FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasad je sve pod velom tajne 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa kakv je ko igrac, nije nemoguce ako se radi o mladjem igracu?Devil je napisao/la:Znam ga ja gledao sam ga nekoliko puta,rekao mi rodjak da je presao kod vas nekidan pa da vidim je li istina.JoinUnion je napisao/la:Sta je s njim? prvi put cujem za tog Ristica...Devil je napisao/la:Je li dosao kod vas stoper Famosa iz Vojkovica Ristic?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
86 je godiste,bio kapiten Famosa ove godine i znam da su vasi skauti dolazili da prate jednog drugog igraca Famosa ali izgleda da su pokupili ovoga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!
bravo majstore hvala na posjetiNavijac Sarajeva je napisao/la:FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
E moja budaloNavijac Sarajeva je napisao/la:FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!

Pa zato bolje ne pricaj o Famosu

hocemo se smijat?!Navijac Sarajeva je napisao/la:FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!
šta se palite na provokatorske postove ovih pitara,samo ignorisati gluposti i pustiti ih da se ofiraju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
A evo šta si sam napisao prije 4 mjeseca (28.augusta.2009 u 11:51) citiram:Navijac Sarajeva je napisao/la:Nazvali sebe The Maniacs da bi samo imali skracenicu TM ko sto mi imamo HZ, sta vise reci poslije ovog i samo jos nesto niste 87 nastali, vi ste nastali 1988.!
Zasto niste zadrzali orginalno ime Manijaci i zato se stidite svoje historije koja datira od 1988.?!
"Znate sta meni nije jasno kako su sve "navijacke skupine" od jednom nastale 1987. Neke "navijacke skupine" stavljaju godinu 1987 samo zato sto su HZ i TM tada nastale. Tim "navijackim skupinama" nisu ni klubovi nastali 1987 a kamoli da su imali navijace."
A sad zakljucak:
Pa kako te nije stid biti dvolican i sad drugu pricu pricati?
Što se praviš budala ili još gore,što nas praviš budala ako vec sebe redovno praviš majmunom?
Najgori su dvolicni ljudi koji danas pricaju jedno a sutra drugo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Priča se da bi I Vojislav Vranjković, koji je igrao u Rumuniji, mogao preći u Želju. Dobar igrač.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja se izgleda ne druzim sa pravim ljudima .. Kod nas se nista ne prica .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
fkt niko nista ne prica gdje se to prica eto i mene castim kafom svakog ko nesto kaze

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Amar Osim: U novoj godini očekujem ljepše dane na Grbavici
LINK: http://www.****/sport/fudbal/a ... a-grbavici
AMAR OSIM
bas sam sad to htio stavit hahahahStole iz Bora je napisao/la:Amar Osim: U novoj godini očekujem ljepše dane na Grbavici
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ove stipendije za kadete su pravo dobar potez.Roditeljima te djece će se vratiti povjerenje u klub i vjerovatno neće praviti probleme kakvih je ranije bilo sa potpisivanjem višegodišnjih ugovora.
Ja sam vjerovatno jedini koji bio bio zadovoljan i sa jednim ili ev. dva pojačanja al samo u slučaju da Bekrić negdje ode.Ne znam hoće li Šehić biti spreman,tako da nam treba golman.A volio bi da mali Čolić igra u vezi što povlači pitanje desnog beka-to bi bila dva pojačanja.Ekipa će biti dosta uigranija za proljetni dio, dobit ćemo Višću(od kojeg dosta očekujem),Rovčanin također...Ja se stvarno ne brinem za proljeće
Ja sam vjerovatno jedini koji bio bio zadovoljan i sa jednim ili ev. dva pojačanja al samo u slučaju da Bekrić negdje ode.Ne znam hoće li Šehić biti spreman,tako da nam treba golman.A volio bi da mali Čolić igra u vezi što povlači pitanje desnog beka-to bi bila dva pojačanja.Ekipa će biti dosta uigranija za proljetni dio, dobit ćemo Višću(od kojeg dosta očekujem),Rovčanin također...Ja se stvarno ne brinem za proljeće

Željo - My first love!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao
)))))))))))
samo da oce otic Bekric to bi nam bilo najvece pojacanje
))))))))))))))) po meni 

samo da oce otic Bekric to bi nam bilo najvece pojacanje

Jarane jesil ti KOS-ovac??samir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao)))))))))))
samo da oce otic Bekric to bi nam bilo najvece pojacanje))))))))))))))) po meni

Prvo bi unistio lokomotivu, pa bi "otjerao" najkvalitetnijeg igraca, sta je trece...promjenio plavu u sucmurastu?

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ccc, nemoj tako covjek je dao 10 golova u karijeri, racunam i ovaj u Zelji, e moj Amare, on da je zabijao golove, nebi ga ti ocima vidio...samir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao)))))))))))

BRAVE HEART 1979-2005
- kosewsko hill
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Jarane jesil ti KOS-ovac??samir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta ce nam pojacanja kad imamo Lazara , koji je napokom explodirao)))))))))))
![]()
Prvo bi unistio lokomotivu, pa bi "otjerao" najkvalitetnijeg igraca, sta je trece...promjenio plavu u sucmurastu?
hehehehe..nije isključeno...Da nam Samir hoće reći koliko mu je godina pa da se ne sekiramo zbog njegovih postova

a naša lokomotiva će gaziti oetp aBda i bez modernizacije

Željo - My first love!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
17-18
Bekric ti najbolji igrac ?? dao 5 golova i to tri iz penala , iskreno ne mogu da ga podnesem
EDIT: ZA LOKOMOTIVU , ne morate svaki post shvatat ozbiljno
)
Bekric ti najbolji igrac ?? dao 5 golova i to tri iz penala , iskreno ne mogu da ga podnesem

EDIT: ZA LOKOMOTIVU , ne morate svaki post shvatat ozbiljno

Trenutno korisnika/ca: dark44, delinjo, Direktorcic, DUVNO1921, F1921B, Hrasno15, nedimmmm1337, nindza, Pablo11, tiagofaria25, zeljovolimte i 86 gostiju.