ja mislim da ova dvojica nisu mogli ni zamisliti da ce kod kuce u Bugojnu odraditi svoj posao,...BUGOJNO: TROGLAV - BRANITELJ
Subota: 19.10.2013. godine u 15:00 sati
Gl. sudac: Adnan Grabus (Travnik)
Asistent 1: Duraković Adis (Bugojno)
Asistent 2: Bašić Almir (Bugojno)
Četvrti sudac: Alispahić Admir (Zenica)
Delegat: Hadžić Amir (Velika Kladuša)
Posmatrač suđenja: Hasanović Sead (Sarajevo)
NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Ah koja ironija...
Mislim da im ne ide to na ruku, nece dobit putne troskove

- badblueboylivno
- Kontakt:
U pravu je.
Problem je što je prošlo jako puno vremena, a nitko ni da pogleda prema klubu i pomogne, da se malo stabilizira. Orašje je bilo u istim go'vnima, a eno ih pri vrhu.
Nemamo što tražiti u ligi i nema šanse da ostanemo ako prije zimske pauze ne budemo imali barem 12 bodova (računam na trice protiv Mladosti i Gradine i na barem bod s jednog od tri gostovanja; postoji mogućnost da ćemo ove dvije nabrojane domaće igrati u Livnu) i ako za proljeće ne dovedemo dva-tri nova igrača, sa strane.
Kako su izbori dogodine, vjerujem (vjerovao sam i prije dvije godine pa ćorak) da će se neki kuratz napraviti na Zgonima, da će se to srediti.
Problem je što je prošlo jako puno vremena, a nitko ni da pogleda prema klubu i pomogne, da se malo stabilizira. Orašje je bilo u istim go'vnima, a eno ih pri vrhu.
Nemamo što tražiti u ligi i nema šanse da ostanemo ako prije zimske pauze ne budemo imali barem 12 bodova (računam na trice protiv Mladosti i Gradine i na barem bod s jednog od tri gostovanja; postoji mogućnost da ćemo ove dvije nabrojane domaće igrati u Livnu) i ako za proljeće ne dovedemo dva-tri nova igrača, sa strane.
Kako su izbori dogodine, vjerujem (vjerovao sam i prije dvije godine pa ćorak) da će se neki kuratz napraviti na Zgonima, da će se to srediti.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Možda čak i manje bodova će vam biti potrebno ako budete na zimu odradili kvalitetan posao s pojačanjima i stabilizacijom kluba. Sjećam se prošle godine, 1. polusezone, Jedinstvo je imalo 14 bodova, na kraju sezone je završilo 7. na tabeli... Ipak drugu polusezonu je dosta bodova donijela sa strane..badblueboylivno je napisao/la:
Nemamo što tražiti u ligi i nema šanse da ostanemo ako prije zimske pauze ne budemo imali barem 12 bodova (računam na trice protiv Mladosti i Gradine i na barem bod s jednog od tri gostovanja;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Možda, ali moralo bi biti barem dvocifreno, barem 10 bodova. Imamo sreću pa je tu par ekipa koje su, unatoč našim visokim porazima i malom broju bodova, blizu - jedna pobjeda na strani i eto te u igri. Idealno bi bilo sada dobiti Iskru u gostima, ali fali nam pola igrača.
Nadam se potpunim promjenama na zimu, dug je odmor i moći će se sve srediti, samo ako bude volje.
Nadam se potpunim promjenama na zimu, dug je odmor i moći će se sve srediti, samo ako bude volje.
Hayley <3
Ja idalje mislim da ćete bespotrebno potrošiti novce, još pogotovo sad igrate u Bugojnu domaće, sve te novce sačuvati , lagano se vratiti jer na svu sreću nemate mnogo klubova u županjskim i to je to. Ovako ptrošiti tolike novce, igrati u gostima domaće utakmice itd, a na kraju...
Pa jel se ista konkretno krenulo da se rijese nedostatci oko stadiona ????
Kad se moze ocekivati da Troglav zaigra kuci??
Kad se moze ocekivati da Troglav zaigra kuci??
Re: AW: NK Troglav Livno
Nije ni nekonkretno
jedan video:
http://www.slobodnaevropa.org/media/video/25151341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.slobodnaevropa.org/media/video/25151341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Muke fenjeraške
Objavljeno 29.10.2013
Fudbaleri “Troglava” iz Livna putuju u Bugojno kako bi ugostili protivnički tim. Razlog je što njihov livanjski stadion ne ispunjava zadane uslove, odnosno nema sjedišta. Da bi se postavila, potrebno je 23.000 KM, a to je moguće jedino uz pomoć opštine. Autorka: Andrea Pavić
-
- Moderator
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li kakva zvanična vijest? Na stranici saveza u delegiranju ne piše mjesto odigravanja :sbadblueboylivno je napisao/la:Na našem novom stadionu u Bugojnu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko znam, igrat ćemo do kraja polusezone u Bugojnu. Tko zna, možda se nešto i promijeni - Savez je dopis za odigravanje utakmice u Bugojnu zadnji put javio tek u petak.
Ali isto vam je, igrali u Livnu ili Bugojnu, u Srebrenik se vraćate bez bodova.
Ali isto vam je, igrali u Livnu ili Bugojnu, u Srebrenik se vraćate bez bodova.

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
sada i sluzbeno:
http://nsfbih.ba/novost/10039/utakmica_ ... islavgradu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nsfbih.ba/novost/10039/utakmica_ ... islavgradu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li možda biti snimak na vašem portalu nekom kao ranije sjećam se ?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Snimak je vec na youtubeu 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Fina predstava Troglava danas. Prvih 20 minuta ste nas stisli,mislio sam da ćete nam go zabit..Od 20-e minute,malo ste popustili i primili gol..Ali dobro,dobra utakmica danas,zadovoljan sam.. Bar nisam džaba potrošio popodne..
Support your local club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.