Nemoj zajjj ja mislio za Mramor**** je napisao/la:Ma kakvi Malešići,,,od danas navijam za Čelik,,,![]()
![]()
![]()

nekako me tvoj intelektualni nivo vaga izmedu mramora i malesica

nisi ti za celika ma kakvi

guja robijas

ma dajj nemoj

Moderator/ica: GracanicaAA
Nemoj zajjj ja mislio za Mramor**** je napisao/la:Ma kakvi Malešići,,,od danas navijam za Čelik,,,![]()
![]()
![]()
Nemoj zajjj ja mislio za MramorALBOX je napisao/la:**** je napisao/la:Ma kakvi Malešići,,,od danas navijam za Čelik,,,![]()
![]()
![]()
Sretno i vama brate nadam se da cete izboriti evropu ove godine ,prosle vam se izmace za sekundKenoRob je napisao/la:gotivim bratstvo jos od perioda kad je moj prvi rodjak Biloglavic "Bili" igrao tamo. bio sam i na jednoj utakmici u gracanici igrali protiv lukavca bilo napeto na tribinama htjeli siouxi prec ogradu Bili dobio crveni bas na toj utakmici pobio se rezultat meni se cini zavrsio 1-1
nedavno sam igrom slucaja u dijaspori postao i gracanicki zetdobro je sto nam niste pravili problema danas inace bi neko na.ebo
sretno u federalnoj
Jes lako citirat ko misli al ko nema cim mislit ne zna ni citirat**** je napisao/la:Sine (Eldare) lako je citirat,,,da je šta vlastitom glavom smislit,,,![]()
![]()
![]()
![]()
a to je za vas nemoguća misija,,,...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma moze guja sine moj hajdi kad dodes objasnicu ti ovo za citiranje da ne ispaadas vazda glup**** je napisao/la:odoh sad na rukomet a ti citiraj,,,![]()
![]()
![]()
Mešanovića,,,,vidimo se u Banovićima,,,,
careviALBOX je napisao/la:Pa jesi navalio da se odjavis**** je napisao/la:Šteta za glupost Zukića,,,bilo bi 3:0...ovako uvališe i četvrti a nije im trebalo....a sad ako Banovići ne dobiju 2 razlike...odjavljujem se sa ovog cijenjenog foruma,,,,![]()
![]()
![]()
...
![]()
sto se mene ticxe nemoj ti i anonimus ste zive legende![]()
![]()
ne znmam da li bi ovo funkcionisalo bez vas![]()
Ko je to uradio?..nesto mi to glupo da bilo ko uradi prema vama..mislim mlada ste navijacka skupina, nema tu velike brojke da neko to uradi..za mene svaka navijacka skupina treba da vam pmogne a n da vam ovo radi ..to jedino mogu uraditi neka dijeca koja nerazmisljaju mozgom, dok normalan navijac sigurno nebi nesto ovako uradioGracanicaAA je napisao/la:Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/
Neko je nas saceko kod kioska i mi prosli istom on bacaju kamenja i to FRAJERi nabili kapuljace i kad su pobacali pobjegli eto kakvi su navijaci Celika.SaltCityAttack je napisao/la:Ko je to uradio?..nesto mi to glupo da bilo ko uradi prema vama..mislim mlada ste navijacka skupina, nema tu velike brojke da neko to uradi..za mene svaka navijacka skupina treba da vam pmogne a n da vam ovo radi ..to jedino mogu uraditi neka dijeca koja nerazmisljaju mozgom, dok normalan navijac sigurno nebi nesto ovako uradioGracanicaAA je napisao/la:Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/
Prokleti balavci!!!GracanicaAA je napisao/la:Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/
Dobro je sto nisu u staklo gadali,al ugl. mi se nismo ni nadali tome i odjedno cujes kako udara kamenje i to ne malo kamenje nego ono bas veliko i to se vidi na autobusu kolike su rupe bile.jagamu je napisao/la:Prokleti balavci!!!GracanicaAA je napisao/la:Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/
Uvijek ste dobrodosli u Ze.