U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JoeCelt
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la JoeCelt » 20 okt 2013, 23:13

Plavo-zuti / Zuto-plavi :D Nek se pjeva nek se slavi ......

Svedska U19 - Mirza Mujcic - lijevi bek sa BiH drzavljanstvom! ;)
http://www.transfermarkt.com/en/mirza-m ... 05790.html

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 23:19

JoeCelt je napisao/la:Plavo-zuti / Zuto-plavi :D Nek se pjeva nek se slavi ......

Svedska U19 - Mirza Mujcic - lijevi bek sa BiH drzavljanstvom! ;)
http://www.transfermarkt.com/en/mirza-m ... 05790.html

slika
To ja gledam godinama. Nemamo dobrog stopera, odjednom se pojave Nadarević, Pandža, Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Arslanagić... Nemamo lijevog beka još duže, eto Kolašinca, tog Mujčića, uskoro očekujem još nekog.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 okt 2013, 23:23

TMovac je napisao/la:
Edol je napisao/la:Ako se ne varam, mora biti član seniorske reprezentacije na određeni period da bi dobio njihovu radnu dozvolu. Ne znam je l' šta drugačije u njegovom slučaju jer je bio član mlađih selekcija.
Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.

:lol: :lol:

Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.

Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..

Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 20 okt 2013, 23:31

Plavo-zuti / Zuto-plavi
Muamer Tankovic
http://www.transfermarkt.com/en/muamer- ... 98513.html
Muamer Tanković, nakon hat-tricka protiv BiH: 'Bosna mi je u srcu i zato nisam slavio golove'
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 okt 2013, 02:20

evo jednog za u21. jos prije godinu dana je igrao u olimpicu. zimi je presao u zapresic. klub je ispao, a on se prodao u slovacku. nakon 2-3 kola adaptacije je postao redovan u prvoj postavi. momak je bio najbolji u prosloj u19 reprezentaciji. ako dalje nastavi da radi ovako, dobit cemo igraca u ligama petice.
http://www.transfermarkt.de/de/haris-ha ... 15592.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bevab se recimo nije uspio prodati iz zagreba a ima prednost nad hajradinovicem :?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 okt 2013, 12:50

fanatic je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Edol je napisao/la:Ako se ne varam, mora biti član seniorske reprezentacije na određeni period da bi dobio njihovu radnu dozvolu. Ne znam je l' šta drugačije u njegovom slučaju jer je bio član mlađih selekcija.
Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.

Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.

Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..

Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..
Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.

A sto se tice tog pravila, igrac mora imati barem 75% nastupa u zadnje 3 godine da bi mogao igrati u Engleskoj.Naravno to pravilo vazi samo za zemlje koje nisu u EU.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 okt 2013, 15:36

TMovac je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.

A sto se tice tog pravila, igrac mora imati barem 75% nastupa u zadnje 3 godine da bi mogao igrati u Engleskoj.Naravno to pravilo vazi samo za zemlje koje nisu u EU.
Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( vec sad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 22 okt 2013, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 okt 2013, 08:13

vendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!
a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedba :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 okt 2013, 08:36

Kevin je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!
a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedba :lol: :lol: :lol:
Pa dobro, Hodzic je zamjenio Adilovica ove sezone pa sam napravio to poređenje. Svjesan sam i ja da je Adilovic kloc.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 okt 2013, 11:09

Barbareza za U21 selektora!!
G BUSSA BUSS

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 okt 2013, 11:54

Jagodić uzima pare za pozive, to je valjada svima jasno. Armin Hodžić da nema mjesta u ovakoj reprezentacaiji je smješno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 okt 2013, 12:00

Austria Wien U-19

klinci prekucavaju juniorsku lp, Osman Hadžikić i Nihad Hadžikić su naši?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 okt 2013, 12:09

Nihad Hadžikić je 97 godište mislim da bi ga Malkočević trebao pozvati u u-17 reprezentaciju.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2013, 12:12

Obojica su naši, vascijeli. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 okt 2013, 19:27

Amar bi bio odlicno rjesenje za u21. Covjek te u startu pomnozi sa 0, ako zasluzis igrat ces, ako ces se mangupisat neces igrati 100 %
NO PYRO NO PARTY

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 22 okt 2013, 19:34

OMERBASIC Schalke U19 EUROPA: UEFA Youth League

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 okt 2013, 19:36

Virtu4l je napisao/la:Austria Wien U-19

klinci prekucavaju juniorsku lp, Osman Hadžikić i Nihad Hadžikić su naši?
Osman je mislim imao neki nastup za nas, ali je propustio neke pripremne utakmice zbog obaveza prema školi i Malkočević ga se odrekao dok je on selektor, i tako mi zbog jednog debila možemo izgubiti dva talentovana igrača ;)

i Omerbašić je već igrao za naše mlađe kategorije, naš je tako da se ne brinete ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 22 okt 2013, 19:40

Atajić na klupi protiv Ajaxa, vidjet cemo oćel dobiti par minuta :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 okt 2013, 19:45

Ima ovaj mali Edin Bahtic igra za austriju u17 mali nije los ;)

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 okt 2013, 19:55

Dajte ljudi da Barbarez preuzme U21!
Od Vlade nema hljeba!!!!!
G BUSSA BUSS

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 38 gostiju.