Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
@Bosniacum Lilium
Ma bolan da ga pozove nek' jednom ukliže Messiju, Tevezu ili Agueru. Da se pola onih skauta zapita gdje igra ovaj mali, aha u nekom Borcu iz BiH lige, treba ga kupiti biće zvijer, treba provjeriti ima li još takvih u toj BiH ligi. To je prednost velikih utakmica i prvenstava. Da se malo menadžeri i skauti zainteresuju za našu ligu i naše igrače gdje sigurno ima talenta. Time se odmah diže i rejting lige, klubovi zarađuju više, sve se vuče jedno za drugim.
Ma bolan da ga pozove nek' jednom ukliže Messiju, Tevezu ili Agueru. Da se pola onih skauta zapita gdje igra ovaj mali, aha u nekom Borcu iz BiH lige, treba ga kupiti biće zvijer, treba provjeriti ima li još takvih u toj BiH ligi. To je prednost velikih utakmica i prvenstava. Da se malo menadžeri i skauti zainteresuju za našu ligu i naše igrače gdje sigurno ima talenta. Time se odmah diže i rejting lige, klubovi zarađuju više, sve se vuče jedno za drugim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dijelim misljenje, ali mislim da i ne moze svako dobiti poziv. Grahovac nije daleko od toga, ali vidjet cemo kako ce se razvijati do kraja ove sezone 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Naravno ne svako. Za početak Bešić ili on da ne kažem obojica. Možda prije Grahovac čisto zato što je kapiten mladih a i iz domaće je lige.Bosniacum Lilium je napisao/la:dijelim misljenje, ali mislim da i ne moze svako dobiti poziv. Grahovac nije daleko od toga, ali vidjet cemo kako ce se razvijati do kraja ove sezone
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Grahovac mora prvo potpisati za Hajduk, pa cemo onda pričati.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
da fakat, pola repke nam igra u HajdukuPIKE je napisao/la:Grahovac mora prvo potpisati za Hajduk, pa cemo onda pričati.
a drugu polovinu sam cini avdija
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jest postalo popularno pljuvati po Avdiji. ono kada nemas nista pametno napisati, pljucni malo reda radi. Ali mislim da ste stvarno postali dosadni. Dani Alves nazalost nije Bosanac a neko je morao mjenjati povrijedjenog Mujdzu... Avdija je uskocio i dao doprinos odlasku u Brazil. Toliko o tome.
-
- Kontakt:
Gdje nam je Berberović? Džemooo... 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Djurić desetak minuta odigro,Nadarević nije bio nikako u sastavu,Eldin HAdzic u HErculesu 90 minuta,Prcić 20 minuta..
Suši se sa Duisburgom u trećoj Njemačkojpirotehnik je napisao/la:Gdje nam je Berberović? Džemooo...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U Bugarskoj je ,kapiten je drugoplasiranog Litex-a ali je trenutno tesko povredjenFaraonTM je napisao/la:Suši se sa Duisburgom u trećoj Njemačkojpirotehnik je napisao/la:Gdje nam je Berberović? Džemooo...
Uvijek je mene zanimalo, zašto je on prestao sa reprezentativnim nastupima, u trenutcima, kada poslije njega i nismo imali pravog desnog beka do Mujdže ?
Nisam sa tom situacijom upoznat.
Nisam sa tom situacijom upoznat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kao sto sam i govorio, nazalost, Said pauzira 6 mjeseci
. Velika steta jer se mogao izboriti za poziciju na Mundijalu...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šteta za njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na ovog igraca bi Pape trebao obratit paznju, u posljednjem kolu je takodje postigao pogodat tako da ima vec 5 datih golova u 11 tekmi.
http://www.transfermarkt.de/de/jasmin-s ... 86639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/jasmin-s ... 86639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A sta je sa ovim igracem? inace Izetov saigrac i kapiten ekipe a koliko vidim igra zadnjeg veznog.
http://www.transfermarkt.de/de/veroljub ... _9934.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/veroljub ... _9934.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i na ovom topiku. Oj boze, kad ljudi od juce prate reprezentaciju i onda pametuju...
Mozemo komotno i Radovana Karadzica zvati u repku i ratka Mladica onda.

stvarno ne znam nista o njemu,pa ako ti imas vise informacija onda bi bilo ljepo i da objasnis,pa da svi znamo i ovima sto od "juce" prate repku.Batko je napisao/la:Evo i na ovom topiku. Oj boze, kad ljudi od juce prate reprezentaciju i onda pametuju...![]()
Bilo je 100 puta ovdje na forumu i mozda 100 puta na drugima......Njemu su puna usta Srbije i RSa. U svicarskim medijima je uvijek govorio da bi igra za Svicarsku a u srpskim da bi igrao za Srbiju. U vise navrata je odbacivao da bi iakda zaigrao za BIH. To ti mogu potvrditi i momci koji ga znaju iz Svice a pisali su ovdje....
Kratko receno, ljudi koji ga znaju kazu da je cet´nik onaj s dna kace.....
Kratko receno, ljudi koji ga znaju kazu da je cet´nik onaj s dna kace.....