FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Škaljić trenira odvojeno od ekipe
http://fkzeljeznicar.ba/skaljic-trenira ... kipe/6868/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/skaljic-trenira ... kipe/6868/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- SarajlijaTM
Urdinov,Kerla,Skaljic,Tomic,Selimovic,svi po dva kartona.
Hajmo se kladiti da maleni vec agituju za selimovica i tomica,sad protiv veleza,a urdinov ce ionako neku glupost napraviti!
Sjetimo se samo zajke zebe pred prosli derbi na kosevu,dva glupa zuta u jednoj tekmi i crveni,naravno,sve pred malene...
Hajmo se kladiti da maleni vec agituju za selimovica i tomica,sad protiv veleza,a urdinov ce ionako neku glupost napraviti!

Sjetimo se samo zajke zebe pred prosli derbi na kosevu,dva glupa zuta u jednoj tekmi i crveni,naravno,sve pred malene...
ma ako cemo dobiti Veleza sigurno nek dobiju svi od ovih zuti ako treba,jer na derbiju imamo bod sigurnoSarajlijaTM je napisao/la:Urdinov,Kerla,Skaljic,Tomic,Selimovic,svi po dva kartona.
Hajmo se kladiti da maleni vec agituju za selimovica i tomica,sad protiv veleza,a urdinov ce ionako neku glupost napraviti!![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
NOVA PJESMA ZA LUKAVICU...UCITE SVI DA SE ORI SVI KO JEDAN...
Sve pobjede tvoje i sva gostovanja
Bili smo uz tebe to je prica prava
S drugovima svojim ja sam svakog dana
Vjeran samo tebi i za sve ti hvala....
NOVA PJESMA ZA LUKAVICU...UCITE SVI DA SE ORI SVI KO JEDAN...

Sve pobjede tvoje i sva gostovanja
Bili smo uz tebe to je prica prava
S drugovima svojim ja sam svakog dana
Vjeran samo tebi i za sve ti hvala....
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- BolanBolan
- Kontakt:
Da neće sad Brega podnijeti tužbu zbog plagijata? 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
BolanBolan je napisao/la:Da neće sad Brega podnijeti tužbu zbog plagijata?
Alen poludio.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Odlična pjesmaaa, samo malo teška za pjevanje 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
U poređenju s ostalim klubovima u zemlji, broj članova Sarajeva mnogo je veći. Primjer radi, gradski rival Željezničar na ovom polju značajno zaostaje s oko 2.000 registrovanih članova kluba.
Kako ide s ovim,imal kakvog pomaka
Mislim da se sad pred derbi treba malo vise reklamirati jer tada najvise raje dodje sa strane
Kako ide s ovim,imal kakvog pomaka

Mislim da se sad pred derbi treba malo vise reklamirati jer tada najvise raje dodje sa strane
Željeznicar za život cijeli !
Upravo, o tome sam i ja razmišljo. Da li neko drugi može umjesto mene uplatit pa da postanem član kluba?likusa je napisao/la:U poređenju s ostalim klubovima u zemlji, broj članova Sarajeva mnogo je veći. Primjer radi, gradski rival Željezničar na ovom polju značajno zaostaje s oko 2.000 registrovanih članova kluba.
Kako ide s ovim,imal kakvog pomaka![]()
Da nekom dam pare ili slično?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
mi smo tek krenuli sa tim za razliku od njih. Vjerujem da ćemo ih i prestići. Samo treba malo bolje oraganizovati mogućnost učlanjivanja.likusa je napisao/la:U poređenju s ostalim klubovima u zemlji, broj članova Sarajeva mnogo je veći. Primjer radi, gradski rival Željezničar na ovom polju značajno zaostaje s oko 2.000 registrovanih članova kluba.
za par sati ce biti 50.000 clanova na fb...da je makar tih polazaboljisportuBiH je napisao/la:mi smo tek krenuli sa tim za razliku od njih. Vjerujem da ćemo ih i prestići. Samo treba malo bolje oraganizovati mogućnost učlanjivanja.likusa je napisao/la:U poređenju s ostalim klubovima u zemlji, broj članova Sarajeva mnogo je veći. Primjer radi, gradski rival Željezničar na ovom polju značajno zaostaje s oko 2.000 registrovanih članova kluba.

Željeznicar za život cijeli !
50000 lajkova, a 2000 ljudi na utakmicama...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
I vi kao da ne znate kako je kod nas -odlicni rezultati = dobra posjeta.. vrhunski rezultati = pun stadion
Da bar svaki tim u PL ima prosjek bar 4000 al ni najveci klubovi kod nas nemaju takav prosjek nazalost.
Nadam se da ce bar derbi privuc vise ljudi jer je Sarajevo jace nego prije a Zeljeznicar malo slabiji..Sretno plavi

Da bar svaki tim u PL ima prosjek bar 4000 al ni najveci klubovi kod nas nemaju takav prosjek nazalost.
Nadam se da ce bar derbi privuc vise ljudi jer je Sarajevo jace nego prije a Zeljeznicar malo slabiji..Sretno plavi
Sarajevo nije nista jace od zadnjeg ili predzadnjeg derbija sto i rezultati govore a zeljo je definitivno malo slabiji nego prosle god.
- BolanBolan
- Kontakt:
Svaštara od vijesti: trener kola, junak kola, Ivica Osim, Bulend Biščević (vijest stara 10 dana, ali vrijedi)...

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Protiv Veleza u subotu u 15:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Jel to sigurno ?bagrcavi je napisao/la:Protiv Veleza u subotu u 15:00
Mostar u srcu Velez do groba
samo govorimo kako je biloCashMan je napisao/la:Manje priče o razbijanju, više o temi...

Izletili ste na ljude koji su sjedili u caffe barufedeltafrotta je napisao/la:naravno da se zna... provociranje standardno nista novo, nasi momci izletili i to je to. murije nigdje nije bilo

Nemoj da lažeš raju,barem ne raju sa svoje tribine.
LP!
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 22 okt 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2013-10-26" onclick="window.open(this.href);return false;Dena33 je napisao/la:Jel to sigurno ?bagrcavi je napisao/la:Protiv Veleza u subotu u 15:00
DRUG NEBI TI PUNCA
Koja glupostGorki je napisao/la:samo govorimo kako je biloCashMan je napisao/la:Manje priče o razbijanju, više o temi...
Izletili ste na ljude koji su sjedili u caffe barufedeltafrotta je napisao/la:naravno da se zna... provociranje standardno nista novo, nasi momci izletili i to je to. murije nigdje nije bilo(vazda ste se palili na žene,djecu i obične građane pa se hvalite napali navijačku grupu).Ne znam što niste izletili iz busa kad su Fukare došle u Slavinoviće?Dobili ste poziv,to što niste izašli.. .. ..
Nemoj da lažeš raju,barem ne raju sa svoje tribine.
LP!
Moze li se registrovati na forumu ?
NO PYRO NO PARTY