RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.K. Velež

Post Postao/la bistrikboy » 15 dec 2008, 20:53

edinko je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:@edinko
hebo te velez nek ispadnu niko ne zasluzuje nista na osnovu imena ni mi ni oni,a da su neki klub nisu ispali bi i lani nego su imali podrsku NS-a,sad je nemaju,sad im je vozdra 8-)
Prodajes se da si TM?
Nisi ni ti ni ovaj iznad VIDIO Zelje bola...ti si prasar bolan....Jer ko iole MOZGA ima shvata sta je receno..a Velez nece ispasti a to da ga stiti us*ani N/FS najbolje govori cinjenica da je najvise puta kaznjen novcano..neko ko je"zasticen"ne bi placao toliko..i N/F S BiH je uzeo pare od UEFE da medju ostalima napravi stadion FK Velez u Sjevernom logoru u Mostaru,poput onog u Orasju a sve radi POLITIKE ali ni stadiona ni para..eto koliko nas taj isti savez"voli".....

Nego,ne znam samo jeli tipkas iz nazovi"zapadnog" Mostara ili Listice...u svakom slucaju,NAUCI SE PONASATI i polemisati bez upoptrebe EPITETA...
:lol: :lol: :lol:
kultura dialoga na djelu :lol: :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 15 dec 2008, 21:12

Haha, ovaj Bistrikboy blage veze nema :lol: , pustite ljudi ove indijance sto lupetaju ovdje u ime TM-a.
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 dec 2008, 21:14

Edinko

Nemam nista protiv februarskog turnira iskreno volio bi da se odrzi ali u nekim drugim (malo boljim) vremenima jer ako si iz Mostara onda bi trebao znat da bi on Mostaru donio vise stete nego koristi ukoliko bi se organizirao sad.I trebao bi se promijenut datum jer nije posteno prema nama Hrvatima.Hocu da kazem da Velezova uprava trenutno ima puno vaznijih poslova od turnira.
Ti mozda Zrinjski gledas kao fasisticku tvorevinu,onda bi ja trebao na Velez gledat kao komunisticku ali ja to ne gledam tako, za mene je Zrinjski sportski predstavnik mog grada i mog naroda u BiH.Nisam ni fasista ni komunista nego za sebe kazem da sam Bosansko-Hercegovacki Hrvat i Mostarac.A te propale ideologije me ne zanimaju jer sport bi trebo zblizavat ljude.I ja se zajebajem na racun Veleza (ipak smo neki rivali) ali ne na vjerskoj niti na nacionalnoj osnovi nego cisto na sportskoj (zdravoj zajebanciji bez imalo mrznje,samo radi humora)i volio bi da Velez ostane u PL.

Te pjesme koje navodis mi ne smetaju nimalo i ne znam sto bi mi smetale (ne znaju ni oni sto im smetaju :D )U Mostaru je MISLIM zivjelo otprilike isto Bosnjaka,Srba i Hrvata kao i danas pa MISLIM da ti cinjenica ne stoji (mladji sam od 25 imam 20 godina).
Stadion je gradski i na njemu bi najpostenije bilo da igraju oba kluba,ali cinjenica je da Velez nije dobrodosao na zapad niti Zrinjski na istok.
Za kraj samo da kazem da nisu SAMO Hrvati krivi za situaciju u gradu nego svi.Ovo politicari namecu da se razdjelimo (ZARACENIM STRANAMA JE LAKSE VLADAT).A ko je glup slusat ce ih. ;)

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 15 dec 2008, 21:17

edinko je napisao/la: NAZALOSTda mladi Hrvati imaju ovakav stav da GRAD MOSTAR mora biti podjeljen.Ipak jednu cinjenicu ne smijes NIKADA zaboraviti-Mostar NIKADA ali bas NIKADA nije bio Hrvatski grad,sta vise u Mostaru je UVIJEK zivjelo najvise BOSNJAKA(prije Muslimana jer su nam Yugo vlasti zabranile da se zovemo onako kako smo se uvijek zvali )pa Srba pa tek onda Hrvata.Molim te da me nebi krivo shvatio.upitaj nekog od starijih ako se saam ne sjecas prijeratnog Mostara.Neka ti akzu ali ISKRENO sta je i kako je bilo.Ja znam da i ti to znas ali krijes istinu "kao zmija noge"a znam i zasto ali nejse.
Nemoj da me shvatas pogresno(musliman sam iz Mostara), ali realitet je care da u Mostaru obje strane manje vise se ne bore protiv podjele grada posto ovo odgovara(nazalost) obje strane i njihovim politicarima(citaj: foteljasima) koje se uvjek biraju(cak nakon svi suplji prica). Znam sam kakva je situacija i tu ti nema promjene. A drugo, sto vise boli je kad dodjes na "nasu" stranu mostara i vidis jad i tugu a onda odes tamo i vidis kako cvijeta grad kako treba. Kad se usporede neke stvari tamo je kao Evropi a kod nas Pakistan :lol: . Ali kod nas je uvjek neko drugi krivi nego mi :lol: .
U inat svima.

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 15 dec 2008, 21:42

hebo te velez nek ispadnu niko ne zasluzuje nista na osnovu imena ni mi ni oni,a da su neki klub nisu ispali bi i lani nego su imali podrsku NS-a,sad je nemaju,sad im je vozdra 8-)
Željo ima tri sezone treba da ispadne pa ga uvijek ''spase'' neki !

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 15 dec 2008, 21:50

Burberry je napisao/la:
Burberry ne diPr oca ti..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 15 dec 2008, 21:55

Hocete da pljujete Velez, a kad neko na Zelju onda vam smeta :lol: .
U inat svima.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 15 dec 2008, 21:57

HOS je napisao/la:Hocete da pljujete Velez, a kad neko na Zelju onda vam smeta :lol: .
Ja ne pljujem na Velez uopste, ne znam gdje si to vidio da sam ja napisao nesto protiv Veleza
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 dec 2008, 22:06

Burberry je napisao/la:
haj reci matereti kad je to Željo bio blizu ispadanja eto bas me zanima,nijedne godine u zadnja 4 kola nije bio blizu opasnoj zoni e sad ti meni reci kad,ko i kako "spasava" FK ŽELJEZNIČAR,da nisu celo i kompanije iz vase uprave :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 15 dec 2008, 23:52

Mućo nas vadi iz mrtvih hahahaha ne diraj Zelju gledaj svoja posla da bod da se pogasili svi ovi komunisticki klubovi koliko je Zrinski umjetan toliko je i Velez

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 dec 2008, 00:13

Osvrnuo bi se na onaj opsirni text od ovog sto mene naziva nacionalistom...
F.K Velez usporediti sa Zrinjskim!?Nazvat Zrinjski fasistickom tvorevinom?Kad je zrinjski nastao ti se nisi bio rodio a fasizam nije bio poznat kao zlo a za tvoju informaciju u mostaru je uvjek bilo najvise muslimana pa hrvata a srba najmanje dok ondasnje vlasti nisu dale da se pucani cima i ilica pripisu gradu mostaru jer bi tad mostar imao najvise stanovnika kao grad Hrvata iako su cim i ilici naselja gradska to nikad nije bilo dozvoljeno a znamo svi kako je komunizam zavrsio nesto kao tvoj veliki F:K Velez...nacionalist nisam jer volim svoje vise nogo ti jer ti nemas sta volit zbog tog sto si kroz povjest bio sav UMJETAN a vidimo kako umjetni klubovi bratstva i jedinstva zavrsavaju.

Povjest grada Mostara nije nastala od 1945 niti od 1905 niti od one godine kad je Velez osnovan...zivjeli su ljudi i prije tebe a zivjet ce i poslje tebe i volja naroda je ostvarena a to je da je sad sve na svom mjestu...

S obzirom na kvalitetu,rejting,sposobnost Velezu i netreba veci stadion od onog u Vrapcicima treba Nama dvorana!!!
Jer HKK Zrinjski ce uskoro biti jedan od najboljih klubova uz Siroki i Bosnu i zasluzuje dvoranu vise nego amaterski klub Velez...realno govoreci.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 dec 2008, 00:20

Molim vas da se vratite raspravi o velezu i sportu uopste,bez his.i politickih teza.
AMAR OSIM!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 dec 2008, 02:40

CHS
A jbg brate ove je teme tesko (nemoguce) otvarat a da se ne spomene politika koja je u nas u dobra doba usla u sport.

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 16 dec 2008, 14:40

bistrikboy je napisao/la: haj reci matereti kad je to Željo bio blizu ispadanja eto bas me zanima,nijedne godine u zadnja 4 kola nije bio blizu opasnoj zoni e sad ti meni reci kad,ko i kako "spasava" FK ŽELJEZNIČAR,da nisu celo i kompanije iz vase uprave :roll:
Znaš ti dobro ;)
Vi ste samo malo pametniji bili ;)

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 16 dec 2008, 14:41

ATATURK je napisao/la:Mućo nas vadi iz mrtvih hahahaha ne diraj Zelju gledaj svoja posla da bod da se pogasili svi ovi komunisticki klubovi koliko je Zrinski umjetan toliko je i Velez
Ti ne seri !

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 16 dec 2008, 14:46

antipolitika je napisao/la:Osvrnuo bi se na onaj opsirni text od ovog sto mene naziva nacionalistom...
F.K Velez usporediti sa Zrinjskim!?Nazvat Zrinjski fasistickom tvorevinom?Kad je zrinjski nastao ti se nisi bio rodio a fasizam nije bio poznat kao zlo a za tvoju informaciju u mostaru je uvjek bilo najvise muslimana pa hrvata a srba najmanje dok ondasnje vlasti nisu dale da se pucani cima i ilica pripisu gradu mostaru jer bi tad mostar imao najvise stanovnika kao grad Hrvata iako su cim i ilici naselja gradska to nikad nije bilo dozvoljeno a znamo svi kako je komunizam zavrsio nesto kao tvoj veliki F:K Velez...nacionalist nisam jer volim svoje vise nogo ti jer ti nemas sta volit zbog tog sto si kroz povjest bio sav UMJETAN a vidimo kako umjetni klubovi bratstva i jedinstva zavrsavaju.

Povjest grada Mostara nije nastala od 1945 niti od 1905 niti od one godine kad je Velez osnovan...zivjeli su ljudi i prije tebe a zivjet ce i poslje tebe i volja naroda je ostvarena a to je da je sad sve na svom mjestu...

S obzirom na kvalitetu,rejting,sposobnost Velezu i netreba veci stadion od onog u Vrapcicima treba Nama dvorana!!!
Jer HKK Zrinjski ce uskoro biti jedan od najboljih klubova uz Siroki i Bosnu i zasluzuje dvoranu vise nego amaterski klub Velez...realno govoreci.
Kako će Zrinjski nastati 1905.godine ako je prva lopta u BiH i to iz Beča u Mostar donesena 1908.godine ????????
FK Velež je prvenstveno radnički klub koji je nastao 1922.godine ! skontaj je li on od 1945.godine posredstvom komunjara nastao kao Partizan,C.Zvezda,Dinamo,Sarajevo...
Čuj da dvoranu prave vama a njima ništa...ne može to tako... ;)

Zrinjski će biti dobar dok je Sesara a svi znamo kakav je Sesar i koliko obično ostane u nekom klubu ;)

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 16 dec 2008, 14:56

Burberry je napisao/la:
ATATURK je napisao/la:Mućo nas vadi iz mrtvih hahahaha ne diraj Zelju gledaj svoja posla da bod da se pogasili svi ovi komunisticki klubovi koliko je Zrinski umjetan toliko je i Velez
Ti ne seri !
E papka Allahu dragi e vidi kluture dijaloga ako je to najbolje sto mozes halal ti bilo ! Citave tri rijeci kratak ali sazet govor i prije svega mudar gdje tvoj obujni vokabular dolazi do izrazaja na kom bi pozavidili i najveci pjesnici modernog doba. Ako ne znas uci s nekim u neku raspravu na forumu ( koji sluzi za takve stvari ) ili iznijeti svoje misljenje ili ti ga stav ufati se brate brda i motike i idi tamo odakle si i dosao prvim vozom u smjeru odakle ti je dedo ili babo dosao u ovaj grad !

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 16 dec 2008, 15:17

ATATURK je napisao/la: E papka Allahu dragi e vidi kluture dijaloga ako je to najbolje sto mozes halal ti bilo ! Citave tri rijeci kratak ali sazet govor i prije svega mudar gdje tvoj obujni vokabular dolazi do izrazaja na kom bi pozavidili i najveci pjesnici modernog doba. Ako ne znas uci s nekim u neku raspravu na forumu ( koji sluzi za takve stvari ) ili iznijeti svoje misljenje ili ti ga stav ufati se brate brda i motike i idi tamo odakle si i dosao prvim vozom u smjeru odakle ti je dedo ili babo dosao u ovaj grad !
Velež je komunistički klub koliko i Željo ustaški ! kraj priče ;)
Trebao bi se svađati s nekim ko ima nick ATATURK i kaže da je građanin ! i ko je laik što se tiče fudbala !

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 16 dec 2008, 16:24

Haha, cuj graditi Zrinjskom dvoranu, a Velezu **** jelde? Nemoze to tako, niti je sigurno da ce Zrinjski uopste biti medju 3 najbolja basket kluba u BiH.
U inat svima.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2008, 16:43

HOS je napisao/la:Haha, cuj graditi Zrinjskom dvoranu, a Velezu **** jelde? Nemoze to tako, niti je sigurno da ce Zrinjski uopste biti medju 3 najbolja basket kluba u BiH.
ako ce grad mostar graditi dvoranu onda bi tu dvoranu morao koristiti i velez 8-)
nazalost mostar je duboko podjeljen grad,kako politicki tako i u ljudima postoje podjele,zaista je steta sto je dragulj kao sto je grad Mostar postao taoc prljavih politickih igara :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.