Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Negredo zaista igra u fantastičnoj formi tokom cijele godine, kako u Sevilli tako i sad u MC-u, a zabija i u repki. Mora se priznati da je žestoka konkurencija Edinu. Sigurno da će trener City-a puno rotirati Edina i Negreda tokom sezone.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I jos to sto je Pjanke igrao dan prije Dzeke. A da ne govorim o tome sto je Mire plus pretrco troduplo vise nego Edin protiv Litvanije, kome je asistencija Vedi mozda bila jedan od 3-4 dodira lopte u drugom poluvremenu.nerkolfc je napisao/la:Pjanic je igrao i odigrao fenomenalno . Nema izvlacenja na to . Necu se mjesati u dalju diskusiju jer stvarno ovdje ima svasta , al' samo kazem da se ne moze izvlaciti na to 180 minuta . Igrao je i Negri za Spaniju .
Ne kaze niko da Edin nece minute odigrat za City do Brazila, ali izgleda da ce igrat manje minuta u ovoj sezoni nego u bilo kojoj sezoni od kad je posto veliko ime oko 2008-09. A bas je to sezona prije nego sto treba da idemo na prvo prvenstvo. I to sto City trenutno igraju u puno turnira nije nikakvo opravdanje. Sta ce biti ako/kada ispadnu iz CL ili FA, a to moze vrlo lako biti do Marta.. Znaci nekoliko mjeseci zestokog klupiranja pred Brazil. A i da ne ispadnu samo ce manje utakmica biti. Sada fakticki imaju najvise utakmica: Premiership, Champions League, Capital One Cup.. A kolko je minuta igro? Kako ce tek biti u zadnja 2-3 mjeseca sezone?
Ja bi cak radje da se vrati u Wolfsburg nego da ostane u Citiju (samo ovu sezonu, prije SP-a).. Samo da igra na kolko tolko visokom nivou prije Brazila. Ovako kako je krenulo ce nam TOTALNO propast za Brazil. Pogotovo on kakav je tip igraca kojem treba samopouzdanje. Ne moze on pocet dobijat samopouzdanje na samom SP-u. Nema se vremena za to, tamo je svaka minuta zlatna, garantovan si 3 x 90 min i to je to. On treba da u SP da udje sa samopouzdanjem.
23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.FaraonTM je napisao/la:To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
Dobro protiv Brazila je drugo. Istina u pripremnim ih je natrpao. Ali eto ja pamtim 3 utakmice kad je City gostovao Chelsea-u. Dvije je počeo od početka (nije se vidio) a treću je bio na klupi kad je Balotelli dao onaj rani gol. Ne sjećam se jel' ulazio ali znam da su na kraju izgubli 2-1, Meireleš im dade dva gola, čini mi se prvi poraz u sezoni tada za City... Naravno da bih volio da krene od početka, ali imam neki osjećaj da ne igra dobro protiv Chelsea i eto statistika kaže da jedino njima nije dao gol u zvaničnoj utakmici za City od svih velikana..Emir_BIH je napisao/la:Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.FaraonTM je napisao/la:To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red.FaraonTM je napisao/la:Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..

(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)
Kad ga zabije sad u nedjelju, biće efikasniji od Messija po pitanju ChelseaSamoZeljo je napisao/la:Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red.FaraonTM je napisao/la:Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..![]()
(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da je ovo zadnja godina Edina u sitiju ,u tom klubu on nikad nece biti starter 5 utakmica zaredom a kamoli da im je numero uno striker . Bjezi Edine iz sitija please ,odradio si svoje ,zaradio si svoje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mancini želi dovesti Edina Džeku u Istanbul
Aysal: Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se na listi želja Roberta Mancinija.
Naime prema pisanju turskih medija Roberto Mancini želi svim silama dovesti Džeku u Galatasaray. Navodno je i predsjednik Galatasaraya spreman da dovede Džeku u Istanbul.
"Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?," rekao je Unal Aysal, a prenose turski mediji. Da li će Džeko Otok zamijeniti Istanbulom i opet raditi sa Mancinijem, ostaje nam da vidimo.
SportSport.ba
Aysal: Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se na listi želja Roberta Mancinija.
Naime prema pisanju turskih medija Roberto Mancini želi svim silama dovesti Džeku u Galatasaray. Navodno je i predsjednik Galatasaraya spreman da dovede Džeku u Istanbul.
"Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?," rekao je Unal Aysal, a prenose turski mediji. Da li će Džeko Otok zamijeniti Istanbulom i opet raditi sa Mancinijem, ostaje nam da vidimo.
SportSport.ba
Da ogovorim u ime Dzeke
"Turki? No, tenk ju."
"Turki? No, tenk ju."
a dobro , kao sto bi nas stari drug "Bobby" mancini rekao ; futbol iz strange ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzema
e pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
mislim da ni plata ne bi bila problem, ima ovaj para 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
jeste da navija za Milan, al' hajd'muXmania je napisao/la:To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ArthurBishop
- Kontakt:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).JTS je napisao/la:jeste da navija za Milan, al' hajd'muXmania je napisao/la:To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
činjenica je da nema puno odličnih napadača koji se mogu dovesti (ili su u velikim klubovima, ili zarađuju masno kao Cavani i Falcao), a Edin je jedan od onih kojeg mogu dovesti
Željezničar za život cijeli!
ArthurBishop je napisao/la:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).

1974---1975---1976---2001---2013---2020