Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Izasao Spaha zbog povrede, nadajmo se da nije rijec o tezoj povredi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo selebritiSaurman je napisao/la:harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Šta je bilo, jel' neko vidio?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno.Pupi04 je napisao/la:To se vise ne gleda gdje je poceo prekrsaj vec gdje je pao igrac![]()
[youtube][/youtube]
P.S. Ljudina i igracina
@Saurman nevjerovatno kako nisko padas,haman k'o i Nasri.
Sto bi rekao @mozak''grohno si zestoko,vodeci si''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jadna nam je majka protiv Argentine ako ne bude Spahe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj ovih i vijesti igrao do 56. minute. Izasao zbog povrede nazalost.
Ima Seo univerzalacCartman je napisao/la:Jadna nam je majka protiv Argentine ako ne bude Spahe.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Koji lik covjece, otisao na Youtube zamisli, i napravio screenshot situacije koja njemu odgovara.
15.10 - 15.06 ...
Imali neko informaciju o tezini povrede naseg kapitena?
Gledao sam uzivo, i nije lijepo izgledalo nikako. U duelu je bio sa Darijom Srnom, koji je dobio i zuti karton.
Gledao sam uzivo, i nije lijepo izgledalo nikako. U duelu je bio sa Darijom Srnom, koji je dobio i zuti karton.
navodno je spaha zaprijetio treneru da ga izvadi prije vremena i odglumio povredu (čuva se za argentinu) .. ne smijem više pričati ili ću dobiti ban , mediji šute .
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije sigurno da li ce Spaha nastupiti sutra. Protiv Shakhtara je izisao ranije jer ga je uhvatilo u ledjima.
Bolje da ne nastupi.Goalgetter je napisao/la:Nije sigurno da li ce Spaha nastupiti sutra. Protiv Shakhtara je izisao ranije jer ga je uhvatilo u ledjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa Wollscheidom ce danas ciniti stoperski tandem. Ipak se svi mijenjaju samo Spaha ostaje. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kapiten je ko beton! igrac koji je s razlogom ponos nacije!
Kapitano danas jos jednu tekmu uspjesno apsolvirao...medju najboljima na terenu...drugi igrac na terenu s najvise dodira, cak 69 

bosnas_ je napisao/la:Kapiten je ko beton! igrac koji je s razlogom ponos nacije!
“Žao mi je… Žao mi je što nismo otišli na to j….. evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
… Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”
— Emir Spahić!
Semper Fidelis
Ne reče da mu je žao što je napravio penal u Francuskoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala sad se ne vrijedi vracati na to i trositi rijeci i zivce.
Iskreno bez njega u odbrani mi smo jedna velika nula.
Hvala ti za sve Emire i kao vrhunac jedne sjajne karijere ti dolazi Brazil.
Iskreno bez njega u odbrani mi smo jedna velika nula.
Hvala ti za sve Emire i kao vrhunac jedne sjajne karijere ti dolazi Brazil.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
to nije rekao emir spahić , samo da znate . taj tekst iliti "citat" se vrti na internetu godinama ..fixator je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Kapiten je ko beton! igrac koji je s razlogom ponos nacije!“Žao mi je… Žao mi je što nismo otišli na to j….. evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
… Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”
— Emir Spahić!