Nemoj mi te gluposti govoriti, jos bez nekog izvora, nemoj baki...Ponos Torina je napisao/la:Krecemo po Faraona u Januaru....
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja cuo da dovodimo Isca iz Reala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://talksport.com/football/liverpool ... 3102164951Paradajz je napisao/la:Nemoj mi te gluposti govoriti, jos bez nekog izvora, nemoj baki...Ponos Torina je napisao/la:Krecemo po Faraona u Januaru....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- reds_forever
- Kontakt:
Toliko je ovim novinarima inspiracija u vezi Liverpoola iscrpljena da opet Turana spominju...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Joj talksport, ima li gore, nemoj te gluposti citati, jedan dobronameran savet.
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je rumours mill, nije to njihova prica...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Evo i LiverpoolECHO prenio vijest za Stephan El Shaarawyia.
Sudeći po Milanu i njegovoj transfer politici mogli bi ga dobiti jeftino, ali bi se ovo vjerovatno desilo po slučaju da Sule ode a možda nas Linda i Henry iznenade za Novu Godinu

Sudeći po Milanu i njegovoj transfer politici mogli bi ga dobiti jeftino, ali bi se ovo vjerovatno desilo po slučaju da Sule ode a možda nas Linda i Henry iznenade za Novu Godinu

Vrati Boze Zemlju samo jedan krug nazad, tamo gdje smo napravili grijeh.
Oči nam otvori samo Mikija BR voli, svi su drugi smijesni pored njeg
Oči nam otvori samo Mikija BR voli, svi su drugi smijesni pored njeg

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -loan-move
Ode Wisdom u Derby. Valjda smo ovim kaparisali malog Žutog
Ode Wisdom u Derby. Valjda smo ovim kaparisali malog Žutog

Nećeš razbojniče!donCorleone1892 je napisao/la:Evo i LiverpoolECHO prenio vijest za Stephan El Shaarawyia.![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool nije dobio Newcastle samo zato sto je Moses igrao 10. Zbog toga jedva cekam da se Coutinho vrati, bas kao i vecina vas sigurno. Do tada, jos par utakmica, volio bih da na toj poziciji gledam Alberta. Protiv Newcastlea je pokazao da zna. Sto se tice Faraona, mislim da trenutno postoji 1% sanse da ga dovedemo.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Moses i nije tako loš igrač samo mu pozicija 10 nikako ne odgovara, ali inače zna fino odigrati na lijevoj strani. Na kraju će se on vratiti u Chelsea i ništa neće ni napraviti. Volio bih da bude obratno ali živi bili pa vidjeli.
Alberto je sličan tip ko Suso, i sigurno će momak iskoristiti ovu povredu Coutinha te pokazati sve najbolje.
A o dolasku Faraona sam već prokomentarisao, i volio bih da dođe dok je Sule još tu i onda trio Suarez, Sturridge i Sharawy. Bilo bi to SSS.

Alberto je sličan tip ko Suso, i sigurno će momak iskoristiti ovu povredu Coutinha te pokazati sve najbolje.
A o dolasku Faraona sam već prokomentarisao, i volio bih da dođe dok je Sule još tu i onda trio Suarez, Sturridge i Sharawy. Bilo bi to SSS.

- francobaresi
- Kontakt:
A jesi se zajeb'odonCorleone1892 je napisao/la:Evo i LiverpoolECHO prenio vijest za Stephan El Shaarawyia.![]()

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
I to je to od skupo prodanih igracafrancobaresi je napisao/la:A jesi se zajeb'odonCorleone1892 je napisao/la:Evo i LiverpoolECHO prenio vijest za Stephan El Shaarawyia.![]()
Sudeći po Milanu i njegovoj transfer politici mogli bi ga dobiti jeftino, ali bi se ovo vjerovatno desilo po slučaju da Sule ode a možda nas Linda i Henry iznenade za Novu GodinuMilan možda kupuje jeftino ali kad prodaju onda to je sasvim druga priča. Ono što vrijedi Galliani skupo i proda. Silva 40-ak miliona € Kaka 65 mil. €, tako da ne nadaj se da će Stephan uopšte doći a kamoli jeftino.

- francobaresi
- Kontakt:
Otišao je i Sheva za golem novac, što se tiče Shaarawy-a možda i ode ali ove zime čisto sumnjam. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Brate sheva otis'o prije 100god kad se Milan mog'o i finansijski i takmicarski nosit' sa svim ekipama na svijetu, to su bila druga vremena..francobaresi je napisao/la:Otišao je i Sheva za golem novac, što se tiče Shaarawy-a možda i ode ali ove zime čisto sumnjam.
- francobaresi
- Kontakt:
Ma znam ja to, ali samo sam htio da kažem da oni najbolji iz Milana i kad odlaze, odlaze za velike sume. To je sve što sam htio da kažem.fanatic je napisao/la:Brate sheva otis'o prije 100god kad se Milan mog'o i finansijski i takmicarski nosit' sa svim ekipama na svijetu, to su bila druga vremena..francobaresi je napisao/la:Otišao je i Sheva za golem novac, što se tiče Shaarawy-a možda i ode ali ove zime čisto sumnjam.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- donCorleone1892
- Kontakt:
HENRY izvadi lagano 35m-40m i dolazi.francobaresi je napisao/la:Ma znam ja to, ali samo sam htio da kažem da oni najbolji iz Milana i kad odlaze, odlaze za velike sume. To je sve što sam htio da kažem.fanatic je napisao/la:Brate sheva otis'o prije 100god kad se Milan mog'o i finansijski i takmicarski nosit' sa svim ekipama na svijetu, to su bila druga vremena..francobaresi je napisao/la:Otišao je i Sheva za golem novac, što se tiče Shaarawy-a možda i ode ali ove zime čisto sumnjam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.