NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
joj Keenuma djece mi
JOJ BOZE
Schaub OUT skroz, nasli smo qb-ija
JOJ BOZE
Schaub OUT skroz, nasli smo qb-ija
Nick Folk 14/14 ove sezone.Edin TM87 je napisao/la:Nick Folk 13/13 ove sezone.
Brady dokazuje tvrdnju da je choke kad se tekma lomi zadnje 2-3 sezone... Prosle sedmice je imao 3 pokusaja da dobije tekmu...
Prosle sedmice su Saintsi vise pokradeni od Patsa danas, pravila su pravila, prosli put je bila klasicna greska sudija, a danas preostar penalty, no Brady je imao sansu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa kako če da pamti, kada su tek u ovoj sezoni uveli to praviloMig_Mig je napisao/la:Ovo niko ne pamti!rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako nas sudije uništiše, smiješna kazna
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma sami smo si krivi, u regularnom smo trebali ovo pobijediti. Treba se igra značajnije popraviti u 2.pol. 5-2randy_moss je napisao/la:Ja nemam komentara na ovo.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Biču iznenadjen ako Tucker preživi bye-week.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na sudijsko guranje zeleni debili dobili, dabogda nikad ne vidjeli POEdin TM87 je napisao/la: Nick Folk 14/14 ove sezone.
Kakav choke, čovjek donijeo izjednačenje kad se tekma gubila, prošle sedmice u minuti prošao cijeli teren i TD bacio 5 sekundi prije krajaEdin TM87 je napisao/la:Brady dokazuje tvrdnju da je choke kad se tekma lomi zadnje 2-3 sezone... Prosle sedmice je imao 3 pokusaja da dobije tekmu...
Naravno da nisu, prošle sedmice su Saintsi sami sebi krivi što nisu čuvali vrijeme i uzeli pobjedu, sada je sudija direktno dogovoran za ovaj zadnji FG koji je donijeo pobjedu debilimaEdin TM87 je napisao/la:Prosle sedmice su Saintsi vise pokradeni od Patsa danas, pravila su pravila, prosli put je bila klasicna greska sudija, a danas preostar penalty, no Brady je imao sansu...
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 okt 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odbrana je pruzila svoj maksimum, iako je naceta povredama, ali Brady je zakazao zajedno sa McDanielsom umjesto kojeg bi i MAJMUN zvao bolje akcije...
Najvise mi je krivo sto smo sami sebe pobjedili...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Ode pobjeda nad Saintsima niz vodokotlic...
Nemam stvarno snage u rukama ni da nesto pisem, mozda se i odmorim koju sedmicu.. Previse je ovo nekad za podnijeti..
Nemam stvarno snage u rukama ni da nesto pisem, mozda se i odmorim koju sedmicu.. Previse je ovo nekad za podnijeti..
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Da ti pravo kazem, citirao sam komentatora, koji je ako se ne varam rekao, da nije vidio nikad nista slicno! Na sta je mislio, ne znam :SCLS je napisao/la:Pa kako če da pamti, kada su tek u ovoj sezoni uveli to praviloMig_Mig je napisao/la:Ovo niko ne pamti!rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako nas sudije uništiše, smiješna kazna
Max Allegri
Sudija je bio direktno odgovoran za INT Breesa i onaj penalty OFFSIDE kad je bio, a ne false start.
Ovdje nije bila sudijska kradja nego PRAVILO koje nije moralo biti svirano, al' nista nije pogresno tako da pricas smijesne stvari...
Cuj krivi Saintsi sami sebi, pa onda je i Brady kriv sto nije napravio TD pred kraj ili TD u preduzetku, zasluzena pobjeda Jetsa.
Ovdje nije bila sudijska kradja nego PRAVILO koje nije moralo biti svirano, al' nista nije pogresno tako da pricas smijesne stvari...
Cuj krivi Saintsi sami sebi, pa onda je i Brady kriv sto nije napravio TD pred kraj ili TD u preduzetku, zasluzena pobjeda Jetsa.
Roger Federer the greatest of all time!
- Sportfanatik
- Kontakt:
A uvijek sami sebe pobijedimo, to nam je boljka. Napad u 2.poluvremenu nestao, stvarno smo mogli doć na 6-1amerosm je napisao/la:Odbrana je pruzila svoj maksimum, iako je naceta povredama, ali Brady je zakazao zajedno sa McDanielsom umjesto kojeg bi i MAJMUN zvao bolje akcije...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zajedno sa sudijamaamerosm je napisao/la:
Iako to mora puno bolje u nastavku, pogotovo napad, u odbrani će se morati pokrpiti ove rupe nastale iza Wilforka i Mayoa, a to će biti veoma teško, jer ne vjerujem da postoji ekipa koja se može nositi sa ovolikim brojem povreda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ProvokatoruEdin TM87 je napisao/la:Sudija je bio direktno odgovoran za INT Breesa i onaj penalty OFFSIDE kad je bio, a ne false start.
Max Allegri
@Mig_Mig Znam, potom su se nadovezali i dodali da je to pravilo tek ove sezone uvedeno.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije sudija bio odgovoran, nego Brees, jer je on bacio taj INTEdin TM87 je napisao/la:Sudija je bio direktno odgovoran za INT Breesa i onaj penalty OFFSIDE kad je bio, a ne false start.
Naravno da je bila krađa, jer kad je zadnji puta nešto takvo svirano, nikada, a ja naravno ne pričam smiješne stvari nego iznosim činjenice, isto kao što sam ti iznijeo za Peytona, a ti si nastavio sa svojim subjektivnim tvrdnjama, kao što i sada radišEdin TM87 je napisao/la:Ovdje nije bila sudijska kradja nego PRAVILO koje nije moralo biti svirano, al' nista nije pogresno tako da pricas smijesne stvari...
Pa naravno da su krivi sami sebi, i oni su to priznali nakon tekme, i Sean i Brees, pogrešan playcalling i loš clock managment i odluke kojima su dopustili Patsima dovoljno vremena za onaj zadnji drive. Brady je danas odigrao lošu tekmu, ali je ipak donijeo taj FG i izjednačenjeEdin TM87 je napisao/la:Cuj krivi Saintsi sami sebi, pa onda je i Brady kriv sto nije napravio TD pred kraj ili TD u preduzetku, zasluzena pobjeda Jetsa.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 okt 2013, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eh to vec nisam cuo, jer sam gledao istovremeno i berse, tako da mi je promakloCLS je napisao/la:@Mig_Mig Znam, potom su se nadovezali i dodali da je to pravilo tek ove sezone uvedeno.
Max Allegri
KING KEENUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da bog da umro i on i njegova odbranaRodman je napisao/la:Biču iznenadjen ako Tucker preživi bye-week.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
KEENUMMMMMMMMM
BOZEEEEE
BOZEEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.