Opustenovecaveca je napisao/la:sta mislite Lyona na veliki ulog hendikep ? vidim to kao logicno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
dobra kvota za uduplati pareHordas Doboj je napisao/la:Opustenovecaveca je napisao/la:sta mislite Lyona na veliki ulog hendikep ? vidim to kao logicno
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Po meni Rijeka nema ni blizu kvalitet Lyona. Dodatni plus je taj da je Lyonu potrebna pobjeda. Mislim da rijecani veceras nemaju sanse i da ce to Lyon uzeti laganovecaveca je napisao/la:dobra kvota za uduplati pareHordas Doboj je napisao/la:Opustenovecaveca je napisao/la:sta mislite Lyona na veliki ulog hendikep ? vidim to kao logicno
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Swansea - Kuban(s.t.) 24.10. 21:05 1 1,60
Na Li - Janković(s.t.) 24.10. 16:00 2 2,65
R.Hendrix (Lok.Kuban) (12,5) 24.10. 18:00 Više 1,85
Maccabi - C.Zvezda(+10,5) 24.10. 20:05 1 1,85
Real M.(87,5) 24.10. 20:45 Više 1,90
kvota: 27.57
Na Li - Janković(s.t.) 24.10. 16:00 2 2,65
R.Hendrix (Lok.Kuban) (12,5) 24.10. 18:00 Više 1,85
Maccabi - C.Zvezda(+10,5) 24.10. 20:05 1 1,85
Real M.(87,5) 24.10. 20:45 Više 1,90
kvota: 27.57
- BenjooJutub
- Kontakt:
Evo jedan double za zagrijavanje.. 
Roger Vasselin - Kamke T. TR./2:1/ 3,10
Pospisil V.- Karlović I. TR. /1:2/ 3,20
Kvota oko 10.
Roger Vasselin - Kamke T. TR./2:1/ 3,10
Pospisil V.- Karlović I. TR. /1:2/ 3,20
Kvota oko 10.
od svog ovog smeća od europske lige igram na psv i lyon handicap za jači ulog jer jedino hrvatski klubovi daju pare
mislim da Rijeka nema neke šanse u francuskoj iako je Lyon katastrofa ali Lyon će ovo uzeti a Dinamo je li potrebno uopće komentirati?
Lyon-RIjeka h0:1 1 2.00
Dinamo-PSV 2 2.15
mislim da Rijeka nema neke šanse u francuskoj iako je Lyon katastrofa ali Lyon će ovo uzeti a Dinamo je li potrebno uopće komentirati?
Dinamo-PSV 2 2.15
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja sam stavio i hendikep PSV.. Ako dobiju, mislim da će dobit sa 2-3 razlikezgmiky je napisao/la:od svog ovog smeća od europske lige igram na psv i lyon handicap za jači ulog jer jedino hrvatski klubovi daju pare
Dinamo-PSV 2 2.15
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovolika kvota na PSV, je neshvatljiva ovo je po mom misljenju poklon koji se treba iskoristiti objerucke.
U Dinamu je opsto rasulo ostali su bez trenera,u sukobu su sa upravom,igrace se pred praznim tribinama,sve upucuje na laganu pobjedu PSV-a,ali opreza nikada dosta,ali da treba probati cak i za veci ulog to je jasno
U Dinamu je opsto rasulo ostali su bez trenera,u sukobu su sa upravom,igrace se pred praznim tribinama,sve upucuje na laganu pobjedu PSV-a,ali opreza nikada dosta,ali da treba probati cak i za veci ulog to je jasno
prije malo hokeja i onda dobitak ako prođe ide na ova dva para goreanelbavarac je napisao/la:Ovolika kvota na PSV, je neshvatljiva ovo je po mom misljenju poklon koji se treba iskoristiti objerucke.
S.Williams - Kvitova(19,5) 24.10. 18:30 Manje 1,85
Dinamo Z. - PSV(s.t.) 24.10. 21:05 2 2,25
A.Radwanska - Kerber(s.t.) 24.10. 17:30 1 1,95
Lyon - Rijeka 24.10. 19:00 1 1,45
Trabzon - Legia 24.10. 19:00 1 1,75
kvota: 20.60
Dinamo Z. - PSV(s.t.) 24.10. 21:05 2 2,25
A.Radwanska - Kerber(s.t.) 24.10. 17:30 1 1,95
Lyon - Rijeka 24.10. 19:00 1 1,45
Trabzon - Legia 24.10. 19:00 1 1,75
kvota: 20.60
Kazzinc Torpedo (Kazahstan)-Izhstal 1 1,50
Belye Medvedi-Berdsk Kristall 1 1,50
Krasnaya Armiya-Atlanty 1 1,80
4.05
ako prođe trpam na psv i lyon hendi
Belye Medvedi-Berdsk Kristall 1 1,50
Krasnaya Armiya-Atlanty 1 1,80
4.05
ako prođe trpam na psv i lyon hendi
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 okt 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Slab je danas hokej, jedino sam igrao veći zbir golova kod Norvežana i Modo X2.
Ovi nižu rusku ligu i mlade ne pratim.
a sta je tu sa zicerima totenhemom i valenciom 
Spartak - Vityaz(5,5), hoće li doći Under?truts je napisao/la:Slab je danas hokej, jedino sam igrao veći zbir golova kod Norvežana i Modo X2.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
tottenham može a valenciu ne bi izgleda da njih boli djoko za ovu ligu, igraju toplo hladno gdje en treba uzmu a gdje treba uzmu njihvecaveca je napisao/la:a sta je tu sa zicerima totenhemom i valenciom
ali opet ovaj st.gallen je smijesna vjerujem ekipa za njih udarit cu pa sta budezgmiky je napisao/la:tottenham može a valenciu ne bi izgleda da njih boli djoko za ovu ligu, igraju toplo hladno gdje en treba uzmu a gdje treba uzmu njihvecaveca je napisao/la:a sta je tu sa zicerima totenhemom i valenciom
ma hebeš eruoligu, ima košarkevecaveca je napisao/la:ali opet ovaj st.gallen je smijesna vjerujem ekipa za njih udarit cu pa sta budezgmiky je napisao/la:tottenham može a valenciu ne bi izgleda da njih boli djoko za ovu ligu, igraju toplo hladno gdje en treba uzmu a gdje treba uzmu njihvecaveca je napisao/la:a sta je tu sa zicerima totenhemom i valenciom
Ipak mislim da treba sacekati formacije pa onda zapeti za valenciu, tottenham, psv, lyon u hendikepu, dynamo k itd... ako sastavi budu blizu najjacih koje imaju mislim da svi dolaze bez problema :ugeek:
Totenhem 100% nece staviti najjaci sastav, ja cekam na 5min prije utkamice da vidim sastave pa igram ondaAmorJuve je napisao/la:Ipak mislim da treba sacekati formacije pa onda zapeti za valenciu, tottenham, psv, lyon u hendikepu, dynamo k itd... ako sastavi budu blizu najjacih koje imaju mislim da svi dolaze bez problema :ugeek:
Znam da cu PSV singlirati 2
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.