Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hart, Zabaleta, Garcia, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Silva, Aguero, Negredo.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
@MCFC: TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Garcia, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Silva, Aguero, Negredo
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da Bog da te zena prevarila sa Negredom 
I da Bog da izgubili. Dajte sljedeceg trenera ovaj ne valja

I da Bog da izgubili. Dajte sljedeceg trenera ovaj ne valja

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nadam se da ovo znači da će počet' protiv Chelseaja
ako ne počne, Edine traži transfer u januaru 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
**** ti mamu Pellegrini.
Sve ko fol puna usta hvale istom ga na klupu posadi. Dajte Mancinija nazad.
pi.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tweeds_10 je napisao/la:**** ti mamu Pellegrini.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Negredo trenutno bolje igra od Edina, zato i startuje ovdje, nazalost..
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ako ovo Dzeksonu nije dovoljno onda..neznam...januar i bjezi..italija ceka
Aguero i Negredo su igrali u Subotu. Znaci jednostavno ovo im je sad prva postava a drugi su tu ako zatreba u drugom poluvremenu.
Imal gdje prenos tekme City-a ? 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Arene sportvi, ne znam kojivan gall je napisao/la:Imal gdje prenos tekme City-a ?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Opet ne pocinje utakmicu... Jos samo jedan dokaz da je izgubio svoje mjesto u udarnoj postavki i da mu Pellegrini vise ne vjeruje. Dzeksone, znam da je plata vise nego dobra, ali molim te ko Boga hvataj se januarskog prelaznog ukoliko bude razumnih ponuda.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Normalno je da ce u jako bitnoj utakmici igrati najaci napadacki tandem. Ne znam cemu cudjenje. Dvojac koji danas zapocinje, zasluzio je to svojik igrama ove sezone.
Pelegriniu je bitan dobar rezultat, nije mu bitno sta nerealni ljudi pricaju i sta zele, i zato u igru postavlja one za koje misle da su mu najbolji. Nije rijec o mrznji prema Edinu kao sto ce neki reci ovdje. Edin ili bilo ko drugi kad zasluzi onda ce i igrati.
Pelegriniu je bitan dobar rezultat, nije mu bitno sta nerealni ljudi pricaju i sta zele, i zato u igru postavlja one za koje misle da su mu najbolji. Nije rijec o mrznji prema Edinu kao sto ce neki reci ovdje. Edin ili bilo ko drugi kad zasluzi onda ce i igrati.
+1pisac je napisao/la:Normalno je da ce u jako bitnoj utakmici igrati najaci napadacki tandem. Ne znam cemu cudjenje. Dvojac koji danas zapocinje, zasluzio je to svojik igrama ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne brinite se uce u 89. minuti i nece nista pokazat, moc' reci da je igr'o ali nije nista pokaz'o 
Ovaj uvijek hvali Dzeku ali nikad mu ne da da igra, kao isvi treneri Teletovica, uvijek su tu pohvale, da ga treb uvesti u roster ali on dobiva uvijek po 5-10 i ocekuju d potigne 20+ piena 5-6 asistencija i jedno 10-tak skokova.
Tako je i sa Dzekom, ocekuje da za 10 min postigne gol i ima jednu asistenciju.

Ovaj uvijek hvali Dzeku ali nikad mu ne da da igra, kao isvi treneri Teletovica, uvijek su tu pohvale, da ga treb uvesti u roster ali on dobiva uvijek po 5-10 i ocekuju d potigne 20+ piena 5-6 asistencija i jedno 10-tak skokova.
Tako je i sa Dzekom, ocekuje da za 10 min postigne gol i ima jednu asistenciju.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
To je to. Zao mi je sto je tako, ali Negredo i Kun odlicno suradjuju na terenu, te Negredo otkad je dosao u City u skoro svakoj tekmi pokazao da vrijedi, i da nije zadovoljan mjestom 3. napadaca.pisac je napisao/la:Normalno je da ce u jako bitnoj utakmici igrati najaci napadacki tandem. Ne znam cemu cudjenje. Dvojac koji danas zapocinje, zasluzio je to svojik igrama ove sezone.
Ako nekome nije mrsko, nek nam postavi kaki dobar stream
Valjda zaigra Džekson.

A i to za SP. Previse se dize panika. Do tad ce odigrati jos minimum 15-20 utakmica sto je i vise nego dovoljno. Pa sjetimo se da je i Suker 1998. presjedio na klupi reala pa je bio najbolji strijelac SP-a.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, bordobijeli, Celtic, Confiance, delinjo, dzemil, emir79, FranckRibery, Fudo, GG3, Goalgetter, greenwood, hurem, jestamaji, KarlMarx, Kaunas, lakilone, lumani, Micron, MokraKifla, Nah1d, NebeskaSila96, Principatus, RaZuti, riki46, Rimes87, s4mke, signalidunapark, Tatamata1946, totasef1, voltron30, Wolffire, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 224 gosta.