled smotani savez.

Mora vam svima biti jasno da Barbarez nece nikad biti selektor BIH dok god budemo imali ovakav savez. Ja sam licno, od samog pocetka, svatio da od toga nema nista. Nadao sam se da bi mogao slucajno postati selektor ali sam znao da ga niko u savezu nebi prihvatio kako treba i kako on to zasluzuje. 

Barbarez se obrušio na N/FS BiH: Izbor selektora je bio politički čin
U sutrašnjem broju Hamburger Morgenposta, bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH Sergej Barbarez izrazio je ogorčenje načinom na koji ga je N/FS BiH unaprijed izbacio iz utrke za klupu naše najbolje nogometne vrstePodsjećamo, jučer je 13 prisutnih članova Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH jednoglasno izabralo Safeta Sušića da tu funkciju obavlja u naredne dvije godine.
Barbarez smatra da je način na koji se sve odigralo skandalozan, piše list i navodi da je jedan broj članova IO podržao Barbareza, a onda promijenio odluku.
"Kad čovjek sasluša razlog zbog kojeg sam diskvalificiran (učestvovanje u organizaciji meča za spas bh. nogometa; op. aut.), pa još kad pogleda samu proceduru izbora, ne može da se ne naljuti. Sport s ovim veze nema, radi se o čistoj politici", kaže Barbarez.
"Kad postave pravila protiv tebe, onda uistinu nemaš šanse. Pretpostavljam da me većina ljudi iz saveza doživljava kao prijetnju, jer je jasno da sam za njih nepodoban i da bi se mnoge stvari morale promijeniti da je prošla moja kandidatura, a za izbor mi je bilo potrebno 12 njihovih glasova", nastavlja Sergej, iz čijih se riječi da naslutiti da je prekrižio svoj veliki san - da jednog dana i s klupe predvodi reprezentaciju koju je časno vodio kao kapiten.
"To je to što se mene tiče. S ovim je umrla posljednja nada koju sam gajio u tu organizaciju (N/FS BiH) i mislim da je ovo zadnji put da sam sebi priredio ovako nešto", zaključuje razgovor razočarani Barbarez.
Izvor : Oslobodjenje
Steta zaista!
U sutrašnjem broju Hamburger Morgenposta, bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH Sergej Barbarez izrazio je ogorčenje načinom na koji ga je N/FS BiH unaprijed izbacio iz utrke za klupu naše najbolje nogometne vrstePodsjećamo, jučer je 13 prisutnih članova Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH jednoglasno izabralo Safeta Sušića da tu funkciju obavlja u naredne dvije godine.
Barbarez smatra da je način na koji se sve odigralo skandalozan, piše list i navodi da je jedan broj članova IO podržao Barbareza, a onda promijenio odluku.
"Kad čovjek sasluša razlog zbog kojeg sam diskvalificiran (učestvovanje u organizaciji meča za spas bh. nogometa; op. aut.), pa još kad pogleda samu proceduru izbora, ne može da se ne naljuti. Sport s ovim veze nema, radi se o čistoj politici", kaže Barbarez.
"Kad postave pravila protiv tebe, onda uistinu nemaš šanse. Pretpostavljam da me većina ljudi iz saveza doživljava kao prijetnju, jer je jasno da sam za njih nepodoban i da bi se mnoge stvari morale promijeniti da je prošla moja kandidatura, a za izbor mi je bilo potrebno 12 njihovih glasova", nastavlja Sergej, iz čijih se riječi da naslutiti da je prekrižio svoj veliki san - da jednog dana i s klupe predvodi reprezentaciju koju je časno vodio kao kapiten.
"To je to što se mene tiče. S ovim je umrla posljednja nada koju sam gajio u tu organizaciju (N/FS BiH) i mislim da je ovo zadnji put da sam sebi priredio ovako nešto", zaključuje razgovor razočarani Barbarez.
Steta zaista!

-
- Kontakt:
barba ''iznenadzen i razocaran u savez'' isto ko' mladozenja sto je ozenio mladu koja je radila u javnoj kuci sto nije sacuvala nevinost.Tarik14 je napisao/la:Barbarez se obrušio na N/FS BiH: Izbor selektora je bio politički čin
Steta zaista!

Ja samo ne znam šta je on očekivao ?! Da će ga ovi tokmaci dočekati raširenih ruku jer im je on pokušao uzeti fotelje, mislim, putem te tekme... Pa nisu ni oni toliko glupi, dobro znaju kako se zadržavaju te fotelje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Što se tiče Sergeja... kad tad drugovi, kad tad...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
do tada nek makar kakav njemacki regionalac prihvati da vodi,naravno tek onda kad dobije licencu.a ne da sjedi ko mulac u kancelarijama hsv.kad moze basler moze i on.Virtu4l je napisao/la:Što se tiče Sergeja... kad tad drugovi, kad tad...
mada je vjerovatno da ce biti opet pitanje,sta je on napravio kao trener ili mozda tek onda kad krenu utakmice.
Barba bi tek sad trebao da bude pametniji od saveza i da iskoristi mogucnost da bude zamjenik Papetu.
To bi prvo bilo za ipak njegovo neiskustvo u trenerskim vodama odlican korak.
Na toj poziciji bi bio zasticen jer bi u slucaju losih rezultata drvlje i kamenje islo na Papeta.
A svako skautiranje ili dovodjenje dobrih igraca pogotovo onih zaboravljenih a koji nam trebaju bi islo na njegovu adresu kao jedan plus.
Pape da je vodio i Vratnik ne klubove koji su osvajajali kup azije ili evropski klub koji je nakantao u dva susreta Fenerbasche sa agreagatom 9-1
u kupu uefa toliko godina sigurno da ima neko iskustvo a i tu bi Barba mogao da upija iskustvo na miru i bez pritisaka.I da vidi sta je dobro a sta lose u tom vodjenju.
Zato kazem odlican bi bio potez da bez pogovora uzme tu poziciju.
Kad je vec dosao do tog saveza sa tim potezom bi ispao totalna velicina a savez jos vise na neki nacin ponizio.
Ali hajde de
To bi prvo bilo za ipak njegovo neiskustvo u trenerskim vodama odlican korak.
Na toj poziciji bi bio zasticen jer bi u slucaju losih rezultata drvlje i kamenje islo na Papeta.
A svako skautiranje ili dovodjenje dobrih igraca pogotovo onih zaboravljenih a koji nam trebaju bi islo na njegovu adresu kao jedan plus.
Pape da je vodio i Vratnik ne klubove koji su osvajajali kup azije ili evropski klub koji je nakantao u dva susreta Fenerbasche sa agreagatom 9-1

Zato kazem odlican bi bio potez da bez pogovora uzme tu poziciju.
Kad je vec dosao do tog saveza sa tim potezom bi ispao totalna velicina a savez jos vise na neki nacin ponizio.
Ali hajde de

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa ne razumem sta je drugo ocekivao.
pljuvat nekoga i nazivat ga kriminalcem, i na kraju da taj glasa za tebe.
ljudi bez ponosa i obraza i ne treba da budu izabrani.
sergej nisi normalan covjece.
Pa jesi li ekavac ili ijekavac, il' si samo nepismenROB22 je napisao/la:pa ne razumem sta je drugo ocekivao.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.