al je covjek baksuz s povredama

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
al je covjek baksuz s povredama
Razlog promjene broja humanitarne je prirode. T-Mac će nositi broj 3 kako bi skrenuo pažnju na humanitarnu akciju pod nazivom “Darfur Dream Team” i na dokumentarni film “3 Points” koji prikazuje McGradyevo putovanje po Africi. Ondje je posjetio državu Čad tijekom 2007. godine i upoznao se sa situacijom u toj siromašnoj državi.Pasha je napisao/la:T-Mac se vratio, malo prije nego se govorilo, al' neka.
broj tri nosi iz poštovanja prema patnjama naroda Darfura, al' nisam baš shvatio u čemu je tu fazon.
nisu losi, sa obzirom da su dva glavna igraca povrijedjena. t-mac ima problema sa koljenom, sad se vratio, ali igra malo. treba mu vremena da se vrati. yao ming propusta cijelu sezonu zbog povrede.Pipita je napisao/la:Imal' ista od njih ove sezonePratio sam NBA jos dok mi je buraz to stalno gledao, pa sam ja bio za Houston a on za Spurse
![]()
Kakvi su, sta je T-Macu? jesul opet ledja...
ove sezone ja zadovoljan ako izbore play of jer nemamo pravog centra a trenutno su 5 na zapadu al od 5 do 8 mjesta je razlika mozda u jednoj tekmi,a sami Bog zna kad t-mac proigratPipita je napisao/la:Imal' ista od njih ove sezonePratio sam NBA jos dok mi je buraz to stalno gledao, pa sam ja bio za Houston a on za Spurse
![]()
Kakvi su, sta je T-Macu? jesul opet ledja...
e jbg. sad cekas citavu godinu da zaigra i sad odjednom odeBIHfan je napisao/la:Tracy MCGrady definitivno napusta Houston.![]()
![]()
T-MAC je napisao/la:e jbg. sad cekas citavu godinu da zaigra i sad odjednom odeBIHfan je napisao/la:Tracy MCGrady definitivno napusta Houston.![]()
![]()
gdje si procitao to ako se moze znat
sezona davno pocela,a rocketsi guraju i to vrlo dobrovajza_fcbm je napisao/la:ove sezone ce biti losi , jer nema t-maca , kazem cleveland ili lakersi osvajaju
Ma neka guraju, omrzli su mi radi onog trenera mamu muT-MAC je napisao/la:sezona davno pocela,a rocketsi guraju i to vrlo dobrovajza_fcbm je napisao/la:ove sezone ce biti losi , jer nema t-maca , kazem cleveland ili lakersi osvajaju
ma dobar je ko trener,dobro gura,samo nije ni meni drago sto radi ovo t-macu,mozda nije trener jedini razlog njegovog neigranja,spominje se ugovor od t-maca da je preveliki pa mozda neko iz vrha kluba ovo radi da bi ga otjerali iz houstonaEdo_Majka je napisao/la:Ma neka guraju, omrzli su mi radi onog trenera mamu muT-MAC je napisao/la:sezona davno pocela,a rocketsi guraju i to vrlo dobrovajza_fcbm je napisao/la:ove sezone ce biti losi , jer nema t-maca , kazem cleveland ili lakersi osvajaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.