Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 23:26

bosnas_ je napisao/la:danas Hadzic starter u mecu Rapida i Sturma,gdje je njegov tim u gostima vodio 0:2,ne znam na kraju kako je zavrseno...on igra zadnjeg veznog,nakon sitnih povreda vratio se konacno u startnu postavu.... ja bi njega pozvao za mec protiv Argentine,da ga protiv jakog protivnika vidimo na djelu,sigurno je da ima kvalitet,sad je li to dovoljno da napokon rjesimo problem zadnjeg veznog u reprezentaciji,ostaje da vidimo... rjesio je sve sa papirologijom,sad je na njemu da se dokaze i opravda poziv..
Igrao je negdje do 20-ak minuta pred kraj. Na kraju je 2-2 završilo. Imao sam na TV utakmicu, ali sam pratio Ibiševića a na njega sam totalno zaboravio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 okt 2013, 23:38

rekao je Pape da ne računa na njega .. :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 okt 2013, 23:50

ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 20 okt 2013, 23:53

bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..
Po meni je puno bolji Cocalic kao zadnji vezni..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 21 okt 2013, 00:09

Lovac je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..
Ma Cocalica kao treceg spica treba stavit.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 21 okt 2013, 00:25

slika

odao počast momcima , respect ..

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 okt 2013, 00:30

Treba pozvat Hadzica.Mora se naci neko rjesenje na toj poziciji zadnjeg veznog.Da li ce Rahimic biti pozvan za SP,covjek nije posteno utakmice odigrao 5-6 godina za CSKA.Svaka njemu cast,ali pitanje je da li on moze iznijet SP.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 okt 2013, 00:34

Lovac je napisao/la:
Koliko znam Cocalić je štoper a ne zadnji vezni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 okt 2013, 19:59

PIKE je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
Ma Cocalica kao treceg spica treba stavit.
Polako, do Brazila će Coca sjesti na klupu kao desna ruka SSP. Kakvo skakanje po terenu, kakvi bakrači. Šta će mu to? :lol: (Coca, nisi ti ništa kriv, ali te previše spominju. A znaš da takvi uvijek postaju predmet zezanja. :cry: )

Anela treba provjeriti. Mislim da zaslužuje bar to za početak. A, sve pohvale za ovu crnu traku. Istinski Krajišnik!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 21 okt 2013, 20:11

Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
G BUSSA BUSS

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 okt 2013, 20:17

Hase10 je napisao/la:Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
Prije 2 mjeseca je tek dobio dozvolu da uopste nastupa za nasu reprezentaciju. Pored toga, u prosla 2 mjeseca je jako slabo igrao u Sturmu, te je jos dodatno bio povrijedjen 3 sedmice.

Bice vremena za njega.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2013, 23:37

Kakva je ovo igracina ako pored rezerve iz Njemackog drugoligasa i penzionera ne moze dobit ni poziv. :roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 22 okt 2013, 06:47

Los primjer za ostale mlade igrace ako ga ne pozovu a drzavljanstvo promjenio losu sliku savez salje mladim igracima

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 okt 2013, 21:59

Hase10 je napisao/la:Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
Apsolutno se slažem sa tobom. Kakvih smo samo bisera imali u reprezentaciji i sad se našli pojedinci koji misle da igrač iz Sturma nije dosta velik kalibar za reprezentaciju.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 22 okt 2013, 22:06

Mozda zato sto mu je Sead menaĐer :D
15.10 - 15.06 ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 okt 2013, 22:16

Ako ne dobije poziv protiv argentine, ( stima da igra vbar 60 min u prosijeku u klubu) , bilo bi stvarno jadno os strane selektora! jer momak je promijenio pasos i sve a sad kao ne valja :roll: :roll: samo da se razumijemo da igraci sa EU pasosom puno lakse naprave transfer zbog pravila!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 okt 2013, 23:00

Selektor nikad nije rekao da racuna ozbiljno na njega, a to sto su mediji za 50 maraka pisali hvalospjeve o njemu, i od njega pravili Makelelea, za to su krivi mediji. Prosjecan igrac u ispodprosjecnoj ligi. Takodjer je clan fantomske organizacije Germania, pa je vjerovatno i mislio da ce dobit poziv zbog nekoliko narucenih tekstova na nekom portalu. Iskren da budem i ja sam mislio da ce ga zvatim ako nista bar zbog Germanie. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2013, 23:08

Da mu je Sead menaGer,isti bi moment bio pozvan.............. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 23 okt 2013, 08:35

mjesto na DM-u se cuva za svena, kakv hadzic... hadzic moze dobit' poziv samo ako zahirovic ne bude mogao doci na okupljanje.... ;)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 nov 2013, 19:31

Koju ovaj poziciju igra?Evo ga igra sada
edit:našo sam na kojim pozicijama igra mislim da bi nam poslužio dobro bolje i on nego zahirović,kvržić,stevanović
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 34 gosta.