Svakako da je Valdes bolji golman od Buffona jer je osvojio tri Lige šampiona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zlatan i Robert ne mogu u istu rečenicu, Ibra je najmanje klasu iznad Poljaka.Blaszczykowski je napisao/la:Pa izuzev Primere za sve ostale nabrojane BuLi je zastrašujuća. Što se tiče Lewata, još je mlad, a već je ostvario ono što Ibro nije nikada - vukao svoju momčad do finala CL.francobaresi je napisao/la:Trpao je u Holandiji, Španiji , Italiji a sad u Francuskoj. Da dođe i u "zastrašujuću" BL-u i tu bi se poigravao sa protivničkim odbranama. Ne pokušavaj omalovažiti znanje i kvalitet jednog Ibrahimovića.
Doduše možda je za tebe jedan Lewandowski bolji od Zlatana.
Levandowski nije bolji od Ibre,Ibra osvojio Holandsku ligu,Seriju A,Spansku ligu,Francusku ligu,a Levandowski samo Bundes ligu.Blaszczykowski je napisao/la:O Ibri sam svoje rekao u predzadnjem postu na ovoj temi i time završavam priču o njemu, pogotovo jer neki ovdje nisu sposobni ni za argumentiranu, a boga mi ni za civiliziranu raspravu. Evidence: pročitajte zadnje 2-3 stranice ove teme. Kad siđete s drveta onda možemo opet i o ovoj temi. Dotad imate mahanje.
Ali on je prvi sam naveo da je Lewandowski vukao Borussiju do finala CL,to isto nema nikakve veze s individualnim karakteristikama fudbalera,pa sam zbog toga napisao ovo gore.Neutral je napisao/la:Lewandowski je igrao samo Bundesligu i ne možeš na takav način uspoređivati igrače.
Šta ako taj Lewandowski zaista pređe u Bayern i ako počne postizati 30 golova u sezoni, šta onda?
- Ibrahimović je ogorčena primadona. Nikada nije prebolio odlazak iz Barcelone. Mi u Bayernu imamo potpuno drugačije mišljenje od Zlatana. Jako smo zadovoljni s radom našeg trenera.
- Niti jedan klub nikada nije bio zadovoljan s Ibrahimovićem, on sa sobom uvijek donosi probleme - dodao je Hoeness.
Sta se promjenila prica? Zar je ocekivati od nekog ko je bio 18 mjeseci van terena neke sjajne partije? Eno i Ramseyu trebalo 2 godine da sebi dodje nakon slicnog izbivanja sa terena. Po cemu je to Jack precjenjen? Bio jedan od najboljih mladih igraca, i sta sad ? Jel neko rekao da je sad najbolji vezni ili?calcio je napisao/la:
Kako su me simpatizeri Arsenala napali kada sam prosle godine napisao da je Wilshere precjenjen...
Vidim da se promjenila prica.
Meni je Jack jos bolji igrac od Ramseya i veci potencijal. Povrede su ga malo syebale, ali kroz ovu i iducu sezonu on ce dokazati svoju klasu.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se promjenila prica? Zar je ocekivati od nekog ko je bio 18 mjeseci van terena neke sjajne partije? Eno i Ramseyu trebalo 2 godine da sebi dodje nakon slicnog izbivanja sa terena. Po cemu je to Jack precjenjen? Bio jedan od najboljih mladih igraca, i sta sad ? Jel neko rekao da je sad najbolji vezni ili?calcio je napisao/la:
Kako su me simpatizeri Arsenala napali kada sam prosle godine napisao da je Wilshere precjenjen...
Vidim da se promjenila prica.
Nekad najbolji bek svijeta.Adit je napisao/la:Patrice Evra![]()
Danny Welbeck![]()
Shinji Kagawa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.