Nogometna reprezentacija Hrvatske
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Sad Štico lupa glavom od zid, da je izvukao nulu protiv Škota sad bi bio heroj koji je odveo Hrvatsku na WC 

Audere est Facere
Bravo. Odlican zrijeb za vas. Iskreno sam navijao da dobijete sto slabijeg protivnika te da se ode u Brazil. Pa onda u grupi negdje u Riu da se sastanete sa najboljom reprezentacijom regiona.
Sala mala, sretno komsije i nadam se da u strucnom stabu nece Island shvatiti neozbiljno, pristojna je to trenutno reprezentacija sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca, uz motiv bi i mogli biti opasan protivnik objektivno kvalitetnijoj reprezentaciji.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sretno susjedi, sad morate osvjetlati obraz i pokazati da vam je mjesto na Mondijalu, hendikepom u obje tekme protiv nejači sa sjevera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rijesiti jos Island i to je to. Koliko god dobrog i ''dobrog'' donio i neplasman eventualni, puno gore bi bilo da se ova generacija ne plasira na jos jedno veliko natjecanje jer objektivnim kvalitetom je bez sumnje nam tu mjesto i vjerujem da ce u slucaju prolaza to Hrvatska znati pokazati na SP-u, zivi bili pa vidjeli!
Probleme ostaviti po strani ove dvije utakmice i to rijesiti maksimalno ozbiljno, pa onda u kostac sa mafijom koja drma HNS-om i vratiti ljude iza reprezentacije.
IZNAD SVIH!
Probleme ostaviti po strani ove dvije utakmice i to rijesiti maksimalno ozbiljno, pa onda u kostac sa mafijom koja drma HNS-om i vratiti ljude iza reprezentacije.
IZNAD SVIH!
...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Island je mac sa dvije ostrice. Mnogi kad kazu Island, shvataju tu rep. olako. Ali trenutno su dosta jaki, kako timski, tako i individualno.
Sretno
Sretno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- crvenocrni
- Kontakt:
Eto i vas u Brazil, hajde bice interesantnije da se gleda sa susjedima 

Da se razumijemo,i Islanđanima nije krivo što su dobili rep. koja je 2x od Škotske izgubila.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bili su oni opasni i prije 6-7 godina kad smo igrali pa smo ih pomeli tada. Samo nesmi bit podcjenjivanja, i 99% idemo u Brazil, a ako izgubimo onda nismo ni zasluzili igrat tamo, kratko i jasno. Jednostavno nesmimo propustit ovu priliku.
[youtube][/youtube]
Niko Kovac prvi gol
[youtube][/youtube]
Niko Kovac prvi gol

Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 21 okt 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sere nas
. Ovo je Brend dogovorio s Blatterom
.
Inace, Island je dobra, radnicka ekipa. Nema tu puno filozofije, bolji jesmo, ali jedino cemo proci ako budemo pravi tj. ako budemo onakvi kao pod Bilicem na Euru. Prva u gostima sto je jos bolje. Otvorio nam se put i nadam se da prolazimo!!

Inace, Island je dobra, radnicka ekipa. Nema tu puno filozofije, bolji jesmo, ali jedino cemo proci ako budemo pravi tj. ako budemo onakvi kao pod Bilicem na Euru. Prva u gostima sto je jos bolje. Otvorio nam se put i nadam se da prolazimo!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
imao je srece ovaj Island, izvukao je najlošiju ekipu iz prvog šešira, imaju oni ovdje dobre šanse..
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Islanđani su mi druga najdraža repka u baražu, pa mi je žao što ćemo sigurno mi ili oni ispasti. Dobra je to momčad i ne smije ju se potcijeniti. Riječ je o generaciji koja je prije par godina u kvalifikacijama za U21 EURO izbacila mladi Elf u skupini, i to na način da su u zadnjem kolu remizirali u Njemačkoj u situaciji kada je junge Švaben trebala pobjeda.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Kruna sretnih tekmi i golova u ovim kvalifikacijama je došla sa Islandom u baražu.
Imate šansu da idete na SP. Ako ovo ne dobijete i ne treba da idete.
Imate šansu da idete na SP. Ako ovo ne dobijete i ne treba da idete.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Navijali su jedni za druge - u Hrvatskoj su prizivali Islanda, na Islandu su prizivali Hrvatsku.
Da je ostao Štimac, smio bih se kladiti da bi Island prošao, ovako prednost dajem komšijama. Ne vjerujem da će posao završiti u prvom meču, ali mogu izvući neriješen rezultat, a onda kući zabiti 2-3 gola i tako ovjeriti vizu za Brazil.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Panama je sljedeca.
Posljednjih 25 utakmica Islanda
.

zna ih udarit sretna utakmica,iskreno se nadam da će to bit protiv Hrvatske.Lillard je napisao/la:Posljednjih 25 utakmica Islanda.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Consigliere
- Kontakt:
Hoce li se Mamic vraiti iz penzije nakon ovog izvlacenja? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ako ne dobiju Islanda mogu svi skupa da okace kopacke o klin,pa ovi su od Slovenaca gubili kod kuce
Island baraza ne bi vidio da je bio u bilo kojoj grupi osim ove,Hrvati takodjer iz nikakve igre do baraza sto je premija,.Ipak su daleko iskusnija i kvalitetnija ekipa tako da po meni 80 %-20 % u koristi Hrvata.

Island baraza ne bi vidio da je bio u bilo kojoj grupi osim ove,Hrvati takodjer iz nikakve igre do baraza sto je premija,.Ipak su daleko iskusnija i kvalitetnija ekipa tako da po meni 80 %-20 % u koristi Hrvata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.