Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SalePD
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SalePD » 20 okt 2013, 01:12

Negredo zaista igra u fantastičnoj formi tokom cijele godine, kako u Sevilli tako i sad u MC-u, a zabija i u repki. Mora se priznati da je žestoka konkurencija Edinu. Sigurno da će trener City-a puno rotirati Edina i Negreda tokom sezone.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 okt 2013, 09:28

nerkolfc je napisao/la:Pjanic je igrao i odigrao fenomenalno . Nema izvlacenja na to . Necu se mjesati u dalju diskusiju jer stvarno ovdje ima svasta , al' samo kazem da se ne moze izvlaciti na to 180 minuta . Igrao je i Negri za Spaniju .
I jos to sto je Pjanke igrao dan prije Dzeke. A da ne govorim o tome sto je Mire plus pretrco troduplo vise nego Edin protiv Litvanije, kome je asistencija Vedi mozda bila jedan od 3-4 dodira lopte u drugom poluvremenu.

Ne kaze niko da Edin nece minute odigrat za City do Brazila, ali izgleda da ce igrat manje minuta u ovoj sezoni nego u bilo kojoj sezoni od kad je posto veliko ime oko 2008-09. A bas je to sezona prije nego sto treba da idemo na prvo prvenstvo. I to sto City trenutno igraju u puno turnira nije nikakvo opravdanje. Sta ce biti ako/kada ispadnu iz CL ili FA, a to moze vrlo lako biti do Marta.. Znaci nekoliko mjeseci zestokog klupiranja pred Brazil. A i da ne ispadnu samo ce manje utakmica biti. Sada fakticki imaju najvise utakmica: Premiership, Champions League, Capital One Cup.. A kolko je minuta igro? Kako ce tek biti u zadnja 2-3 mjeseca sezone?

Ja bi cak radje da se vrati u Wolfsburg nego da ostane u Citiju (samo ovu sezonu, prije SP-a).. Samo da igra na kolko tolko visokom nivou prije Brazila. Ovako kako je krenulo ce nam TOTALNO propast za Brazil. Pogotovo on kakav je tip igraca kojem treba samopouzdanje. Ne moze on pocet dobijat samopouzdanje na samom SP-u. Nema se vremena za to, tamo je svaka minuta zlatna, garantovan si 3 x 90 min i to je to. On treba da u SP da udje sa samopouzdanjem.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 20 okt 2013, 18:11

23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 18:19

Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 20 okt 2013, 18:23

FaraonTM je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).
Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 okt 2013, 18:28

Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 18:30

Emir_BIH je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.
Dobro protiv Brazila je drugo. Istina u pripremnim ih je natrpao. Ali eto ja pamtim 3 utakmice kad je City gostovao Chelsea-u. Dvije je počeo od početka (nije se vidio) a treću je bio na klupi kad je Balotelli dao onaj rani gol. Ne sjećam se jel' ulazio ali znam da su na kraju izgubli 2-1, Meireleš im dade dva gola, čini mi se prvi poraz u sezoni tada za City... Naravno da bih volio da krene od početka, ali imam neki osjećaj da ne igra dobro protiv Chelsea i eto statistika kaže da jedino njima nije dao gol u zvaničnoj utakmici za City od svih velikana..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 18:35

SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..

EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 okt 2013, 18:44

FaraonTM je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..

Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red. :D

(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 18:50

SamoZeljo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red. :D

(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)
Kad ga zabije sad u nedjelju, biće efikasniji od Messija po pitanju Chelsea :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 okt 2013, 03:34

Mislim da je ovo zadnja godina Edina u sitiju ,u tom klubu on nikad nece biti starter 5 utakmica zaredom a kamoli da im je numero uno striker . Bjezi Edine iz sitija please ,odradio si svoje ,zaradio si svoje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 21 okt 2013, 20:20

Mancini želi dovesti Edina Džeku u Istanbul
Aysal: Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se na listi želja Roberta Mancinija.

Naime prema pisanju turskih medija Roberto Mancini želi svim silama dovesti Džeku u Galatasaray. Navodno je i predsjednik Galatasaraya spreman da dovede Džeku u Istanbul.

"Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?," rekao je Unal Aysal, a prenose turski mediji. Da li će Džeko Otok zamijeniti Istanbulom i opet raditi sa Mancinijem, ostaje nam da vidimo.

SportSport.ba

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 okt 2013, 20:25

Nemoj me yeba.t.
:lol: :lol:
Keep walking.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 21 okt 2013, 20:35

Da ogovorim u ime Dzeke
"Turki? No, tenk ju."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 okt 2013, 22:00

a dobro , kao sto bi nas stari drug "Bobby" mancini rekao ; futbol iz strange ..

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 okt 2013, 23:53

novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzema :D e pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter :D mislim da ni plata ne bi bila problem, ima ovaj para :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 22 okt 2013, 00:02

JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzema :D e pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter :D mislim da ni plata ne bi bila problem, ima ovaj para :mrgreen:
To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 okt 2013, 00:05

muXmania je napisao/la:
JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzema :D e pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter :D mislim da ni plata ne bi bila problem, ima ovaj para :mrgreen:
jeste da navija za Milan, al' hajd' :mrgreen: činjenica je da nema puno odličnih napadača koji se mogu dovesti (ili su u velikim klubovima, ili zarađuju masno kao Cavani i Falcao), a Edin je jedan od onih kojeg mogu dovesti
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 okt 2013, 01:34

JTS je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
jeste da navija za Milan, al' hajd' :mrgreen: činjenica je da nema puno odličnih napadača koji se mogu dovesti (ili su u velikim klubovima, ili zarađuju masno kao Cavani i Falcao), a Edin je jedan od onih kojeg mogu dovesti
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).
Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2013, 12:27

ArthurBishop je napisao/la:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).
:mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, kakarut, MostarNeretva, perun, UtdBiH21 i 39 gostiju.