ljubav je napisao/la:Pa da su ravnopravni, odnosili bi se prema njima kao prema ravnopravnim.
Prvaci, prvaci, mi smo prvaci!
arsenal prvak?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ljubav je napisao/la:Pa da su ravnopravni, odnosili bi se prema njima kao prema ravnopravnim.
Prvaci, prvaci, mi smo prvaci!
ljubav je napisao/la:E, KDN, nisam nikad dokucio za koga ti navijas.
Jesi li i ti vjerni navijac Arsenala?
@RZ
Dragi mi je vidjeti da nemamo navijaca iz Zenice.
Mozda je KDN jedini?
Njega ne smijem dirati, jaci je od mene.
ljubav je napisao/la:Za koga navijas?
Ja mislio da sam ti vec rekao da sam vidovit.
Haj, sad znas.
I hear them crying!
ljubav je napisao/la:E, KDN, nisam nikad dokucio za koga ti navijas.
Jesi li i ti vjerni navijac Arsenala?
@RZ
Dragi mi je vidjeti da nemamo navijaca iz Zenice.
Mozda je KDN jedini?
Njega ne smijem dirati, jaci je od mene.
Ako mislis na tekmu,ma razvaljujemo ih jedno 2-3 razlike,a ManUtd gubi od Wigana.Rodalega ce im uvalit 2 komada...ljubav je napisao/la:Zamolio bih Zenicane da napuste ovu temu, dosta nam je Miljacka.
@Fab
Jos malo, sta mislis?
Ma mislio sam da se organizuje bal gdje bi mi, navijaci mocnog Arsenala, proslavili osvajanjeCesc Fabregas 4 je napisao/la:
Ako mislis na tekmu,ma razvaljujemo ih jedno 2-3 razlike,a ManUtd gubi od Wigana.Rodalega ce im uvalit 2 komada...A za nas sam vec prognozirao...
Hvala,hvala...haj i od tebe da cujem nesto pozitivno vezano za ArsenalWolverine je napisao/la:evo molim ovim putem kompleksasa da nam sastavi jednu kolumnu o zenicanima na ovom forumu.
a arsenalu sretno veceras, nek uzmu tri boda.
ljubav je napisao/la:Ma mislio sam da se organizuje bal gdje bi mi, navijaci mocnog Arsenala, proslavili osvajanjeCesc Fabregas 4 je napisao/la:
Ako mislis na tekmu,ma razvaljujemo ih jedno 2-3 razlike,a ManUtd gubi od Wigana.Rodalega ce im uvalit 2 komada...A za nas sam vec prognozirao...
trostruke krune.
Zasto bal?
Zato sto smo fina gradska raja, a ne ko ovi iz provincije.
Odoh sad gledati umjetnost.
Jesam pozvan???ljubav je napisao/la: Ma mislio sam da se organizuje bal gdje bi mi, navijaci mocnog Arsenala, proslavili osvajanje
trostruke krune.
Zasto bal?
Zato sto smo fina gradska raja, a ne ko ovi iz provincije.
Odoh sad gledati umjetnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.