FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zadnja moja za tuzlu.. naravno mi napadamo zene i djecu, oni su nas provocirali, vozdra 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pristati da se utakmica igra u Subotu u 15 h je.....
Imace AO dosta posla da se rijesi IDIOTA u upravi kluba. Pa jesu li oni svjesni da je Subota u nas radni dan i da mozda vecina navijaca nece moci doci na utakmicu upravo zbog toga. Ako su htjeli neki raniji termin mogli su se odluciti za 17.30 h ili 18 h.
Imace AO dosta posla da se rijesi IDIOTA u upravi kluba. Pa jesu li oni svjesni da je Subota u nas radni dan i da mozda vecina navijaca nece moci doci na utakmicu upravo zbog toga. Ako su htjeli neki raniji termin mogli su se odluciti za 17.30 h ili 18 h.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bez Selimovića protiv Slavije
http://fkzeljeznicar.ba/bez-selimovica- ... vije/6883/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/bez-selimovica- ... vije/6883/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
OsmaAmere jesi dobar kralju?! Cemu kenjanje, kakav radni dan, inace radni ljudi uglavnom dolaze na utakmice, i to bas oni rijetki sto subotom rade?! Da je kasnije rekli bi neki hladno pred mrak, stariji nece tako kasno, kosti ce im se zalediti i drugi glupi razlozi... Odlican termin!
Selimovic nam je pod moranjem za jufkice, oni su mu redovna musterija...
Selimovic nam je pod moranjem za jufkice, oni su mu redovna musterija...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svaka cast za termin. Uostalom, po dana bude normalno a po noci je hladnije, a vala i da nije zbog toga, sto ce dzaba placati struju kada ti nece doci preko 2.000 u vrh glave. Ovako ce doci ko voli (snaci ce se nekako i da rade) i gotovo stvar.
Ma 2.000 premija.DzoleZeljo je napisao/la:Svaka cast za termin. Uostalom, po dana bude normalno a po noci je hladnije, a vala i da nije zbog toga, sto ce dzaba placati struju kada ti nece doci preko 2.000 u vrh glave. Ovako ce doci ko voli (snaci ce se nekako i da rade) i gotovo stvar.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po meni,odlican termin. Na ovoj utakmici protiv Veleza stvarno trebamo pokazati odgovornost i odanost, na nacin da ostavimo sve drugo i dodjemo na utakmicu. Jasno mi je da rezultati nisu u skladu sa nasim zeljama i ocekivanjima,ali bas zbog toga trebamo doci i navijati za Zelju,pomoci ekipi da pobjedi i u dobrom ozracju udjemo u derbi.
-
- Kontakt:
Okupljanje na Dobrinji u 13:00 , polazak kortea u 13:30
SLAVIJA - ŽELJEZNIČAR, Kup
Utakmica se igra u srijedu (sutra) sa početkom u 15 sati.
Cijena ulaznice je 8 KM.
Okupljanje na Dobrinji (zadnja trolejbuska stanica) u 13, polazak kortea u 13,30 sati!
Utakmica se igra u srijedu (sutra) sa početkom u 15 sati.
Cijena ulaznice je 8 KM.
Okupljanje na Dobrinji (zadnja trolejbuska stanica) u 13, polazak kortea u 13,30 sati!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Mozda se pogresno izrazava i bezveze psuje odlicnim momcima sa foruma, ali Zelji nam opet samar po kasi, zbog koga?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Ovaj RibarM, novi korisnik možda jeste paglu i ljakse, ali covjek je upravu što se tice tribine,žalosno je što placamo kazne savezu,bespotrebno punimo kasu saveza,navijanje nam djeca vode,vecina narkomani, čast izuzetcima , navijaci u nekom ultras fazonu,ako vam je gušt zapaliti baklju radite to izvan stadiona, gdje su oni stari Manijaci,veterani naši zašto oni ne dođu i vode navijanje i pokažu balavurdiji kako se to radi,bez političkih povika,da vide kako se navija za Želju,sa ogromnom količinom ljubavi bez mržnje prema bilo kome,bez paljenja baklji,samo grlo,šal i na usnama Željo ..
Što se tice ove sezone ja sam nekako još optimista što se tice titule ako uđemo u formu, plus je raspored na našoj strani,idemo sutra odraditi Slaviju pa onda treba misliti o narednim tekmama..
Što se tice ove sezone ja sam nekako još optimista što se tice titule ako uđemo u formu, plus je raspored na našoj strani,idemo sutra odraditi Slaviju pa onda treba misliti o narednim tekmama..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Iznenadio bi se da znaš koliko ljudi sa fakultetskom diplomom ima na tribini.Željooooo je napisao/la:Ovaj RibarM, novi korisnik možda jeste paglu i ljakse, ali covjek je upravu što se tice tribine,žalosno je što placamo kazne savezu,bespotrebno punimo kasu saveza,navijanje nam djeca vode,vecina narkomani, čast izuzetcima , navijaci u nekom ultras fazonu,ako vam je gušt zapaliti baklju radite to izvan stadiona, gdje su oni stari Manijaci,veterani naši zašto oni ne dođu i vode navijanje i pokažu balavurdiji kako se to radi,bez političkih povika,da vide kako se navija za Želju,sa ogromnom količinom ljubavi bez mržnje prema bilo kome,bez paljenja baklji,samo grlo,šal i na usnama Željo ..
Ali da ne dužino o ovome hiljadu puta je ispričano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
vjeruj mi druže da idem na tekme,volim Želju,al to mi ne daje za pravo da nanosim štetu svom klubu,popišam se ja na njihove diplome,(opet cu reci svaka čast izuzetcima jer na tribini ima baš pametnih ljudi) ,jer ocigledno je da trebaju da se vrate u vrtic ili osnovnu školu da ih vaspitaci ili učitelji/ice nauce pravilama ponašanja,trebaju im to strucni ljudi objasniti, i glupo mi je kasnije se izvlačiti na pređene kilometre uz Želju,vjeruj mi ja sam odvajao od usta samo da idem na Željine tekme,jer je to jace od mene,Željo je moj život a i više od toga ..bagrcavi je napisao/la:Iznenadio bi se da znaš koliko ljudi sa fakultetskom diplomom ima na tribini.Željooooo je napisao/la:Ovaj RibarM, novi korisnik možda jeste paglu i ljakse, ali covjek je upravu što se tice tribine,žalosno je što placamo kazne savezu,bespotrebno punimo kasu saveza,navijanje nam djeca vode,vecina narkomani, čast izuzetcima , navijaci u nekom ultras fazonu,ako vam je gušt zapaliti baklju radite to izvan stadiona, gdje su oni stari Manijaci,veterani naši zašto oni ne dođu i vode navijanje i pokažu balavurdiji kako se to radi,bez političkih povika,da vide kako se navija za Želju,sa ogromnom količinom ljubavi bez mržnje prema bilo kome,bez paljenja baklji,samo grlo,šal i na usnama Željo ..
Ali da ne dužino o ovome hiljadu puta je ispričano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
besplatno se učlaniš na forum i smrsiš sve što ne možeš ženi, djeci, šefu, roditeljima, ni bilo kome drugom u lice...neprocjenjivo 

nema tog i takvog termina da neko neće reći - pa zašto baš taj, šta uprava misli. a razlozi idu od ramazana, preko subotnjeg posla do nedjeljnog kupanja (mrtav ozbiljan frajer napisao)...FKZ1921 je napisao/la:Po meni,odlican termin. Na ovoj utakmici protiv Veleza stvarno trebamo pokazati odgovornost i odanost, na nacin da ostavimo sve drugo i dodjemo na utakmicu. Jasno mi je da rezultati nisu u skladu sa nasim zeljama i ocekivanjima,ali bas zbog toga trebamo doci i navijati za Zelju,pomoci ekipi da pobjedi i u dobrom ozracju udjemo u derbi.
E moj M.Ribar <dirnuo si u osinje gnijezdo ,sada ce te Numa i klapa oko njega popljuvati kao i mene .
Istina boli Zar ne. Isti se numa i drustvo oko njega nije sjeti da ista kaze povodom lupanja i unistavanja
u Tuzli,pitam se samo da je to uradjeno njemu ili nekomu njegovom kako bi se oglasio.
Pravo je SAMIR rekao NUMA zivi od Zelje a ja ZIVIM ZA ZELJU.
Ja napisah pa ako ce me neko za ovo BANOVATI bujrum ,ja sam svoje prozivio uz MOGA VELIKANA.
Istina boli Zar ne. Isti se numa i drustvo oko njega nije sjeti da ista kaze povodom lupanja i unistavanja
u Tuzli,pitam se samo da je to uradjeno njemu ili nekomu njegovom kako bi se oglasio.
Pravo je SAMIR rekao NUMA zivi od Zelje a ja ZIVIM ZA ZELJU.
Ja napisah pa ako ce me neko za ovo BANOVATI bujrum ,ja sam svoje prozivio uz MOGA VELIKANA.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo malo zanimljive statistike o klubu.
vec dvije godine ne znamo za poraz na domacem terenu. zadnji poraz je bio u maju 2011. u 29.kolu sezone 2010/11. od tada odigrali smo 35 utakmica u prvenstvu i 9 u kupu, i zabiljezili smo omjer od 24 pobjede i 6 remija u prvenstvu i 7 pobjeda i 2 remija u kupu.
sto se tice gostovanja, veoma je interesantan podatak da smo od 1995. do 2009. godine smo imali ukupno "samo" 48 pobjeda u gostima. a od 2009. do sada 42 pobjede u gostima. zna se da je amar najvise zasluzan za ovo.
vec dvije godine ne znamo za poraz na domacem terenu. zadnji poraz je bio u maju 2011. u 29.kolu sezone 2010/11. od tada odigrali smo 35 utakmica u prvenstvu i 9 u kupu, i zabiljezili smo omjer od 24 pobjede i 6 remija u prvenstvu i 7 pobjeda i 2 remija u kupu.
sto se tice gostovanja, veoma je interesantan podatak da smo od 1995. do 2009. godine smo imali ukupno "samo" 48 pobjeda u gostima. a od 2009. do sada 42 pobjede u gostima. zna se da je amar najvise zasluzan za ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
kome se ne svidja neka ide u svedsku tamo ionako nema zatvora, ovo je sasvim normalna pojava u 90% navijackih grupa, ili ne pratite ili idite u skandinaviju, ko vas *ebe
Trenutno korisnika/ca: b00t, ErosViverosViv, Google [Bot], Lokomotifa, Tuce11 i 56 gostiju.