Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la JTS » 20 okt 2013, 21:57

teferič je napisao/la:Maaajko mila, na šta je priča otišla...! :o
e a kad je nestalo meze, poče priča be'ze .. :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 20 okt 2013, 23:19

JTS je napisao/la:
teferič je napisao/la:Maaajko mila, na šta je priča otišla...! :o
e a kad je nestalo meze, poče priča be'ze .. :lol:
baš tako ispade

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 21 okt 2013, 00:51

Spaha odbio da bude u prvom safu, ne smijem više o tome da ne bi dobio ban.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 okt 2013, 03:27

HazardEden je napisao/la:Spaha odbio da bude u prvom safu, ne smijem više o tome da ne bi dobio ban.
:lol: :lol: Nećeš, i ja sam oplakao kad sam vidio naslov na nekom portalčiću :lol: :lol:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2013, 09:00

Ljudino svaka ti cast, nisam te gotivio ali ovim potezom jucer si me kupio za sva vremena.
Kapa dole jos jednom!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2013, 09:07

Dobar potez za popravljanje reputacije, zna se sta nam je bolna tacka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2013, 09:09

Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 21 okt 2013, 10:52

HazardEden je napisao/la:Spaha odbio da bude u prvom safu, ne smijem više o tome da ne bi dobio ban.
Sigurno ne zna klanjati, pa mu lakse iz drugog safa ponavljati nego iz prvog :lol: Ali bez obzira na to, svaka cast Emiru ;)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 okt 2013, 11:21

Batko je napisao/la:Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...
Ti nisi dobar...

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 21 okt 2013, 11:41

Emir je pravi kapiten, on i Sergej su institucije..primjer svakoj pametnoj osobi. Oni su PONOS BiH!!!
PS:ovi negativni komentari,uvijek je bilo sitnih dusa koje sve u zivotu gledaju negativno!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2013, 12:13

hurem je napisao/la:
Batko je napisao/la:Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...
Ti nisi dobar...
Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...

Bili smo na pragu eura, na pragu, 10 minuta i onda on pravi glupost, vi mu ljubite qrac zbog toga ali kod mene se to nikada nece zaboraviti..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 okt 2013, 12:24

Batko je napisao/la: Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...

Bili smo na pragu eura, na pragu, 10 minuta i onda on pravi glupost, vi mu ljubite qrac zbog toga ali kod mene se to nikada nece zaboraviti..
Ne seri.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Cautinho » 21 okt 2013, 12:28

I jos ka tome dodamo da je dan prije igrao utakmicu protiv Hoffe...
Velik kapiten,još veći čovjek.
Hvala ti Spaha što te imamo!
Keep walking.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 okt 2013, 12:33

Kapiten je i bez ovog poteza zaslužio besmrtnost kod pravih navijača...sa ovim je samo sve potvrdio!!!
Undici stelle - ACM 1899

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 okt 2013, 12:39

Batko je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Ti nisi dobar...
Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...

to je davno ispricana prica..to su sekunde...moze se svakome desiti...nije on namjerno pogrijesio (tada bi imao pravo da tako govoris)...a kao drugo nasri je napravio prekrsaj nad njim (udario ga po nozi, tako da mu je noga skliznula preko lopte...) i jos hiljadu puta nek se ponovi onakva situacija nasri mu ne bi mogao uzeti loptu, osim pod sl.okolnostima, tj. uz pomoc faula koji sudija nece svirati...pa spaha ono radi stalno...i uvijek je siguran...a one veceri se jednostavno desilo i to je to...itd itd...sto ne krivis begovica jer nije odbranio penal, ili dzeku i lulica jer su promasili zicere...bilo bi 2,3:0, i sva bi prica bila zavrsena...
jadan je onaj koji pamti malo "loseg" na ustrb mnogo dobra...
ne znam kakav si kao covjek, ali pretpostavljam da kada bi svi gledali na tebe kao sto ti i slicni gledate na spahica i jos neke fudbalere nikada ne bi imao prijatelja niti bi te neko pozdravio, a kamo li nesto vise...
ali s obzirom da tako govorite onda ste vi vjerovatno SAVRSENI I NEPOGRJESIVI insani, a ako je tako, onda i imate pravo da tako spikate...ne znam?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2013, 12:51

@hureme, batko ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati.
Ko prati duze sjeca se i Jorgensena i onog ko ga je cuvao, sjeca se i gola na Marakani koji je greska Barbareza.

Spahi sam zamjerao onu glupost ali evo odveo nas je u Brazil, ispravio se, bar sto se mene tice, halal bilo.

Sa ovim potezom jucer je pokazao kakav je lider, kapiten, vodja, trenutno jaci od svih politicara, svojom pojavom ulijeva sigurnost i autoritet i to treba postovati.
Ali da je bilo gresaka bilo je. Penal je sviran steta je ucinjena i kraj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 okt 2013, 13:00

Batko je napisao/la:
Da mi je znat pričaš li isto za Misketa koji nas je ukopo u Portugalu, a u uzvratu nije htio nastupati zbog fantomske povrede, ili imaš samo selektivno pamćenje?

Druga stvar, vidili smo protiv Amera kako nam izgleda odbrana bez Spahića, može on i deset kikseva napravit ali mi bi bez njega u odbrani bili u rangu Andore

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 okt 2013, 13:03

Covjek lijepo kaze da cijeni Spahica ali da mu ne moze zaboraviti to sto se na neki nacin kockao tada a nije izbacio loptu u aut kao sto je realno mogao i vi mu odmah skocite za vrat?
Nit ga pljuje nit ga vrijedja samo ga boli taj neprolazak koji je bio tako blizu, a eto da je Emir postupio drugacije vjerovatno bi se i desio.

Ali desilo se sta se desilo, i on sam bi sad u toj situaciji postupio drugacije ali tu se ne moze nista uciniti, to sjecanje jednostavno boli i tako ce uvijek ostati.

Emir je bas kao sto je neko rekao gromada, ljudska velicina, istinski vodja i lider ove reprezentacije.
Nevezano za njegove igracke kvalitete, mislim da s nekim drugim stoperom, cak i boljim od Emira ova reprezentacija bi bila duplo slabija. Vodja na terenu i izvan njega, ponos ove drzave i osoba na koju bi se trebao ugledati svaki Bosanac i Hercegovac.

Meni licno, ipak, kao kapiten reprezentacije je Sergej no.1, ali to su neki subjektivni razlozi, koji ni na koji nacin ne osporavaju ovo Emirovo vrijeme kao kapitena. Obojica su legende ove reprezentacije.

Iduci kapiten ce pretpostavljam biti Edin Dzeko, i mislim da on jedini i zasluzuje naslijediti ovakve dvije velicine.

Odlicna stvar kod nas je sto kao kapitena uvijek imamo pravog vodju i autoritet, sto kod susjednih drzava cesto i nije slucaj a jako je bitno.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 21 okt 2013, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 okt 2013, 13:04

bhsport je napisao/la:@hureme, batko ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati.
Ko prati duze sjeca se i Jorgensena i onog ko ga je cuvao, sjeca se i gola na Marakani koji je greska Barbareza.

Spahi sam zamjerao onu glupost ali evo odveo nas je u Brazil, ispravio se, bar sto se mene tice, halal bilo.

Sa ovim potezom jucer je pokazao kakav je lider, kapiten, vodja, trenutno jaci od svih politicara, svojom pojavom ulijeva sigurnost i autoritet i to treba postovati.
Ali da je bilo gresaka bilo je. Penal je sviran steta je ucinjena i kraj.
Gol na Marakani je greška Hasana koji je Musića samog ostavio sa dvojicom Srpskih igrača koji su nesmetano centrirali liku od 2 metra, evo pamtim i Jorgensena i ti kao i batko gluposti pišete.

Kad bi gledali grešku po grešku pa svaki igrač na svijetu bi bio kriv za neku situaciju, kakve vi nebuloze pišete :roll:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 okt 2013, 13:06

baltazar1 je napisao/la:Kapiten je i bez ovog poteza zaslužio besmrtnost kod pravih navijača...sa ovim je samo sve potvrdio!!!
u ovome postu je sve napisano, niti treba sta dodati, niti oduzeti..
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, No99 i 20 gostiju.