Safet Sušić - Pape

delija
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la delija » 30 dec 2009, 01:20

unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!

I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
Po malo bolan,pa i ja sam nako pesimistican ali opet neces covjeka odmah pljuvati.Sta hoces da kaze necu nista raditi,heheh.Covjeku tek prvi dan a ti odmah SRAMOTA...
Nadam se da ce za 15 godina biti:Ma kakav Susic.On je cuna od trenera.I ja bih onaj uspjeh napravio sa onim igracima, :mrgreen: heheh

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 dec 2009, 11:40

unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!

I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
Ma pusti ti te novinarske prepiske, nikad oni ne prenesu tačno šta čovjek kaže. A evo ti jedan normalan članak i intervju:http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=23167
Dragon Town

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 30 dec 2009, 11:51

Jao kakvih ovdje idiota ima, samo tako :o Čuj ovog gore Pape glumac, pa ni meni nije drago što je on selektor u konkurenciji Meše, Barbareza i Bajevića, al jedan jedini nenadjebivi glumac je Mikado.Ja sam reko davno bilo koji trener da dođe bolji je od Mikada.Šta je to Mikado napravio?Je li otjerao menadzere oko repke, što je najavljivao, NIJE, samo je još više doveo, jel se borio protiv saveza NIJE, još je na njihovu stranu stao, jel manipuliao narodom i pravio se bosancem JESTE, jel odmah nakon odlaska napao sve navijače, novinare, igrače, čaršiju o tom čovjeku je suvišno pričati jer je to najveća ljiga i sve nakon njega je dobro.

I ovu priliku ponovno koristim da se poserem na sve glupe ljude koji su podržavali Mikada ili koji ga u najgoru ruku još podržavaju :x
Strauss Junior

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 dec 2009, 11:51

Eh sada Pape treba podršku, on je naš najbolji igrač svih vremena, prema tome nema mu niko ništa reći.

Sve što od njega očekujemo su Rezultati i to dobri.

Mnogi su imali mišljenje da Pape nemože odgovoriti zahtjevima selektora na pravi način, na njemu je sada da dokaže suprotno.

Sretno pape!

Forzza BiH.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 30 dec 2009, 12:19

SRETNO TI PAPE!!!!
Nadam se da ćeš se moć nosit s ovim lopovima u, i oko Saveza.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 dec 2009, 13:56

BlueSharks je napisao/la:Jao kakvih ovdje idiota ima, samo tako :o Čuj ovog gore Pape glumac, pa ni meni nije drago što je on selektor u konkurenciji Meše, Barbareza i Bajevića, al jedan jedini nenadjebivi glumac je Mikado.Ja sam reko davno bilo koji trener da dođe bolji je od Mikada.Šta je to Mikado napravio?Je li otjerao menadzere oko repke, što je najavljivao, NIJE, samo je još više doveo, jel se borio protiv saveza NIJE, još je na njihovu stranu stao, jel manipuliao narodom i pravio se bosancem JESTE, jel odmah nakon odlaska napao sve navijače, novinare, igrače, čaršiju o tom čovjeku je suvišno pričati jer je to najveća ljiga i sve nakon njega je dobro.

I ovu priliku ponovno koristim da se poserem na sve glupe ljude koji su podržavali Mikada ili koji ga u najgoru ruku još podržavaju :x
I ja se velikodusno pridruzujem
nema potpisa

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 30 dec 2009, 15:07

Za ovo http://www.net.hr/sport/page/2009/12/30/0258006.html jedan veliki naklon. :ugeek:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

BINJACKA
Kontakt:

Post Postao/la BINJACKA » 30 dec 2009, 15:29

CIRO VRAAAATI SEEEE!!!!
Pape fantastican igrac srednjeg evropskog kvalteta.kao trener bas nikakav rezultat.Barbarez mora da se kali i dokazuje par godina i kao trener i da zavrsi kvalitetnu trenersku skolu.
mislim da bi nama trebala dva selektora da rade u paru kao u nekim drugim drzavama.volio sa papeta kao nogometasa ali mislim da je repka prevelik zalogaj za jednog nedokazanog trenera.Ali boze moj neka mu dragi bog pomogne ali,ali...... :geek: :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 dec 2009, 15:31

BINJACKA je napisao/la: Pape fantastican igrac srednjeg evropskog kvalteta
Boze,boze...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 30 dec 2009, 15:34

BINJACKA je napisao/la:CIRO VRAAAATI SEEEE!!!!
Pape fantastican igrac srednjeg evropskog kvalteta.kao trener bas nikakav rezultat.Barbarez mora da se kali i dokazuje par godina i kao trener i da zavrsi kvalitetnu trenersku skolu.
mislim da bi nama trebala dva selektora da rade u paru kao u nekim drugim drzavama.volio sa papeta kao nogometasa ali mislim da je repka prevelik zalogaj za jednog nedokazanog trenera.Ali boze moj neka mu dragi bog pomogne ali,ali...... :geek: :roll:
boze sacuvaj!
da sam ja moderator ovaj mi nebi kvatio forum ...ban!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 30 dec 2009, 15:34

Papetu,naravno,želim svu sreću i da se plasiramo konačno na prvenstvo.Pape je,uz Švabu,najveća legenda našeg fudbala i zaslužio je šansu,na stranu što su moji favoriti bili Meša,Sergej,Amar i Meho.Ipak,mislim da bi sam Sušić u startu morao imati puo jasniji stav o pomoćnicima,igrama oko tima,pripremnim utakmicama pa i plati ako hoćete a ne da podilazi u svemu ovim krkanima.Previše je to fin gospodin da bi im kontrirao ali to ne pali kod njih.
Kaže Sušić da nije njegov posao da dogovara prijateljske utakmice-nije ali se selektor tu mora pitati,npr.dobiješ Holandiju u kvalifikacijama i naravno da tražiš protivnika koji gaji sličan fudbal,ako Pape ne bude birao,Ušanović bira dolare,jal Katarske jal Iranske.
Kaže Sušić da nema ništa protiv da mu savez bira pomoćnike-moj Pape,samim tim pokazuješ da si neozbiljan trener,svaki trener to postavi kao jedan od ključnih zahtjeva kad pregovara,da odabere saradnike kojima najviše vjeruje.
Kaže Sušić da su mu nepoznati uslovi koje savez daje-mislim da im je i tu trebao pokazati zube,bar ih malo zaj.ebavati da jednom za sva vremena prekrižimo tu Munibovu magičnu cifru od 5000 eura.
Sretno Sajo.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 30 dec 2009, 15:43

Bošnji nikad ugoditi !
Butmiran,hvala na informacijama,i ono nisu uspjesi?
Neka Bošnje,drzi te se Vi patriotizma i narodnih heroja,daleko cete.Bez imalo profesionalizma. ;)
NON MOLLARE MAI

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 30 dec 2009, 15:45

Meni se neće moći ugoditi dok god god isti stručnjaci vode Savez.Barbarez,Sušić,Ćiro,Cappelo,Hiddink,Osim...svejedno !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 dec 2009, 17:07

BINJACKA je napisao/la:CIRO VRAAAATI SEEEE!!!!
Vodi ga u krevet!
nema potpisa

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 30 dec 2009, 17:17

E nez nadam se da ce biti dobro sve i da ce nas Pape odvesti na Euro aBd, ali valjda on nece srati kao neki dosad, da se svada sa nekim igracima i sl. fino bi bilo ponovno vidjeti papca, koji bi nam sasvim sigurno koristio, ali opet ostaje sve da vidimo, ja kako sam razumio u martu igramo prijateljsku tekmu, znal se koje su moguce opcije, znam da su se nesto spominjale svabe imali sta od toga :?: :)
mB!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 dec 2009, 17:19

Mukiol je napisao/la:E nez nadam se da ce biti dobro sve i da ce nas Pape odvesti na Euro aBd, ali valjda on nece srati kao neki dosad, da se svada sa nekim igracima i sl. fino bi bilo ponovno vidjeti papca, koji bi nam sasvim sigurno koristio, ali opet ostaje sve da vidimo, ja kako sam razumio u martu igramo prijateljsku tekmu, znal se koje su moguce opcije, znam da su se nesto spominjale svabe imali sta od toga :?: :)
Da igramo sa svabama...zaboravio sam datum jbg.Uglavnom to je zadnji test utakmica Nijemaca pred odlazak na Mundijal, bilo bi dobro kad bi nam se ovaj Seferovic prikljucio.Kako vidim izrazio je zelju da obuce nas dres.Da vidim da li ce biti ista od toga
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2009, 17:33

rob do bagro je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:E nez nadam se da ce biti dobro sve i da ce nas Pape odvesti na Euro aBd, ali valjda on nece srati kao neki dosad, da se svada sa nekim igracima i sl. fino bi bilo ponovno vidjeti papca, koji bi nam sasvim sigurno koristio, ali opet ostaje sve da vidimo, ja kako sam razumio u martu igramo prijateljsku tekmu, znal se koje su moguce opcije, znam da su se nesto spominjale svabe imali sta od toga :?: :)
Da igramo sa svabama...zaboravio sam datum jbg.Uglavnom to je zadnji test utakmica Nijemaca pred odlazak na Mundijal, bilo bi dobro kad bi nam se ovaj Seferovic prikljucio.Kako vidim izrazio je zelju da obuce nas dres.Da vidim da li ce biti ista od toga
Pa nece brate on u A reprezentaciju. Jedva igra za Grasshopperse. Neka ide u U19, pa polahko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 dec 2009, 17:34

Cartman je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Pa nece brate on u A reprezentaciju. Jedva igra za Grasshopperse. Neka ide u U19, pa polahko.
Iskreno meni je svejedno da li igrao ili ne
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2009, 18:44

Za razliku od predhodnih selektora, Susic ce ici po Evropi trazeci potencijalne reprezentativce. Uvjeren sam u to jel on zeli, svakako, uspjeh ove drzave. Bilo bi zaista lijepo kada bi uspjeo vratiti Papca mada sumljam da ce on pristati da igra ponovo za reprezentaciju. Ipak cu ponoviti : Netreba nikoga moliti da igra za nas! Svaki igrac koji zeli da igra za BIH je dobrodosao a ako mu je BIH u drugom planu onda tu treba i da ostane! Ja licno nisam 100% uvjeren da Seferovic hoce stvarno da igra za BIH. Ako zaista zeli da igra za svoju zemlju, onda prvo treba biti pozvan u mladu selekciju pa tek onda u A reprezentaciju. Ne vidim zasto bi jedan igrac od 16-17 godina zasluzio da bude odmah prebacen u A selekciju. Pa zar je on toliko dobar da moze vec sad igrati zajednom sa Dzekom, Muslimovicem itd???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2009, 18:55

Tarik14 je napisao/la:Za razliku od predhodnih selektora, Susic ce ici po Evropi trazeci potencijalne reprezentativce. Uvjeren sam u to jel on zeli, svakako, uspjeh ove drzave. Bilo bi zaista lijepo kada bi uspjeo vratiti Papca mada sumljam da ce on pristati da igra ponovo za reprezentaciju. Ipak cu ponoviti : Netreba nikoga moliti da igra za nas! Svaki igrac koji zeli da igra za BIH je dobrodosao a ako mu je BIH u drugom planu onda tu treba i da ostane! Ja licno nisam 100% uvjeren da Seferovic hoce stvarno da igra za BIH. Ako zaista zeli da igra za svoju zemlju, onda prvo treba biti pozvan u mladu selekciju pa tek onda u A reprezentaciju. Ne vidim zasto bi jedan igrac od 16-17 godina zasluzio da bude odmah prebacen u A selekciju. Pa zar je on toliko dobar da moze vec sad igrati zajednom sa Dzekom, Muslimovicem itd???
On mora da promijeni ''sportsko drzavljanstvo'' kad to uradi potpuno je svejedno u kojoj ce selekciji da igra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.