Choks je napisao/la:Da li je utakmica protv Rodjeni u subotu u 15:00 ? . Hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Choks je napisao/la:Da li je utakmica protv Rodjeni u subotu u 15:00 ? . Hvala
Mi uvijek svi imamo velika ocekivanja iz derbija, na kraju svi razocarani kucama odemo. Ovo ko da gledam, vidim 0:0 u startu.FBsports je napisao/la:Jedinstvena prilika nekima da odu na jedno gostovanje u toku citave sezone. Napokon jedan vikend da forumski magovi odmore bar na 2-3 sata. Derbi ko derbi nikad se nista ne zna, ali uzimajuci iz prosluh sezona bodove je uvijek nosio tim koji je u losijoj formi, ili ima slabiji igracki kadar. SRETNO
Sve tri titule u zadnje cetiri godine smo proslavili u dnevnom terminu jer se utakmice u zadnjim kolima moraju igrati u isto vrijeme.DzoleZeljo je napisao/la:U Subotu protiv Veleza, iskreno nepamtim kada smo zadnji put igrali u dnevnom terminu. Ja mislim 2008 ako se dobro sjecam...![]()
Kako kod, bice fino vrijeme, a vala sam iskreno i pozelio dnevni termin...
Jesu li se u 15.00h igrale ili u 17.00h?fcz je napisao/la:Sve tri titule u zadnje cetiri godine smo proslavili u dnevnom terminu jer se utakmice u zadnjim kolima moraju igrati u isto vrijeme.DzoleZeljo je napisao/la:U Subotu protiv Veleza, iskreno nepamtim kada smo zadnji put igrali u dnevnom terminu. Ja mislim 2008 ako se dobro sjecam...![]()
A i ja sam vala pozelio, mislim da sve utakmice po hladnijem vremenu treba igrati u dnevnom terminu.
u 17h.DzoleZeljo je napisao/la:Jesu li se u 15.00h igrale ili u 17.00h?fcz je napisao/la:Sve tri titule u zadnje cetiri godine smo proslavili u dnevnom terminu jer se utakmice u zadnjim kolima moraju igrati u isto vrijeme.DzoleZeljo je napisao/la:U Subotu protiv Veleza, iskreno nepamtim kada smo zadnji put igrali u dnevnom terminu. Ja mislim 2008 ako se dobro sjecam...![]()
A i ja sam vala pozelio, mislim da sve utakmice po hladnijem vremenu treba igrati u dnevnom terminu.
Mene?DzoleZeljo je napisao/la:Znam da je off-topic, ali moze li mi neko molim vas reci nickname onog decka iz Danske sto stalno prati ovaj forum? Hvala puno
Na ovo moramo biti posnosni.Southboy je napisao/la:Fudbaleri Željezničara sa dva uzastopna gostujuća trijumfa vratili su se u vrh tabele BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Plave navijače obradovali su kvalitetni nastupi i pobjede, a posebno ih je obradovao veliki broj Željinih omladinaca u početnom sastavu tima s Grbavice.
Nisu brojni klubovi koji se mogu pohvaliti sa čak pet prvotimaca odgojenih u vlastitom omladinskom pogonu. Željo može, jer u jučerašnjoj utakmici protiv Slavije od prve minute zaigrali su Armin Hodžić, Emrah Hasanhodžić, Nermin Jamak, Riad Bajić i Eldar Hasanović.
Uz njih, plavi dres nosili su Srđan Stanić koji se kao talentovani junior Plavima priključio u ranoj fazi razvoja karijere, baš kao i Semir Kerla. S klupe su u nastavku priliku za igru dobili Muamer Svraka, još jedno dijete kluba iz Doline ćupova.
Postavlja se pitanje: Je li izrazito veliki broj domaćih igrača u prvom timu Željezničara plod nekog dugogodišnjeg, sistemskog rada ili zapravo niza okolnosti, slabije konkurencije i općeg kokuzluka koji u ovo teško vrijeme nije zaobišao ni najtrofejniji bosanskohercegovački klub?
Kako god posmatramo ovaj trend, sigurno je da u budućnosti može mnogo toga dobrog donijeti Mašindžijama jer većina mladih snaga u prvom timu za klub je vezana višegodišnjim ugovorima i male su šanse da će u dogledno vrijeme napustiti Grbavicu.
Još kad se u pravu formu vrati Muamer Svraka, kada se od povrede potpuno oporave Nermin Zolotić i Benjamin Čolić, a ukoliko se starom jatu priključi za povratak zainteresovani Zajko Zeba, trener Dino Đurbuzović mogao bi praktički čitav početni sastav sastaviti od Željine djece. Baš onako kako to navijači priželjkuju i traže već godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.