Svedska U19 - Mirza Mujcic - lijevi bek sa BiH drzavljanstvom!

http://www.transfermarkt.com/en/mirza-m ... 05790.html
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To ja gledam godinama. Nemamo dobrog stopera, odjednom se pojave Nadarević, Pandža, Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Arslanagić... Nemamo lijevog beka još duže, eto Kolašinca, tog Mujčića, uskoro očekujem još nekog.JoeCelt je napisao/la:Plavo-zuti / Zuto-plaviNek se pjeva nek se slavi ......
Svedska U19 - Mirza Mujcic - lijevi bek sa BiH drzavljanstvom!![]()
http://www.transfermarkt.com/en/mirza-m ... 05790.html
TMovac je napisao/la:Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.Edol je napisao/la:Ako se ne varam, mora biti član seniorske reprezentacije na određeni period da bi dobio njihovu radnu dozvolu. Ne znam je l' šta drugačije u njegovom slučaju jer je bio član mlađih selekcija.
Muamer Tanković, nakon hat-tricka protiv BiH: 'Bosna mi je u srcu i zato nisam slavio golove'
Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.fanatic je napisao/la:TMovac je napisao/la:Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.Edol je napisao/la:Ako se ne varam, mora biti član seniorske reprezentacije na određeni period da bi dobio njihovu radnu dozvolu. Ne znam je l' šta drugačije u njegovom slučaju jer je bio član mlađih selekcija.
![]()
![]()
Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.
Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..
Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..
Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( vec sad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!TMovac je napisao/la:Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.fanatic je napisao/la:TMovac je napisao/la:
Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.
![]()
![]()
Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.
Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..
Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..
A sto se tice tog pravila, igrac mora imati barem 75% nastupa u zadnje 3 godine da bi mogao igrati u Engleskoj.Naravno to pravilo vazi samo za zemlje koje nisu u EU.
a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedbavendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!
Pa dobro, Hodzic je zamjenio Adilovica ove sezone pa sam napravio to poređenje. Svjesan sam i ja da je Adilovic kloc.Kevin je napisao/la:a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedbavendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!![]()
![]()
Osman je mislim imao neki nastup za nas, ali je propustio neke pripremne utakmice zbog obaveza prema školi i Malkočević ga se odrekao dok je on selektor, i tako mi zbog jednog debila možemo izgubiti dva talentovana igračaVirtu4l je napisao/la:Austria Wien U-19
klinci prekucavaju juniorsku lp, Osman Hadžikić i Nihad Hadžikić su naši?
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 38 gostiju.