NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:40

**** je napisao/la:Ma kakvi Malešići,,,od danas navijam za Čelik,,, :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj zajjj ja mislio za Mramor :lol:
nekako me tvoj intelektualni nivo vaga izmedu mramora i malesica :lol: :lol: :lol:
nisi ti za celika ma kakvi :D
guja robijas :lol: :lol: :lol: :lol:
ma dajj nemoj :mrgreen:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 23 okt 2013, 17:43

To stoji, za prednost, ali vjeruj mi da ih tako tjeraju, i za ofsajde i prekršaje da se igra prekida samo u slučaju 100% uticanja na igru, pa tako neiskusniji kod prekršaja puste prednost, pa onda kada izgleda da će ta prednost biti izgubljena, vraćaju, a samo njemu tako izgledalo. To sve stoji, takođe stoji da linijski suci znaju ukakiti tekme čak i kada je glavni na vrhu zadatka (nepostojeći ofsajdi, pogrešno dodjeljivanje ubacivanja sa strane, nepraćenje igre uz liniju), ali opet da se vratimo na to da je jedino protiv Slobode u kupu suđenje bilo bolje, ovo govorim totalno sa strane, suđenje protiv nas (realno) ili protiv Mladosti je bilo što se kaže "ničija zemlja", sjeckanje igre = unošenje nervoze = opstrukcija nogometne igre za sve igrače na terenu.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:48

Ma znam da cemo se naci u misljenjima .
Iz..bo je ekipu unervozio je , al opet ono sto je vama sudeno protiv Goska je uffff :oops:
nekakvim takvim odlukama poremeti koncentraciju (namjerno ili slucajno) i onda se vadi na nekakvim glupostima
(kompenzira ) do kraja ... po meni ni prekrsaj za Gosk iz kojeg su zabili gol nije postojao

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 23 okt 2013, 17:50

ALBOX je napisao/la:
**** je napisao/la:Ma kakvi Malešići,,,od danas navijam za Čelik,,, :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj zajjj ja mislio za Mramor :lol:
nekako me tvoj intelektualni nivo vaga izmedu mramora i malesica :lol: :lol: :lol:
nisi ti za celika ma kakvi :D
guja robijas :lol: :lol: :lol: :lol:
ma dajj nemoj :mrgreen:[/quote

Bratstvo je odlična ekipa,,,samo nek nastave ko danas,,,biće nešto od njih,, :lol: :lol: :lol: a iduće sezone je derbi sa Malešićima,,,, :lol: :lol: :lol:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 okt 2013, 17:52

gotivim bratstvo jos od perioda kad je moj prvi rodjak Biloglavic "Bili" igrao tamo. bio sam i na jednoj utakmici u gracanici igrali protiv lukavca bilo napeto na tribinama htjeli siouxi prec ogradu Bili dobio crveni bas na toj utakmici pobio se rezultat meni se cini zavrsio 1-1
nedavno sam igrom slucaja u dijaspori postao i gracanicki zet :) dobro je sto nam niste pravili problema danas inace bi neko na.ebo :)

sretno u federalnoj

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:53

Guja hajd na pp cu ti objasniti kako se citira ovako ovaj tvoj zadnji post
dode ko da si sam sebe iz je.. :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:57

KenoRob je napisao/la:gotivim bratstvo jos od perioda kad je moj prvi rodjak Biloglavic "Bili" igrao tamo. bio sam i na jednoj utakmici u gracanici igrali protiv lukavca bilo napeto na tribinama htjeli siouxi prec ogradu Bili dobio crveni bas na toj utakmici pobio se rezultat meni se cini zavrsio 1-1
nedavno sam igrom slucaja u dijaspori postao i gracanicki zet :) dobro je sto nam niste pravili problema danas inace bi neko na.ebo :)

sretno u federalnoj
Sretno i vama brate nadam se da cete izboriti evropu ove godine ,prosle vam se izmace za sekund
bas mi je bilo zao ..pirova pšobjeda protiv Olimpika . navrati "zete gracanicki " opet nekad a abd
igracemo mi u prvenstvu zajedno ;)

plus evo imamo vam vjernog "robijasa " iz jednog seoceta ispod monja
trenutno navija za Celik :D
SRETNO CELIKU !!!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 23 okt 2013, 17:58

Sine (Eldare) lako je citirat,,,da je šta vlastitom glavom smislit,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a to je za vas nemoguća misija,,,... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:59

**** je napisao/la:Sine (Eldare) lako je citirat,,,da je šta vlastitom glavom smislit,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a to je za vas nemoguća misija,,,... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jes lako citirat ko misli al ko nema cim mislit ne zna ni citirat :D :D :mrgreen:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 23 okt 2013, 18:04

odoh sad na rukomet a ti citiraj,,, :lol: :lol: :lol: :lol: Mešanovića,,,,vidimo se u Banovićima,,,, :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 18:05

**** je napisao/la:odoh sad na rukomet a ti citiraj,,, :lol: :lol: :lol: :lol: Mešanovića,,,,vidimo se u Banovićima,,,, :lol:
Ma moze guja sine moj hajdi kad dodes objasnicu ti ovo za citiranje da ne ispaadas vazda glup :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2013, 18:38

ovo je jednostavno dokaz da ko god da uleti u PL tesko da sa lovim ekipama koje podjeduju moze nesto tamo...Sloboda mozda jedino ima sanse zbog imena i sto mislim da jos uvjek moze privuci neke igraca , ali pbjektivno sa ovom ekipom kao eto jedna od najboljih u ovoj federalnoj je za ispadanja ... zato vec na proljece ko god zeli nesto vise u PL treba dovesti provjerene igrce koji su igrali u PL ranije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 okt 2013, 18:40

ALBOX je napisao/la:
**** je napisao/la:Šteta za glupost Zukića,,,bilo bi 3:0...ovako uvališe i četvrti a nije im trebalo....a sad ako Banovići ne dobiju 2 razlike...odjavljujem se sa ovog cijenjenog foruma,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: ...
Pa jesi navalio da se odjavis :D
sto se mene ticxe nemoj ti i anonimus ste zive legende :D :D
ne znmam da li bi ovo funkcionisalo bez vas :lol: :lol:
carevi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 okt 2013, 18:56

Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2013, 19:23

GracanicaAA je napisao/la:Samo da znate da smo bili Kamenovani :/ :/
Ko je to uradio?..nesto mi to glupo da bilo ko uradi prema vama..mislim mlada ste navijacka skupina, nema tu velike brojke da neko to uradi..za mene svaka navijacka skupina treba da vam pmogne a n da vam ovo radi ..to jedino mogu uraditi neka dijeca koja nerazmisljaju mozgom, dok normalan navijac sigurno nebi nesto ovako uradio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 okt 2013, 19:28

SaltCityAttack je napisao/la:
Ko je to uradio?..nesto mi to glupo da bilo ko uradi prema vama..mislim mlada ste navijacka skupina, nema tu velike brojke da neko to uradi..za mene svaka navijacka skupina treba da vam pmogne a n da vam ovo radi ..to jedino mogu uraditi neka dijeca koja nerazmisljaju mozgom, dok normalan navijac sigurno nebi nesto ovako uradio
Neko je nas saceko kod kioska i mi prosli istom on bacaju kamenja i to FRAJERi nabili kapuljace i kad su pobacali pobjegli eto kakvi su navijaci Celika.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 23 okt 2013, 20:05

Prokleti balavci!!!
Uvijek ste dobrodosli u Ze.
moSa likCe

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 okt 2013, 20:11

jagamu je napisao/la:
Prokleti balavci!!!
Uvijek ste dobrodosli u Ze.
Dobro je sto nisu u staklo gadali,al ugl. mi se nismo ni nadali tome i odjedno cujes kako udara kamenje i to ne malo kamenje nego ono bas veliko i to se vidi na autobusu kolike su rupe bile.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 okt 2013, 20:23

glupo ti je reći "kakvi su navijači Čelika".

pa znam da 99,99% ljudi je blagonaklono gledao na vaš dolazak. žao mi je što ste imali tu priličnu neugodnost, al' opet kažem, nemoj generalizovati. grupe kao vi će uvijek biti dobro došle. e sad, to što Indijanaci jedva čekaju da izrone...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 okt 2013, 10:51

nisam išao u Zenicu ali sam upućen šta i kako bilo...jutros me prije 8 zaustavi jedan navijač Bratstva, lik koji ima preko 60 godina i veli...moj jarane katastrofa, sramota me bilo...

nemam razloga da ne vjerujem da je tako bilo...sumnjam da bi bilo šta drugačije bilo da nismo dobili crveni karton, razlika između dva ranga je ogromna

čak mi veli taj lik da domaćini i nisu zapeli ono 100%, što je još gore...mene samo brine što nasi nisu izašli sa mudima nego ih ostavili kod kuće, pa ja bi od želje na onakvom terenu uzoro stadion uzduž i poprijeko, al eto

šta me još muči, ovi golovi nakon prekida, primamo ih redovno a prema konstituciji odbrane, ne bi smjeli nikako

čuo sam i za kamenovanje, šta reći...najbolje da je autobus stao i da su zaganjali te idiote pa ih naderali kvalitetno

msm koji idiotizam treba da bude da kamenuješ autobus sa navijačima iz Gračanice???

al u Zenici je činjenica da među Robijašima ima žestokih hajvana, kad se samo sjetim kako su naganjali Fanaticose svojevremeno :oops:
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Grbavac i 7 gostiju.