FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

anonymous001
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la anonymous001 » 21 okt 2013, 18:38

Gorki je napisao/la:
hatunic je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Hatuna, hu d fak ar ju odjednom :shock:
Niko bitan

Sve si nam rekao.Taman onaj anonimus iz Bihaća prestao smarati,..ti nastavi samo :roll:

LP!
nisam ja nikad ni "smarao" samo nisam dao da pisete lose o Jedinstvu kako ste znali redovno da pisete gluposti koje nemaju veze s mozgom ;)
a to sto vise necu da se zamaram sa vama koji prije svega niste realni sekunde to je druga stvar! svakom svoje, sve dok ne pocnete kenjati po Jedinstvu ja se necu javljati :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 09:39

Evo ga opet. :lol: Nego de ti nama objasni kako da se poravna dug sto ste ga napravili da ostanete u ligi?
Jos jedno pitanje. Koliko ce vam utakmica odigrati jos Nadarevic i Sabrini?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 okt 2013, 10:07

Probisvjet je napisao/la: Koliko ce vam utakmica odigrati jos Nadarevic i Sabrini?
Ja imam osjecaj da ce im odigrat odprilike kolko su i do sad odigrai :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 22 okt 2013, 10:39

Dug je rjeseen vasom pobjedom u S.Mostu. Nadar je potpisao na dvije godine, a sarbini ce karijeru zavrsiti u Jedinstvu. Ovo je nekad normalna tema bila a sad vrtic postao, uz svega par normalnih(punoljetnih) ljudi za diskusiju.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 10:49

unavita je napisao/la:Dug je rjeseen vasom pobjedom u S.Mostu. Nadar je potpisao na dvije godine, a sarbini ce karijeru zavrsiti u Jedinstvu. Ovo je nekad normalna tema bila a sad vrtic postao, uz svega par normalnih(punoljetnih) ljudi za diskusiju.
Prijetelju nemoj da se ljutis, ali mi zelimo to da cujemo sa tipkovnice anonimusa. Jel' dosao iz skole?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 11:05

Probisvjet je napisao/la:
unavita je napisao/la:Dug je rjeseen vasom pobjedom u S.Mostu. Nadar je potpisao na dvije godine, a sarbini ce karijeru zavrsiti u Jedinstvu. Ovo je nekad normalna tema bila a sad vrtic postao, uz svega par normalnih(punoljetnih) ljudi za diskusiju.
Prijetelju nemoj da se ljutis, ali mi zelimo to da cujemo sa tipkovnice anonimusa. Jel' dosao iz skole?
Izgleda da je prva smjena. :roll:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 okt 2013, 11:24

Prva, prva.. a Probisvjet nemoj da kenjas o Jedinstvu i pises gluposti koje nemaju veze s mozgom, on se samo javi kad neko pise gluposti a inace je u perfektnoj konekciji s mozgom osmogodisnjaka..
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 11:27

TzBulevar87 je napisao/la:Prva, prva.. a Probisvjet nemoj da kenjas o Jedinstvu i pises gluposti koje nemaju veze s mozgom, on se samo javi kad neko pise gluposti a inace je u perfektnoj konekciji s mozgom osmogodisnjaka..
Ma dobro ba, al' da mi makar neke nedoumice razjasni. Ono dug, ugovori i to. Da vidim imamo li mi kakve sanse, ili da se predamo. :roll: Znas iako je skolarac on je itekako dobro upucen i barata skrivenim informacijama. ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 okt 2013, 11:33

Mislim da je trenutno s Tigrom na kafi pa se nadam da ce nam prenjet sta Tigar kaze kada dodje ovdje..
075

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 22 okt 2013, 11:43

Vi bas niste normalni, hocete da momak oboli na zivce, a mlad...
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 12:50

TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da je trenutno s Tigrom na kafi pa se nadam da ce nam prenjet sta Tigar kaze kada dodje ovdje..
Zvao sam Tigra i kaze da anonimus trenutno nije kod njega i da je "birani korisnik trenutno nedostupan". Kaze da je najverovatnije kod Emdzad Galijasevica i razgovaraju o tekucim problemima i planovima kluba. Javit ce se izgleda kada zavrsi sa radnim sastankom. Ocekujemo novosti.
Ja evo jbg ne mogu da radim, visim za racunarom samo cekam da se javi.
P.S. Non stop sam on-line i i pritiscem Ctrl+F5.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 22 okt 2013, 13:28

TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da je trenutno s Tigrom na kafi pa se nadam da ce nam prenjet sta Tigar kaze kada dodje ovdje..
Zvao sam Tigra i kaze da anonimus trenutno nije kod njega i da je "birani korisnik trenutno nedostupan". Kaze da je najverovatnije kod Emdzad Galijasevica i razgovaraju o tekucim problemima i planovima kluba. Javit ce se izgleda kada zavrsi sa radnim sastankom. Ocekujemo novosti.
ma samo vi provocirajte.. ne dira to mene uopste!
to je jedino sto znate :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2013, 13:41

anonymous001 je napisao/la:
ma samo vi provocirajte.. ne dira to mene uopste!
to je jedino sto znate :)
Ja samo znam da si bar meni uvijek dobrodosao sa svojim komentarima. Pa jbg. kakav bi to bio forum kada bi svi isto komentarisali. Zato pusti ovo malo zeze, nije zlonamjerno. Pozdrav! ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 okt 2013, 18:22

U koliko sati je tekma u Orašju?
Pobjeda je bolja od orgazma!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 22 okt 2013, 20:09

Gorki je napisao/la:U koliko sati je tekma u Orašju?
Mislim da je u pola 3.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 23 okt 2013, 02:02

SaltCityAttack je napisao/la:
hatunic je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:a ti idi i dalje gledaj i divi se likovima iz crtanih filmova
a ti dijasporac "pomazi" svojoj Slobodi svojim idiotskim komentarima :roll:
Dijasporac haha..Hoces da ti posaljem papire da se izvuces iz govana da ne zivis sa roditeljima do 40 godine?...ebiga da radis sra jer gubis vrijeme na forumu jer ovo ti je garant jedno 10ti nick kojeg si napravio..ako hoces samo reci da te primimo u dijasporu

Et cak bi te I ozenio samo da se spasis :)
Salji meni papire hahah :D i odg na pp -.-'

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2013, 02:28

Brate ja nemam nista na pp ako si me pitao nesto?..ovk pitam iz razloga jer mi se neko javio na PP pitao me za college kakvi su uslovi da vamo neko studira pa reko da to nisi bio ti?..ja sam tad bio na odmoru kad mi je neko pisao vidjeo sam ali neda mi se ovako sa tel pisat roman ne mogu potrefit slova ahhaah..sad nema poruke nigdje zato pitam ko me je to pitao neka se javi ponovo haha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 23 okt 2013, 03:05

SaltCityAttack je napisao/la:Brate ja nemam nista na pp ako si me pitao nesto?..ovk pitam iz razloga jer mi se neko javio na PP pitao me za college kakvi su uslovi da vamo neko studira pa reko da to nisi bio ti?..ja sam tad bio na odmoru kad mi je neko pisao vidjeo sam ali neda mi se ovako sa tel pisat roman ne mogu potrefit slova ahhaah..sad nema poruke nigdje zato pitam ko me je to pitao neka se javi ponovo haha
Jest ja sam :D Trebaju mi info pa ako mozes da mi napises da ne skrecemo s teme ovdje :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 17:44

..BO VAS Bratstvo danas fasova od Celika al pazi strijelce
Mesanovic2x , Gojkovic oba vasi jel de ????

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 okt 2013, 18:12

da ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 9 gostiju.