slazem se!kokakolas je napisao/la:Od novih imena Kolasinac i Hadzic. Pa da vidimo gdje stojimo
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Prva stvar oni imaju, Schweinsteigera, Martineza, Gundogana, Bendera, Alonsa i Khediru a mi imamo Zahirovića i ko još po izboru forumaša (Medunjanin, Salihović, Kolašinac).. Druga stvar je što nijedan od ta tri kluba nemaju dva kvalitetna klasična špica.zizu1991 je napisao/la:Da, da, i Bayern, i BvB, i Real M. koji igraju 4 - 2 - 3 - 1 i oni se samo brane.viKK je napisao/la:ako pređemo iz 4-1-3-2 u 4-2-3-1 ne znači da ćemo odmah početi sa "parkiranjem autobusa" . brate dragi koliko su neki ljudi ovdje plitki , to je za ne povjerovati .
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bravo,objasnio si par stvari.Neki se stvarno prave pametniji nego što jesu.FaraonTM je napisao/la:Prva stvar oni imaju, Schweinsteigera, Martineza, Gundogana, Bendera, Alonsa i Khediru a mi imamo Zahirovića i ko još po izboru forumaša (Medunjanin, Salihović, Kolašinac).. Druga stvar je što nijedan od ta tri kluba nemaju dva kvalitetna klasična špica.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovako sam sinoc ja s jednim likom raspravljao.Kaze vidi kako BVB igra tecno,a ne kao nasa reprezentacijaFaraonTM je napisao/la:Prva stvar oni imaju, Schweinsteigera, Martineza, Gundogana, Bendera, Alonsa i Khediru a mi imamo Zahirovića i ko još po izboru forumaša (Medunjanin, Salihović, Kolašinac).. Druga stvar je što nijedan od ta tri kluba nemaju dva kvalitetna klasična špica.zizu1991 je napisao/la:Da, da, i Bayern, i BvB, i Real M. koji igraju 4 - 2 - 3 - 1 i oni se samo brane.viKK je napisao/la:ako pređemo iz 4-1-3-2 u 4-2-3-1 ne znači da ćemo odmah početi sa "parkiranjem autobusa" . brate dragi koliko su neki ljudi ovdje plitki , to je za ne povjerovati .

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da se razumijemo, ja nisam pobornik niti jedne od te dvije formacije, ona koja donosi rezultat neovisno o protivniku je meni omiljena, kao i svakom, naravno. Samo sam kazao da i mi možemo iznijeti svoj ofanzivni potencijal koristeći druge formacije, a ne samo onu sa 2 špica.
Lijepo je to što mi imamo 2 kvalitetna napadača, međutim, imamo i igrače u rosteru koji mogu da se koriste u drugim formacijama, koje će vjerovatno Pape da isprobava u budućnosti i koje bi mogle a i ne moraju da budu efikasne.
Isto tako, naš izbor igrača na defanzivnom veznom, ne mora da znači po automatizmu da otupljuje oštricu našeg napada. Istina je da mi nemamo recimo krila koji mogu biti golgeteri, ali svakako da stavljanjem na krilne pozicije Hajrovića / Lulića, naša reprezentacija dobiva na trci, kombinatorici, i svemu onom što gubimo sa lažnim krilima u ovoj formaciji.
Ali et', Pape će u svakom slučaju da izabere najbolje riješenje.
Lijepo je to što mi imamo 2 kvalitetna napadača, međutim, imamo i igrače u rosteru koji mogu da se koriste u drugim formacijama, koje će vjerovatno Pape da isprobava u budućnosti i koje bi mogle a i ne moraju da budu efikasne.
Isto tako, naš izbor igrača na defanzivnom veznom, ne mora da znači po automatizmu da otupljuje oštricu našeg napada. Istina je da mi nemamo recimo krila koji mogu biti golgeteri, ali svakako da stavljanjem na krilne pozicije Hajrovića / Lulića, naša reprezentacija dobiva na trci, kombinatorici, i svemu onom što gubimo sa lažnim krilima u ovoj formaciji.
Ali et', Pape će u svakom slučaju da izabere najbolje riješenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bolje za nas. Vece sanse da se mozemo nadati pobjedi, ako nasi igraci ovo svate ozbiljno to je. Jer bi pobjeda znacila puno za Rang listu i izvlacenje za Svijetsko.Consigliere je napisao/la:Ko ce uopste igrati za Argentinu?![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/protiv ... /131024046
No, isto tako, mogu oni izvesti i drugi i treci tim opet ce biti favoriti i jaki ko kamen.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 okt 2013, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U jednu ruku i bombastičan naslov u kojem se između redova krije činjenica, odnosno u tekstu se navodi, da njihov selektor po Evropi prati određene igrače, koje bi mogao pozvati za prijateljski susret sa nama.
Dakle, ništa radikalno se ne mijenja.
Dakle, ništa radikalno se ne mijenja.
Legendo sa te strane nam nista ne znaci.Jer ce se na izvlacenju gledati oktobarska lista.Jedina promjena bi mogla biti jeste da u slucaju neplasmana Urugvaja na SP Holandija ili Italija upadnu medju nosioce u pot 1.sajo10 je napisao/la:Bolje za nas. Vece sanse da se mozemo nadati pobjedi, ako nasi igraci ovo svate ozbiljno to je. Jer bi pobjeda znacila puno za Rang listu i izvlacenje za Svijetsko.Consigliere je napisao/la:Ko ce uopste igrati za Argentinu?![]()
No, isto tako, mogu oni izvesti i drugi i treci tim opet ce biti favoriti i jaki ko kamen.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Odlično, natalembaćemo ih da valja. 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Ja kako sam citao u ugovoru o odigravanju ove prijateljske utakmice stoji izmedju ostalog da ce obje reprezentacije nastupiti u najjacim sastavima.. i zato bih ja sad da sam predsednik saveza odmah ponistio ovaj ugovor a samim tim i utakmicu.. pa nismo mi honduras da se s nama igra sa drugom, trecom ekipom..
Dezinformacija! Nisu Amerikanci od jucer, nema svrhe organizovati ovakav mec ako se od njega nece dobro zaraditi.Consigliere je napisao/la:Ko ce uopste igrati za Argentinu?![]()
Jedina dilema je bila ta dali cemo se mi direktno plasirati na SP, jer bi Argentina u tom slucaju trazila drugog protivnika, zbog baraza.Argentina, Messi to play at Busch
Though the roster for the game — part of a two-game American trip for Argentina — is not set, Argentina’s contract with Relevent, the game’s promoter, requires Messi to be on the trip and play. Messi is currently out with a hamstring injury suffered while playing for his club, Spanish giant Barcelona, but he is expected to be back in three weeks.
Ne razumijem zasto se plasiraju takve dezinformacije, kada je istina lako dostupna svima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sta fali drugoj ekipi Argentine, opet su kvalitetniji od nas i bio bi nam u ovom trenutku test po mjeri.mirzavolimtebosno je napisao/la:Ja kako sam citao u ugovoru o odigravanju ove prijateljske utakmice stoji izmedju ostalog da ce obje reprezentacije nastupiti u najjacim sastavima.. i zato bih ja sad da sam predsednik saveza odmah ponistio ovaj ugovor a samim tim i utakmicu.. pa nismo mi honduras da se s nama igra sa drugom, trecom ekipom..
Mi kad smo odigrali najbolju utakmicu u povijesti reprezentacije u formaciji 4 2 3 1. I to protiv Francuske.FaraonTM je napisao/la:Prva stvar oni imaju, Schweinsteigera, Martineza, Gundogana, Bendera, Alonsa i Khediru a mi imamo Zahirovića i ko još po izboru forumaša (Medunjanin, Salihović, Kolašinac).. Druga stvar je što nijedan od ta tri kluba nemaju dva kvalitetna klasična špica.zizu1991 je napisao/la:Da, da, i Bayern, i BvB, i Real M. koji igraju 4 - 2 - 3 - 1 i oni se samo brane.viKK je napisao/la:ako pređemo iz 4-1-3-2 u 4-2-3-1 ne znači da ćemo odmah početi sa "parkiranjem autobusa" . brate dragi koliko su neki ljudi ovdje plitki , to je za ne povjerovati .
A imali smo odprilike iste igrace kao sada. +Papac.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma sve i da se otkaze tekma, necemo ostati bez protivnika, Iran je uvijek spreman da uskoci 

kad spomenu Iran, pade mi na pamet Kodro koji je otišao upravo zbog takvih stvari, jer su se protivnici birali zbog novčane koristi, a nije se gledao interes repke, itd .. žao mi je Kodre što je otišao na takav način, volio bih da se vrati i dovrši započetoGoalgetter je napisao/la:Ma sve i da se otkaze tekma, necemo ostati bez protivnika, Iran je uvijek spreman da uskoci
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gledao sam utakmicu Monaco Sochaux Prcic dobio 20min mislim francuska liga je odlicna u odnosu na Hrvatsku,drugu NJemacku,Cesku pa i Tursku odakle dolaze nasi rep..Momak koji igra stalno po 20 30 min treba biti standardan u U21,a dobiti poziv za Atim u prijateljskoj utakmici kao sto je ova..
Eldin HAdzic igra za HErcules 23g standardno po 90 min druga spanska liga nije nikad bio u kalkulaciji za Atim ali jeste ZAhirovic koji je na klupi jeste STevanovic koji nije u timu medju 18 Visca iz 2turske itd..
Eldin HAdzic igra za HErcules 23g standardno po 90 min druga spanska liga nije nikad bio u kalkulaciji za Atim ali jeste ZAhirovic koji je na klupi jeste STevanovic koji nije u timu medju 18 Visca iz 2turske itd..
Joj taj Iran. Ako imamo " crnu mačku " što se tiče selekcija koje igraju sa nama, onda je to definitivno Iran. Nikako da ih pobjedimo. Ako se ne varam, pošto pišem iz glave, mislim da nemamo pobjedu protiv njih u prijateljskim ogledima.Goalgetter je napisao/la:Iran je uvijek spreman da uskoci
2009-08-12 Friendlies 2009 Bosnia-Herzegovina 2 - 3 Iran
2006-05-31 Friendlies 2006 Iran 5 - 2 Bosnia-Herzegovina
2005-02-02 Friendlies 2005 Iran 2 - 1 Bosnia-Herzegovina
2001-08-10 Friendlies 2001 Iran 4 - 0 Bosnia-Herzegovina
2001-07-22 Friendlies 2001 Bosnia-Herzegovina 2 - 2 Iran
Mislim da imaju jos jedna ili dvije.
2006-05-31 Friendlies 2006 Iran 5 - 2 Bosnia-Herzegovina
2005-02-02 Friendlies 2005 Iran 2 - 1 Bosnia-Herzegovina
2001-08-10 Friendlies 2001 Iran 4 - 0 Bosnia-Herzegovina
2001-07-22 Friendlies 2001 Bosnia-Herzegovina 2 - 2 Iran
Mislim da imaju jos jedna ili dvije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas tako. Ma bratski Iranzizu1991 je napisao/la:Joj taj Iran. Ako imamo " crnu mačku " što se tiče selekcija koje igraju sa nama, onda je to definitivno Iran. Nikako da ih pobjedimo. Ako se ne varam, pošto pišem iz glave, mislim da nemamo pobjedu protiv njih u prijateljskim ogledima.Goalgetter je napisao/la:Iran je uvijek spreman da uskoci

Sjecam se da mi je prva utakmica reprezentacije na koju sam uzivo na stadionu gledao ova protiv Irana u Bihacu, kad smo odigrali 2:2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.