Zivjela Svabija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Znao im je Arsenal uvaliti i 5 golova.Saurman je napisao/la:Ne pamtim kad je neko utrpao Shakhtaru 4 komada, Bayer napravio velik korak prema 1/8.
Glup je ukoliko ode u Bayern s obzirom na konkurenciju koja vlada na njegovoj poziciji i za njega bi najbolji izbor bio Leverkusen ili BVB.gerdmuller je napisao/la:Rode izjavio da definitivno napusta Eintracht na kraju sezone a razlog tome je odlazak u klub koji igra Ligu prvaka.Postavlja se pitanje koji je taj klub
Ja sam apsolutno protiv njegovog dovođenja.Radije bih da se vise forsira Hojbjerga(ako je i to moguce kraj onakve konkurencije).Nekako sam dojma da bih se najbolje uklopio u Bayer.Rode-Bender-Rolfes.Strasno.amerosm je napisao/la:Glup je ukoliko ode u Bayern s obzirom na konkurenciju koja vlada na njegovoj poziciji i za njega bi najbolji izbor bio Leverkusen ili BVB.gerdmuller je napisao/la:Rode izjavio da definitivno napusta Eintracht na kraju sezone a razlog tome je odlazak u klub koji igra Ligu prvaka.Postavlja se pitanje koji je taj klub
Klare je napisao/la:Pale znaš li koliko je ta Benderova klauzula?![]()
Šalke je u totalnom kurcu, ali dobro, kad nijeBlaszczykowski je napisao/la:danas najveći njemački derbi. očekivanja su maksimalna.
Ma dobro ta 4 komada nisu samo plod Bayerove igre.gerdmuller je napisao/la:Vec sam ranije u vise navrata spominjao kako ce se Gladbach boriti sa Apotekarima za 3.mjesto ali ovo je kap koja je prelila casu.Zaista nisam vjerovao da je Bayer tako jak.Dobro Saurman i kaze,ni ja se ne sjecam kad je neka ekipa Sahtaru utrpala 4 komada![]()
Dortmund po mom osobnom misljenju na razini Barce.Ove sezone ih ocekujem najmanje u polufinalu(ako ranije ne nalete na najjacu ekipu na svijetu)
Od najjaceg kluba na svijetu ocekujem nastavak dominacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.