FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tan je bog i batina
Covjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bio je i Chelsea u dugovima pa sta? Nije ni City promijenio boje. Nije ni PSG, nije ni Vitesse....bacelonafan je napisao/la:pa klub bi se raspao jer su imali 80 mil duga koje je taj "kreten" vratio inace bi sad bakrot objaviliSamoZeljo je napisao/la:Tan je kreten. Ljudima mijenjati boju moze samo kreten. Cijeli svijet mu se smije ali kretena boli briga.
Tako nesto moze uraditi samo tvrdoglavi kreten koji ne razmislja koliko ljudi je unesrecio.
Napravio je cirkus od kluba. Na tribinama ima navijaca u novim dresovima ali jos uvijek ima i onih u plavim, mozda i vise. Ni na sta nalik.
Kreten ne konta da klub ne postoji zbog njega nego zbog navijaca. Mogao im je i golu zenu staviti na grb, valjda i to voli. Idiot.
Ne znam sta se pojedinci vezu za crvenu boju? Vi ste bordo boje a ne crvene. Znaci, i vama bi mogao promijeniti boju.(bordo i crveno nije isto, dvije razlicite boje)
To sto je on kupio klub u dugovima nije opravdanje.
Tema je FK Sarajevo i da ne diskutujemo dalje o Cardiffu. Samo sam htio reci da je idiotluk. I naravno, nebi zelio da ni vama neko mijenja boju. Hocu da ostane ta, meni mrska od rodjenja.

1. Ne kontaš* Opet nisi objasnio zašto na grbu ima i football club. Koja je svrha toga?OdStruke je napisao/la:1.kako nekontas da u krugu gornjem djelu pise fudbalski klub a u donjem football club..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... znicar.png" onclick="window.open(this.href);return false;
isti fazon ko sto vi imate ovaj..
http://seeklogo.com/images/F/FK_Sarajev ... go.com.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
2.grb ste mjenjali kao i ime iz F.K.Torpedu u F.K.sarajevo...
mozda malo da se informises...
3.ok,necu vise...al eto nisam ja ko ti sto imas razmisljanje "nek komsiji crkne krava"..
4.stekao sam dojam da imas 13
2. Grb nismo mijenjali, izbačena je samo petokraka i ljiljan. Taj "manchesterovski" pokušaj grba nije nikad bio naš zvanični grb, nego pijačarski.
3. Prvi rođaci navijaju za Želju i cijenim ih, jer su pravi navijači i ne vise na forumu k'o ti.
4. Kad naučiš pravopis, možda ću ovo smatrati uvredom.[/quote]
Vidim da je tesko tebi objasniti mnoge stvari...
Necu vise da pisem na ovoj temi...
Za razliku od tebe ja sam bio danas u lukavici i nemam se tebi sta pravdati...a juce da li si bio na kamberovic polju ili?hahah

lijep pozdrav djecacicu i nemoj sta zamjeriti...

i drugi put nauci kako se citira...
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 23 okt 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo vidim Karahmet ce vjerovatno biti trener u17 reprezentacije, svaka cast!
Kakva glupa prica,cuj grb,boja,ovo -ono.I gulpa pitanja ako Tan ovo-ono, sta ce te Vi
.Odbiti Tana u ovakvoj situaciji kakva je danas u FK.Sarajevo, u drzavi BiH gdje vise od 50 % ljudi ne radi,odbiti njegove milone ,je vise nego smijesna prica.Privuci ovakvog covjeka multimilijardera je uspjeh, ne samo FK.Sarajeva nego i cijele BiH.Eto vi bi Tana odbili,ako ne bi prihvatio vase uslove,pa tek bi mu tad dozvolili da ulaze svoje pare u vas klub.
Hallo ko smo mi,da nekom postavljamo svoje uslove.Nemamo kinte,nemamo par hiljada navijaca na stadionima,nemamo sponzore,najgora liga daleko na Balkanu,opsta bijeda, i mi nekom da postavljamo uslove.
Boze me sacuvaj i sakloni.

Hallo ko smo mi,da nekom postavljamo svoje uslove.Nemamo kinte,nemamo par hiljada navijaca na stadionima,nemamo sponzore,najgora liga daleko na Balkanu,opsta bijeda, i mi nekom da postavljamo uslove.

Boze me sacuvaj i sakloni.
Bezze ti je to pametovanje. Cak je i glupo s obzirom na to da nema razloga za to.
Svi mi mozemo pametovati nicim izazvani ali sta imamo od toga?
Ja nigdje nisam rekao da on nema pravo da radi to sto radi i nigdje nisam rekao da bi ga ja odbio. Ja samo kazem da je idiotluk to sto radi jer je njegovom qrcu cejf. To sto neki misle ispasti pametni na osnovu toga je druga stvar i nema veze sa ovim sto ja govorim.
Mozda bi i ja za milione prihvatio da Zeljo bude zelen, ali ne radi se o tome. Ovo je ucjena ljudi u nevolji.
On ne postuje te ljude i zato je idiot. Svejedno sto ga neki vide kao spasioca i sto on to mozda i jeste. Kreten.
Ja nigdje nisam rekao da on nema pravo da radi to sto radi i nigdje nisam rekao da bi ga ja odbio. Ja samo kazem da je idiotluk to sto radi jer je njegovom qrcu cejf. To sto neki misle ispasti pametni na osnovu toga je druga stvar i nema veze sa ovim sto ja govorim.
Mozda bi i ja za milione prihvatio da Zeljo bude zelen, ali ne radi se o tome. Ovo je ucjena ljudi u nevolji.
On ne postuje te ljude i zato je idiot. Svejedno sto ga neki vide kao spasioca i sto on to mozda i jeste. Kreten.
-
- Kontakt:
cardiff je vec kroz historiju mjenjao garnitture i boje dresova a i grb je mjenjan 4 ili 5 putaSamoZeljo je napisao/la:Bezze ti je to pametovanje. Cak je i glupo s obzirom na to da nema razloga za to.

Kao i machesterov i drugih klubova.. glupa prica

Protiv Viteza opet u Travniku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Ovdje niko nije normalan. Sta sve covjek nece procitati

Ljudska pamet je ograničena. Kamo sreće da je i sa glupošću tako.

Ljudska pamet je ograničena. Kamo sreće da je i sa glupošću tako.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nisu više u dobrim odnosima sa Zeničanima..miky_hz je napisao/la:Protiv Viteza opet u Travniku

Ma nema veze gdje se igra, nas treba da interesuje samo jedna stvar, da odigramo što bolje i da po mogućnosti pobjedimo. Nema nekih izvještaja o povredama, znači da bi trebali biti kompletni jer će se i Vule vjerovatno vratiti, jedino da ga Hus ne bude čuvao za naredno kolo.
Izgleda da je viteza onaj bod protiv celika skupo kostao nema vise igranja na kamberovica polju heheh.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sretan nam rodjendan!
Tan je promijenio komplet boju grba. Sto se tice grbova svi klubovi vrse neke izmjene, usminkavaju ga i sl. Vecina evropskih klubova je to radila u zadnjih par godina. Kretenski je kad promijenis komplet boju grba i kluba.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Hordas Doboj
- Kontakt:
24.10.1946. - dan kada je pocela bordo priča... Sretan rođendan voljeni klube!!!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest, ali ako je ta boja prije bila plava onda je taj potez za svaku pohvalu.ElLoco7 je napisao/la:Tan je promijenio komplet boju grba. Sto se tice grbova svi klubovi vrse neke izmjene, usminkavaju ga i sl. Vecina evropskih klubova je to radila u zadnjih par godina. Kretenski je kad promijenis komplet boju grba i kluba.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Promijeni avatar, previše plave boje na vidiku.Sarajlijc@ je napisao/la:Jest, ali ako je ta boja prije bila plava onda je taj potez za svaku pohvalu.ElLoco7 je napisao/la:Tan je promijenio komplet boju grba. Sto se tice grbova svi klubovi vrse neke izmjene, usminkavaju ga i sl. Vecina evropskih klubova je to radila u zadnjih par godina. Kretenski je kad promijenis komplet boju grba i kluba.
Vokri mi je kako sam procitao da i Vitez (uz duzno postovanje) racuna na bodove protiv nas. Volio bih da smo ekipa koju respektuju,ali to nije slucaj. Cijela liga je izjednacena,ni mi godinama ne odskacemo pa tako i ove izjave postanu normalne.Zalosno je da u Evropi igramo kao solidna evropska ekipa,a kad pocne prvenstvo mislim razvalicemo sve ako budemo ovako igrali.Medjutim,pristup bude totalno drugaciji.
Sta je tu je.Nadam se 15 godina da ce se nesto promjeniti,izgleda da nam ostaje da se nadamo i iducih 15.
Zna li neko pouzdano sta je vise sa Bilbijom? Cijela ta situacija je vise nego smijesna...
Sta je tu je.Nadam se 15 godina da ce se nesto promjeniti,izgleda da nam ostaje da se nadamo i iducih 15.
Zna li neko pouzdano sta je vise sa Bilbijom? Cijela ta situacija je vise nego smijesna...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa zna se sta je, ne mogu ga registrovati prije proljetnog dijela, nece zaigrati do 20-og kola...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.