2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Pre-Season
U Phoenixu ce ih biti jedno 150 komada vise u sljedecoj sezoni, sa Bledsoeom i Greenom.
Gadi mi se ta lista.
Spursi bace alley up svakih 40 utakmica.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I Bullsi dominiraju u tom segmentu
Clippersi su najjači, zaleti se Griffin ili DeAndre Jordan i Paul baci loptu pa ko je uhvati i zakuca. Njemu asistencije, ovima poeni. Ako bi jedan koji slučajem promašio, eto ti ofanzivnog skoka.

Clippersi su najjači, zaleti se Griffin ili DeAndre Jordan i Paul baci loptu pa ko je uhvati i zakuca. Njemu asistencije, ovima poeni. Ako bi jedan koji slučajem promašio, eto ti ofanzivnog skoka.
houston ce sigurno popraviti svoj prosjek 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo ako Lin ne bude baco, prije ce biti TOLenBias je napisao/la:houston ce sigurno popraviti svoj prosjek

http://www.sazvukomsirene.bloger.--- SPAM ---/default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Raul_64 je napisao/la:Spursi bace alley up svakih 40 utakmica.
ja bolan,za ne vjerovati
http://www.****/a626651/Kolumne/Edi ... -prvi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi Portland stavio na 12 mjesto , a nikako Dallas i Pelicanse ispred njih
jedino valda se uzda da ce popucati (bukvalno) Traiblaizersi oko nove godine (sto opet nije nategnutno).
jedino valda se uzda da ce popucati (bukvalno) Traiblaizersi oko nove godine (sto opet nije nategnutno).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Cim sam to procitao nije mi se svidjela kolumnaRaul_64 je napisao/la:Ne bi Portland stavio na 12 mjesto , a nikako Dallas i Pelicanse ispred njih

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ali kako je dobro opisao memphis 

Jalen Rose Predicts Kevin Durant Will Join Harden and Howard in Houston
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa dosta je Dwight I Harden
[youtube][/youtube]

A evo ti trade koji bi ostavio Duranta u Oklahomi.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=n324tzl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobiju dobrog pleja, ne puno losijeg od Westbrooka(za Duranta mozda i bolji), dobiju igraca da Ibaku mogu gurati i na centra, i dobiju startera na 2.
A mi dobijemo toliko "zeljenog" All-Stara i dobrog sutera, i JJ dobije vise prostora jer izgleda da ga Shaw vise gotivi od Farieda, jer ima sut.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=n324tzl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobiju dobrog pleja, ne puno losijeg od Westbrooka(za Duranta mozda i bolji), dobiju igraca da Ibaku mogu gurati i na centra, i dobiju startera na 2.
A mi dobijemo toliko "zeljenog" All-Stara i dobrog sutera, i JJ dobije vise prostora jer izgleda da ga Shaw vise gotivi od Farieda, jer ima sut.
Ocekujem da Avdic u dvom drugom dijelu gdje ce ispisat kolumnu o istoku na istoj Bullse uvrstiti na 5. mjesto. Zivi bili pa vidjeli. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja se evo cudim kako je mogao SA staviti na drugu poziciju...Mora da mu je finale 'otvorilo' oci,pa se mozda 'smiluje' i vama...BIHfan je napisao/la:Ocekujem da Avdic u dvom drugom dijelu gdje ce ispisat kolumnu o istoku na istoj Bullse uvrstiti na 5. mjesto. Zivi bili pa vidjeli.
Finale plus Parker na EP su mu otvorili oci, ali za Bullse ce tesko kolko god vas ponizavao Bullse ponizava jos jedno 5 puta vise. Ne sikiram se ja, opet ce Bullsi pregazit njegove rijeci kad tad.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja se evo cudim kako je mogao SA staviti na drugu poziciju...Mora da mu je finale 'otvorilo' oci,pa se mozda 'smiluje' i vama...BIHfan je napisao/la:Ocekujem da Avdic u dvom drugom dijelu gdje ce ispisat kolumnu o istoku na istoj Bullse uvrstiti na 5. mjesto. Zivi bili pa vidjeli.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znate da su kolumne subjektivne?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ne brani on dzaba hardena na svakom koraku i dize ga u nebesaalemsa je napisao/la:Jalen Rose Predicts Kevin Durant Will Join Harden and Howard in Houston
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.