Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Trequartista
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Trequartista » 24 okt 2013, 14:30

Sačekaj malo ti nama govoriš da je Bundes liga bila jača od Serije A dok je Ibra igrao u Italiji? :lol: :lol: :lol:

Svakako da je Valdes bolji golman od Buffona jer je osvojio tri Lige šampiona. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 okt 2013, 15:12

Blaszczykowski je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Trpao je u Holandiji, Španiji , Italiji a sad u Francuskoj. Da dođe i u "zastrašujuću" BL-u i tu bi se poigravao sa protivničkim odbranama. Ne pokušavaj omalovažiti znanje i kvalitet jednog Ibrahimovića.
Doduše možda je za tebe jedan Lewandowski bolji od Zlatana.
Pa izuzev Primere za sve ostale nabrojane BuLi je zastrašujuća. Što se tiče Lewata, još je mlad, a već je ostvario ono što Ibro nije nikada - vukao svoju momčad do finala CL. 8-)
Zlatan i Robert ne mogu u istu rečenicu, Ibra je najmanje klasu iznad Poljaka.
Što se tiče Njemačke lige, sem Dortmunda i Bayerna ostali imaju osrednje ekipe sa smiješnim odbranama. Samo potpuni laik može reći da je teže davati golove u BL-i nego u Serie A. A da na to dodam da Ibra ne bi igrao ni u jednom klubu u Njemačkoj osim u Bayernu. Što bi mu samo olakšalo "silovanje" protivničkih odbrana.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 okt 2013, 15:39

Ma dajte ljudi dragi poredit Ibrahimovica i Lewandowskog je smijesno. Lewandowski u ekipama u kojim je Ibrahimovic igrao (Juve 2006 npr) ne bi mogao prismrdit a ne da bude glavni igrac sto je Zlatan i bio. Pustite covjeka voli kontrirat ovaj dortmundovac. Citav svijet kaze jedno, on kontru. Lewandowski da pokusa ono sto je Ibra uradio protiv Bastie zavrsio bi na operacijskom stolu to je svima jasno, da ne spominjem dalje nista. Ronaldo,Van Basten,Batistuta i Ibra. Cetiri centarfora koje je uvreda poredit sa drugim. Kraj rasprave.

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 24 okt 2013, 17:02

:lol: opet limitirani bunca od nadutosti zbog previse kobasica, cuj sad Lewata poredi sa Ibrom?

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 25 okt 2013, 07:54

O Ibri sam svoje rekao u predzadnjem postu na ovoj temi i time završavam priču o njemu, pogotovo jer neki ovdje nisu sposobni ni za argumentiranu, a boga mi ni za civiliziranu raspravu. Evidence: pročitajte zadnje 2-3 stranice ove teme. Kad siđete s drveta onda možemo opet i o ovoj temi. Dotad imate mahanje.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 okt 2013, 08:13

nema potrebe za raspravom kada je na drugoj strani osoba koja kaze da je zlatan limitiran
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 25 okt 2013, 12:02

Haladona je precijenjen.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 okt 2013, 12:13

Sta je ovo ljudi moji,kakvih se sve gluposti necu nacitati na ovom forumu? Boze sacuvaj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2013, 16:57

Ono sto Lewandovski moze uraditi sa loptom, Ibra moze uraditi sa vrecom krompira. ;)
Djes' njih porediti...

Kako su me simpatizeri Arsenala napali kada sam prosle godine napisao da je Wilshere precjenjen...
Vidim da se promjenila prica.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 dec 2013, 17:12

Blaszczykowski je napisao/la:O Ibri sam svoje rekao u predzadnjem postu na ovoj temi i time završavam priču o njemu, pogotovo jer neki ovdje nisu sposobni ni za argumentiranu, a boga mi ni za civiliziranu raspravu. Evidence: pročitajte zadnje 2-3 stranice ove teme. Kad siđete s drveta onda možemo opet i o ovoj temi. Dotad imate mahanje.
Levandowski nije bolji od Ibre,Ibra osvojio Holandsku ligu,Seriju A,Spansku ligu,Francusku ligu,a Levandowski samo Bundes ligu.

Iako ovo nije mjerilo toga ko je bolji,ali kada si vec spomenuo da je Levandowski vukao Borussiju Dortmund do finala CL,da ti kazemo onda ste je to Ibra osvojio,a sta Levandowski.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 dec 2013, 17:32

Lewandowski je igrao samo Bundesligu i ne možeš na takav način uspoređivati igrače.

Šta ako taj Lewandowski zaista pređe u Bayern i ako počne postizati 30 golova u sezoni, šta onda?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 dec 2013, 18:13

Neutral je napisao/la:Lewandowski je igrao samo Bundesligu i ne možeš na takav način uspoređivati igrače.

Šta ako taj Lewandowski zaista pređe u Bayern i ako počne postizati 30 golova u sezoni, šta onda?
Ali on je prvi sam naveo da je Lewandowski vukao Borussiju do finala CL,to isto nema nikakve veze s individualnim karakteristikama fudbalera,pa sam zbog toga napisao ovo gore.

A iako predje u Bayern pa pocne trpati po 30 golova po sezoni,onda bi trebao biti konstantan na tom nivou makar jedno 5-6 godina da bi postao bolji od Ibre,jer Ibra vec 7 godina gdje god ode konstantno daje golove i pruza dobre partije,cak je i u Barci za 29 utakmica uspio dati 16 golova.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 14 dec 2013, 18:19

Ibra je neprikosnoven. Ono što on može, Robert ne može ni u svojim "mokrim/vlažnim snovima", nema tu puno priče.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 dec 2013, 04:33

Hoeness nikada nije rekao da je Ibrahimovic limitiran igrac,bas bi volio da vidim tu izjavu.
- Ibrahimović je ogorčena primadona. Nikada nije prebolio odlazak iz Barcelone. Mi u Bayernu imamo potpuno drugačije mišljenje od Zlatana. Jako smo zadovoljni s radom našeg trenera.
- Niti jedan klub nikada nije bio zadovoljan s Ibrahimovićem, on sa sobom uvijek donosi probleme - dodao je Hoeness.
;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 dec 2013, 21:09

calcio je napisao/la:
Kako su me simpatizeri Arsenala napali kada sam prosle godine napisao da je Wilshere precjenjen...
Sta se promjenila prica? Zar je ocekivati od nekog ko je bio 18 mjeseci van terena neke sjajne partije? Eno i Ramseyu trebalo 2 godine da sebi dodje nakon slicnog izbivanja sa terena. Po cemu je to Jack precjenjen? Bio jedan od najboljih mladih igraca, i sta sad ? Jel neko rekao da je sad najbolji vezni ili?
Celik!3,2,2.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 28 dec 2013, 21:27

Samo neko ko povrsno prati fudbal i njegove cari moze da uporedjuje znanje ibre i levadovskog.znaci ne postoji niti jedan segment u modernom nogometu gdje nije izmedju njih drasticna razlika.znaci u svemu sto se tice vjestine sa loptom i konacnog ucinka (pogodka) ibra je zvjer.necemo ovaj put o karizmi, marketingu, navijacima, novcu, boemskom zivotu itd...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 dec 2013, 21:34

znaci Lewa bolji od Ibre :oops: :oops: ncncncncnc.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 28 dec 2013, 22:04

AllGunsBlazing je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Sta se promjenila prica? Zar je ocekivati od nekog ko je bio 18 mjeseci van terena neke sjajne partije? Eno i Ramseyu trebalo 2 godine da sebi dodje nakon slicnog izbivanja sa terena. Po cemu je to Jack precjenjen? Bio jedan od najboljih mladih igraca, i sta sad ? Jel neko rekao da je sad najbolji vezni ili?
Meni je Jack jos bolji igrac od Ramseya i veci potencijal. Povrede su ga malo syebale, ali kroz ovu i iducu sezonu on ce dokazati svoju klasu.
RIP CITY!

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 13 jan 2014, 11:01

Patrice Evra :roll:
Danny Welbeck :roll:
Shinji Kagawa :roll:
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jan 2014, 16:10

Adit je napisao/la:Patrice Evra :roll:
Danny Welbeck :roll:
Shinji Kagawa :roll:
Nekad najbolji bek svijeta.
Treći ili četvrti napadač Uniteda koji igra previše jer ona dvojica ne mogu spojit mjesec dana bez povrede.
Ne znam da njega iko više cijeni. :mrgreen: :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.