kako vidim po ulaznim listama , basic igra 3 chellengera ne igra zadnji u japanu , a damir je raskinuo sa djevojkom pa ocekujem popravak formeUnofficialpage je napisao/la:Za Damira sam tri puta editov'o post i opet nisam napisao pravi turnirlucif3R666 je napisao/la:damir igra slijedece sedmice maroco , pa onda bratislava , a setkic je u ekcental njemacka![]()
basic ce da odigra 4 chellengera u aziji , dva u koreji , dva u japanu toliko![]()
Damir je prosao 1. kolo ITF Futres turnira u Hrvatskoj, pobjedio je Tomislava Ternara i Slovenije rezultatom: 3-6/6-1/6-2
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
lucif3R666
- Kontakt:
Re: BH tenis
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje si to vidio/la (ne znam jesi li musko ili zenskolucif3R666 je napisao/la:kako vidim po ulaznim listama , basic igra 3 chellengera ne igra zadnji u japanu , a damir je raskinuo sa djevojkom pa ocekujem popravak formeUnofficialpage je napisao/la:Za Damira sam tri puta editov'o post i opet nisam napisao pravi turnirlucif3R666 je napisao/la:damir igra slijedece sedmice maroco , pa onda bratislava , a setkic je u ekcental njemacka![]()
basic ce da odigra 4 chellengera u aziji , dva u koreji , dva u japanu toliko![]()
Damir je prosao 1. kolo ITF Futres turnira u Hrvatskoj, pobjedio je Tomislava Ternara i Slovenije rezultatom: 3-6/6-1/6-2hehe ili lose forme , zavisi kako je podnio prekid
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Uglavnom neka bliska osoba mi rekla da su raskinuli , kad je on bio u stokholmu , sad ne znam
ipak ona je uzela nevinost damiru

ipak ona je uzela nevinost damiru
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, valjda sad bude bolje igrao 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Salu na stranu , al Damir ne brani nista bodova , pa ocekujem da ce prestic mirzu brzo , jer ovdje ce osvojiti 10 -tak bodova u marocu ocekujem bar 6 u bratislavi da prodje kvale.. eto ga medju 200 i ispred mirze , mirza brani preko 60-tak poena ....Unofficialpage je napisao/la:Aha, valjda sad bude bolje igrao
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza brani 63 boda, Damir nista. U Maroku nije nesto knkurencija jaka, moze se dobar rezultat napravit. U Bratislavi ne ocekujem puno, vrlo jaka ulazna lista, plus hard ne nadam se puno.lucif3R666 je napisao/la:Salu na stranu , al Damir ne brani nista bodova , pa ocekujem da ce prestic mirzu brzo , jer ovdje ce osvojiti 10 -tak bodova u marocu ocekujem bar 6 u bratislavi da prodje kvale.. eto ga medju 200 i ispred mirze , mirza brani preko 60-tak poena ....Unofficialpage je napisao/la:Aha, valjda sad bude bolje igrao
Gledo sam malo i ulaznu listu u Seulu, Mirzin turnir sljedece sedmice. Moogu se dobri poeni uzeti, ne toliko jaka lista.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
6:1 6:1 damir dobio , 4 boda tu , idemo sad na 8
polako ulazit medju 200 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rek'o je da mu je cilj TOP 170lucif3R666 je napisao/la:6:1 6:1 damir dobio , 4 boda tu , idemo sad na 8polako ulazit medju 200
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Priprema teren , ovdje osvojit sto se moze , eto ga u 200 a onda napad u marocuUnofficialpage je napisao/la:Rek'o je da mu je cilj TOP 170lucif3R666 je napisao/la:6:1 6:1 damir dobio , 4 boda tu , idemo sad na 8polako ulazit medju 200
Damir dobio 6-3 prvi set, drugi vodi 3-0
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nakon sto je gubio 1-3 Damir uvezo 11 gejmova za ubjedljivu pobjedu 
Sljedeci protivnik je Androic protiv kojeg ima 4-1 u medjusobnim duelima.
Sljedeci protivnik je Androic protiv kojeg ima 4-1 u medjusobnim duelima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirzi dosta tezak zadatak u 1. kolu ATP Challengera u Seulu, igra protiv Reistera 87-og igraca na ATP listi
EDIT: Damir gubi 1. set 3-6
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Damir igra ovaj mec preko k urca , samo da se vrati u sa.. da koji dan provede ovdje , jer ide za maroco u ponedeljak cccccccUnofficialpage je napisao/la:Mirzi dosta tezak zadatak u 1. kolu ATP Challengera u Seulu, igra protiv Reistera 87-og igraca na ATP listi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzeo je 2. set 7-6
Vidim, da on ne moze ovom uzeti break, ne moze doci ni do break lopte, u 1. setu. To mi je cudno, jer n i puno jacim igracima uzima servis barem jedan po setu
Vidim, da on ne moze ovom uzeti break, ne moze doci ni do break lopte, u 1. setu. To mi je cudno, jer n i puno jacim igracima uzima servis barem jedan po setu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
uzet ce on njega , jer i onaj negdje zuriUnofficialpage je napisao/la:Uzeo je 2. set 7-6
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda Damira
3-6/7-6/6-2
U finalu igra protuv Crivoi, 1. nosioca turnira
3-6/7-6/6-2
U finalu igra protuv Crivoi, 1. nosioca turnira
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je takoreci izdominirao Crivoia u 1. setu 6-2 
EDIT: Izguibio 2. set 4-6 i u 3. gubi 1-2 s tim da Crivoi ima break
EDIT2: Titula!!!! Pobjeda Damira nakon preokreta u 3. setu, gubio je 1-3 i na kraju je slavio sa 6-4
6-2/4-6/6-4
EDIT: Izguibio 2. set 4-6 i u 3. gubi 1-2 s tim da Crivoi ima break
EDIT2: Titula!!!! Pobjeda Damira nakon preokreta u 3. setu, gubio je 1-3 i na kraju je slavio sa 6-4
6-2/4-6/6-4
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moram i treci post za redom pisati.
Ako editujem niko nece vidjet 
Sutra Mirza od 6:30 po nasem igra svoj mec dok Damir igra drugi mec na 2. terenu to je negdje oko 12:30
Sutra Mirza od 6:30 po nasem igra svoj mec dok Damir igra drugi mec na 2. terenu to je negdje oko 12:30
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza ocajan u prvom setu, bukvalno nije zasluzio ni ova dva gema u prvom setu... Nije imao ni jednog vinera, svaka loptica zavrsi na mrezi,ma izdominirao ga Reister... Mirza je u par navrata nesta galamimo, bacio je par puta i reket ali jbg, covjek je bolji od Mirze i to najmanje za dvije klase ( bar u ovom mecu)....
Mirza nema forhend, to sam vise puta napisao, ako je ono fohend

Mirza nema forhend, to sam vise puta napisao, ako je ono fohend
Ma nista mu ne ide od ruke danas, ama bas nista.mrsic07 je napisao/la:Mirza ocajan u prvom setu, bukvalno nije zasluzio ni ova dva gema u prvom setu... Nije imao ni jednog vinera, svaka loptica zavrsi na mrezi,ma izdominirao ga Reister... Mirza je u par navrata nesta galamimo, bacio je par puta i reket ali jbg, covjek je bolji od Mirze i to najmanje za dvije klase ( bar u ovom mecu)....
Mirza nema forhend, to sam vise puta napisao, ako je ono fohend![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.