AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Amelia
Abate-Mexes-Zapata-Constant
DeJong-Muntari-Montolivo-Nocerino
Kaka
Matri
Kaka
Matri
Zenga je napisao/la:Amelia
Kaka
Matri

Il Club più titolato al mondo!
Sretno vam veceras abd da dobijete ili uzmete bod Barci
Od nas sutra ne ocekujem nista osim mimimalnog poraza protiv Reala nazalost

Od nas sutra ne ocekujem nista osim mimimalnog poraza protiv Reala nazalost
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/215981/1/wa ... youth.html" onclick="window.open(this.href);return false; Evo ako neko ima vremena i želju da gleda juniorski ogled između Barce i Milana. U ovih uvodnih 10-ak minuta naši su za nijansu bolji, a i Cristante je u prvih 11.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Želju imam al vremena nemam dok se ne vratim s posla kući
Hvala za link valjda stignem pogledat 2. poluvrijeme

Hvala za link valjda stignem pogledat 2. poluvrijeme
Il Club più titolato al mondo!
hvala druze na lijepim zeljama
evo nasi mladici poveli 1:0 protiv barcelone.. ajmo momci samo nastaviti
Forza Milan
evo nasi mladici poveli 1:0 protiv barcelone.. ajmo momci samo nastaviti
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
evo ovi cigani izjednacise, sad je 1-1... ajmo momci bolji smo heh 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Lijepa akcija i gol. Jednostavno igraju Pippovi momci , 3-4 dodira i odmah lopta ide naprijed.
Evo primiše jedan jeftin gol.
Evo primiše jedan jeftin gol.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
eto care jos jednog jeftinijeg, nemoguce hehe
Mislim da ce biti 2:2
Barca jednostavno nema motivacije vise, ako prolazak bude upitan onda se nadajte 4-5 komada na Nou Campu kao i uvijek a ovako...

Barca jednostavno nema motivacije vise, ako prolazak bude upitan onda se nadajte 4-5 komada na Nou Campu kao i uvijek a ovako...

27.10.2020
Treba njima komada i prolaza da sustignu Milanleorey je napisao/la:Mislim da ce biti 2:2![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- francobaresi
- Kontakt:
Nakon što je prošle sedmice u dva meča za U-19 repku imao učinak od , dva gola i dvije asistencije, Cristnate je i danas zabio gol protiv Barce. Nažalost nisam vidio o kakvom je golu riječ, mada ne bi me čudilo da je iz nekakvog slobodnjaka. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Nakon što je prošle sedmice u dva meča za U-19 repku imao učinak od , dva gola i dvije asistencije, Cristnate je i danas zabio gol protiv Barce. Nažalost nisam vidio o kakvom je golu riječ, mada ne bi me čudilo da je iz nekakvog slobodnjaka.
[youtube][/youtube]
eto ako nisi vidio..
nego losi ovi nasi skroz. gube 2:5

Constant može samo biti igrač manje na terenu. I kada je bio spreman, katastrofalno je igrao protiv Barce.
- francobaresi
- Kontakt:
Ovaj put nije iz slobodnjaka ali gol je uvijek gol. Definitivno u svojoj generaciji jedan od najboljih igrača. Još samo da Allegri malo popusti sa forsiranjem Nocerina i da umjesto njega povremeno daje šasnu Cristanteu. Od Nocerina nema ništa, a ovaj momak samo može biti još bolji kako vrijeme bude odmicalo ali to se neće desiti ako bude na klupi. 
Claus, nažalost nema De Sciglia iako je on skoro pa spreman za nastupe. Da se mene pita Urby je bolji izbor nego Constant. Ali šta je tu je , nije ni ovaj loše odigrao lani na San Siru, u uzvratu je bio katastrofa.

Claus, nažalost nema De Sciglia iako je on skoro pa spreman za nastupe. Da se mene pita Urby je bolji izbor nego Constant. Ali šta je tu je , nije ni ovaj loše odigrao lani na San Siru, u uzvratu je bio katastrofa.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Na kraju se osramotise ova djeca, samo da jos i ovi nasi ne zavrse tako.
Ma Constant je drvo koje je u jos goroj formi nego prosle godine. Mogu mu tolerisati nesto losiju defanzivnu igru jer njegova primarna pozicija je krilo, ali da za svojih 26 godina nije naucio ubaciti loptu u sesnaeterac, e to mi nije jasno.
Ali svejedno biram njega naspram Urbija, cini mi se da je nesto bolji defanzivac od njega ( a to ce nam veceras biti vaznije ).

Ma Constant je drvo koje je u jos goroj formi nego prosle godine. Mogu mu tolerisati nesto losiju defanzivnu igru jer njegova primarna pozicija je krilo, ali da za svojih 26 godina nije naucio ubaciti loptu u sesnaeterac, e to mi nije jasno.
Ali svejedno biram njega naspram Urbija, cini mi se da je nesto bolji defanzivac od njega ( a to ce nam veceras biti vaznije ).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Ako ćemo se voditi tom logikom onda i Zaccardo može da igra umjesto Constanta. Jer čak i on je bolji u defanzivi od Kevina, mislim da je Urby najbolje riješenje ako već nema Mattie. Jer Holanđanin je i prije igrao tu poziciju , dosta je dobar u oba pravca, nije isključivo defanzivan niti ofanzivan, znači baš ono igra mu je ravnomjerna u tom segmentu. Da ne navodim činjenicu da je puno bolji prilikom ubacivanje lopte u 16-erac.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.