FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 24 okt 2013, 23:55

Trequartista je napisao/la:Kakva prodaja? Bit će to obostrani raskid ugovora vjerovatno...
ako je istina to što pricaš druže onda je tako najbolje i za Svraku i za Želju,odavno taj igrač nije isti kao što je bio ranije,totalno se promijenio,previše je poletio,ponijela ga je medijska pažnja,zato sad propada,i meni je jako teško kao navijaču da gledam kako igrač koji je nekada bio i kapiten i ponajbolji igrač Želje propada kao žeton..
idemo ljudi sad svi na Grbavicu protiv Veleža pružiti podršku našim momcima,da ostvare još jednu pobjedu i u pozitivnoj atmosferi da docekamo derbi ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 okt 2013, 23:56

Od reprezentativca i sigurnog putnika u brazil on dodje do klupe ,et kakvu pamet i razmisljanje ima. Cuj on se ljuti sto ga nisu prodali,pa njegovo je da igra i da pruza maximum pa bi vidio gdje bi zavrsio. Draza mu flasa,cigara,izlasci nego rad i disciplina.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 okt 2013, 00:02

Trequartista je napisao/la:Kakva prodaja? Bit će to obostrani raskid ugovora vjerovatno...
Ako je tako, žao mi je stvarno, ipak je momak kapiten bio naš dugo godina, znam ga još od kadeta, upoznao sam ga preko Coce koji je išao u razred sa mnom!Ali život van terena, alkohol cigare ipak dođu nekad po svoje, pao je i on psihički, ali to je najmanje trenerova krivica, Dino mora gurati one koji hoće i ginu za sveti dres, a u ovom trenutku su to Tomić i Hasanović pa i Sadiković mali.Čudno mi je malo da jedan Tomić koji je sa strane, izgara i ljubi grb kad da gol i svaki put ostavi srce na terenu, a naš kapiten Svraka niti pet posto da ostavi za one sa Juga!Neka mu je sa srećom gdje god ode, i neka nam se vrati naše dijete još bolje!A mi idemo lagano, koga nema bez njega se mora, puna podrška za naše momke i našu djecu!
Grbavica naš je Hram!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 okt 2013, 00:05

BosniaHerzegovina je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Znam da je off-topic, ali moze li mi neko molim vas reci nickname onog decka iz Danske sto stalno prati ovaj forum? Hvala puno
Mene?
Jeste, ajde na pm ako ikako mozes. Hvala

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 25 okt 2013, 00:07

Slažem se s vama dvojicom, bio mi jedan od najdražih igrača u ovih posljednjih nekoliko sezona, ali vrijeme je za rastanak, ne moram ja vama ništa objašnjavati svako ko gleda utakmice zna razloge.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2013, 00:11

Pravi igrac bi poginuo da dokaze da je najjaci od tih koji su u tom trenutku ispred njega, bio bi pravi vodja na terenu i van njega, ovaj se samo ko pi*kica kakva ljuti i ne daje ni 20% svojih mogucnosti a van terena je glam blam, alkoholicar, pusac, glumac i maneken...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2013, 00:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pravi igrac bi poginuo da dokaze da je najjaci od tih koji su u tom trenutku ispred njega, bio bi pravi vodja na terenu i van njega, ovaj se samo ko pi*kica kakva ljuti i ne daje ni 20% svojih mogucnosti a van terena je glam blam, alkoholicar, pusac, glumac i maneken...
Znao je i Tuce pjan iz kafane na utakmicu protiv Zvezde pa im het trik zavali. Ne znaci to nista
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2013, 00:17

Znaci, znaci, zivis u vremenu kada se igra potpuno drugaciji fudbal... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2013, 00:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci, znaci, zivis u vremenu kada se igra potpuno drugaciji fudbal... ;)
Druze bolji je,brzi i tecniji onaj bio od ovog hrkljusa danas
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2013, 00:26

Zivis u proslosti... ;) Igraci nisu smjeli napustiti ligu do kad??? Uigrani??? Imas izjave Osima kakav je danasnji fudbal... Tada su mahalci najbolje prolazili, sevanja k'o u prici, o brzini da ne pricamo, zivotni vijek fudbalera mnogo mnogo duzi, manje povreda zbog laksih startova, itd. itd.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2013, 00:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zivis u proslosti... ;) Igraci nisu smjeli napustiti ligu do kad??? Uigrani??? Imas izjave Osima kakav je danasnji fudbal... Tada su mahalci najbolje prolazili, sevanja k'o u prici, o brzini da ne pricamo, zivotni vijek fudbalera mnogo mnogo duzi, manje povreda zbog laksih startova, itd. itd.
Ma navuko se decko na mijuhe i mindju kakve osime i vijekove spominjes tebra :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 25 okt 2013, 01:14

Ovo za Svraku, kao i onda za Kerlu i Cocalića, i sve druge prije, stalno se prebacivala odgovornost na igrače, te gladni para, te ovo, te ono, shvatite jednom Željo je selendra i mahala, u njemu rade mahalci, a to što ga mi volimo je drugi par rukavica.
Najbolji naši igrači k'o posljednje fukare idu iz Želje zahvaljujući CIGANIMA iz kluba na čelu sa oberfiraunom Amarom (nek mi oprosti Sejdić) . Fuj stoko...čast izuzecima čiji se glas ne čuje a koji vole Želju više od ovih menadžera-k.a.r.i.n.a.
Ko razumije shvata, ko ne razumije, nek se dere šalalalalalaa...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 okt 2013, 01:34

Krvotok je napisao/la:Ovo za Svraku, kao i onda za Kerlu i Cocalića, i sve druge prije, stalno se prebacivala odgovornost na igrače, te gladni para, te ovo, te ono, shvatite jednom Željo je selendra i mahala, u njemu rade mahalci, a to što ga mi volimo je drugi par rukavica.
Najbolji naši igrači k'o posljednje fukare idu iz Želje zahvaljujući CIGANIMA iz kluba na čelu sa oberfiraunom Amarom (nek mi oprosti Sejdić) . Fuj stoko...čast izuzecima čiji se glas ne čuje a koji vole Želju više od ovih menadžera-k.a.r.i.n.a.
Dobra roba careee :o :D
Kad budes sledeci put "zavrsavao",javi da se i brat ucipuje mozda dobijes jeftinije :mrgreen:

Sto se tice Muamera,lose,traljavo,ono bas bezvoljno i nezainteresovano igra duzi period.Za platu koju prima bolje da ostaje na racunu kluba,ali se nadam da bi to moglo znaciti i dolazak nekog kvalitetnog igraca da popuni sredinu.Recimo Zeba.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 okt 2013, 01:42

Krvotok je napisao/la:Ovo za Svraku, kao i onda za Kerlu i Cocalića, i sve druge prije, stalno se prebacivala odgovornost na igrače, te gladni para, te ovo, te ono, shvatite jednom Željo je selendra i mahala, u njemu rade mahalci, a to što ga mi volimo je drugi par rukavica.
Muamere jesi to ti :lol: :lol: :lol:

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 25 okt 2013, 01:44

terabajt je napisao/la:
Muamere jesi to ti :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 okt 2013, 04:16

Krvotok je naceo temu ali ne zna sve detalje.

Amar je jedino pozitivno uz pasivnog veoma pasivnog Gredu koji je i sam govorio da ne moze da obavlja ovu funkciju. Amar jeste napravio greske sa Svrakom, Benjom, Adilom i Zebom samo iz jednog razloga htio je u klub sto vise para da donese. Htio je od Zelje da napravi filijalu odakle igraci nece ici za sicu. Htio je da Zeljo bude Evropski ali je zaboravio da je Zeljo u BiH u nogometnom blatu i zato nije prihvatio neke prve zanimljive ponude. Neke su istini za pravdu bile samo usmene ali se trazilo puno. I **** ga evo kako zavrsi.

Ali nije Amar problem. Problem su ljudi koji se vrte po klubu. Neka djecurljija vodi stranicu i marketing kluba i to ne bas lose. Ali je to krajnje neozbiljno. Violina dovodi sponzore u Zelju pa se pitajte zasto Zeljo nema generalnog sponzora. Mirso vlasnik Gonga privatizovao Fan Shop. Ja sam uvjeren da Zeljo nije 20 hiljada zaradio od shopa. Jos kad sam otisao da uzmem sa malim clansku kaze momak na ulazu ovo je Mirsin printer malo je falilo da izadjem.

Onaj Numic mi je djelovao kao regularan momak zato ga vise nema u klubu. Dzelo je ublehas veliki. Lafo dzaba radi, **** on dzaba radi u talu je on. A najvise mi na klinac ide sto Bakir D. sve to gleda i zna da je sve sranje ali suti i nista nepoduzima. Mimo toga nekakvih likova u i oko kluba. Jos kad na vidjelo izadju detalji putovanja u Cesku i troskovi pa nije mi cudo sto je besparica. Evo par dana sam u Rijeci. Pa malo pricam sa ljudima koji navijaju za Rijeku. Pa oni pricaju o svojoj upravi, te tajnik za ovo, te direktor za ono, odgovorni za ovo i sve se zna ko je koliko para donio. Pa pricali o Zelji kad je Zeljo dolazio na Kantridu. I danas oni smatraju Zelju uspjesnim zbog svih titula ali kad bi ja njima reko ko se i kako samo brine o odrzavanju stadiona propao bih u zemlju od stida.

A najzanimljivije je da pored svega toga mi mozemo biti sampioni jer je Amar u sve ijednom igracu nasao nesto pozitivno i ako to dodje do izrazaja titula je nasa.

Laka vam noc tj. sto je ostalo od nje.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2013, 07:48

Krvotok je napisao/la: Ko razumije shvata, ko ne razumije, nek se dere šalalalalalaa...
Ok je sve buraz, vec mjesecima vrtis jednu te istu pricu, svi su svjesni da nesto u klubu ne stima, ali reci za Amara da ne zeli dobro, da je nekakav firaun, je smijesno... Samo me zanima ko te placa ili huska da tako pises?!
ovo je njegov geto i tu može radit', izvan Želje nema ga na mapi, zato ne brinite, nije ni Amar blesav da ide u ugostitelje...biće to dobro
Đe će u pm? Probao je u Jeff United pa se usr'o, nema tog tima gdje bi imao uspjeh kao u Želji...
Realno :D
Amar je po pitanju trgovine i momenta prodaje igrača bio i ostao totalni amater, jasno je to odavno, zato je i bio konflikt sa Žujom itd. Ali da upravlja i rukovodi željinim igračima nema niko bolji od Amara u ovoj ligi od domaćih trenera, jer da imamo nekoga sa strane (tipa Musemić, Jović i sl.) ispušio bi ga crncu, taman da je Mourinho. Isto tako Amaru trenerski posao zavisi samo od Želje, jer nigdje drugdje ne bi mogao da radi uspješno kao u Želji, inače bi odavno otišao odavde, osobito nakog onog šutiranja, jer u svakoj drugoj sredini bi davno propao k'o kauč, bio je jbmu u Jeffu pa šta bi, ovo je surova ali je i prava istina, ne moramo je voljeti kao takvu.
Može li neko reći našim mudroserima koji daju izjave u ime kluba, da više nikada ništa ne izjavljuju, pametniji su kada su na klozetskoj šolji, jer sve što su u posljednje vrijeme izjavili za medije čisti su autogolovi. I ova posljednja izjava Amara oko Džeke je sramotna, kao i prošla koja je došla iz kluba u vezi nas navijača.
Amare i ergelo konja iz kluba za koji navijam, ne pričajte više, usraste motku, debili. Bavite se fudbalom!!!
Nismo cvijeće, ali nisu ni Ultrasi, ali ovako njihova uprava reaguje u vezi njih.
Ocigledno je da imas neki problem sa Amarom, mnogo zla dusevnog ti je prouzrokovao, i da na kafi sa jaranima u Makijatu se boris svim silama putem wi-fija da ga srusite... Evo vam K...C ;) Pisao si ove gore komentare i kad smo duple krune osvajali, titule, a Amar ce ti i ove godine zacepiti usta...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 okt 2013, 07:58, ukupno mijenjano 1 put.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 okt 2013, 07:55

DzoleZeljo je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Znam da je off-topic, ali moze li mi neko molim vas reci nickname onog decka iz Danske sto stalno prati ovaj forum? Hvala puno
Mene?
Jeste, ajde na pm ako ikako mozes. Hvala
Šta ti ima slati na PP kad se sam javio (tj. imaš njegov nick, samo pogledaj malo bolje :mrgreen: )

Nek' ide Svraka, ako bi opet pružao partije kao od augusta pa nadalje, ne treba nam...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 okt 2013, 09:10

Amar, Greda, Dželo, Bakir, Gojer, Mirso... sve su to ista ****.a. Ova prva dvoica sto sute ko pi.cke, a ovi ostali su vazda smradovi bili.
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2013, 09:21

Pretpostavljam da si ti (inace dezurni kriticar i pljuvac svega i svacega) za: "Uprava napolje", i da si inace zadovoljan radom proslih uprava i proslih ljudi, ista go*na velis... Joj bruko i sramoto jedna nezahvalna!!! Ako si se i zbog koga radovao zbog 5 osvojenih trofeja u 4 godine dok su ostali grickali vlastita muda onda je to Amar... Al' jok, ti i dalje imas obraza reci sve su to ista ****, i Amar i Greda i Dzelo i Gojer i Bakir i Mirso... FUJ SRAMOTO JEDNA!!!

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Levin, ristagrad i 55 gostiju.