e a kad je nestalo meze, poče priča be'ze ..teferič je napisao/la:Maaajko mila, na šta je priča otišla...!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
e a kad je nestalo meze, poče priča be'ze ..teferič je napisao/la:Maaajko mila, na šta je priča otišla...!
baš tako ispadeJTS je napisao/la:e a kad je nestalo meze, poče priča be'ze ..teferič je napisao/la:Maaajko mila, na šta je priča otišla...!
HazardEden je napisao/la:Spaha odbio da bude u prvom safu, ne smijem više o tome da ne bi dobio ban.
Sigurno ne zna klanjati, pa mu lakse iz drugog safa ponavljati nego iz prvogHazardEden je napisao/la:Spaha odbio da bude u prvom safu, ne smijem više o tome da ne bi dobio ban.
Ti nisi dobar...Batko je napisao/la:Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...
Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...hurem je napisao/la:Ti nisi dobar...Batko je napisao/la:Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...
Ne seri.Batko je napisao/la: Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...
Bili smo na pragu eura, na pragu, 10 minuta i onda on pravi glupost, vi mu ljubite qrac zbog toga ali kod mene se to nikada nece zaboraviti..
to je davno ispricana prica..to su sekunde...moze se svakome desiti...nije on namjerno pogrijesio (tada bi imao pravo da tako govoris)...a kao drugo nasri je napravio prekrsaj nad njim (udario ga po nozi, tako da mu je noga skliznula preko lopte...) i jos hiljadu puta nek se ponovi onakva situacija nasri mu ne bi mogao uzeti loptu, osim pod sl.okolnostima, tj. uz pomoc faula koji sudija nece svirati...pa spaha ono radi stalno...i uvijek je siguran...a one veceri se jednostavno desilo i to je to...itd itd...sto ne krivis begovica jer nije odbranio penal, ili dzeku i lulica jer su promasili zicere...bilo bi 2,3:0, i sva bi prica bila zavrsena...Batko je napisao/la:Sto, treba da ga kujem u zvijezde.....Sergej na jednu stranu, i hvala Spahi sto nas je odveo na SP, ali nikada ne cu zaboraviti sto nam je zbog svog ega upropastio snove o EURU.....To je cinjenica, lopta u aut i EURO, to su stvari koje su ostale zapisane u istoriji...hurem je napisao/la:Ti nisi dobar...Batko je napisao/la:Svaki dobar potez se mora pohvaliti, ovaj je jedan od njih ali neke stavri iz proslosti se nikada nece moci promjeniti i ostace uviejk zapisane krupnim slovima...
Bili smo na pragu eura, na pragu, 10 minuta i onda on pravi glupost, vi mu ljubite qrac zbog toga ali kod mene se to nikada nece zaboraviti..
Da mi je znat pričaš li isto za Misketa koji nas je ukopo u Portugalu, a u uzvratu nije htio nastupati zbog fantomske povrede, ili imaš samo selektivno pamćenje?Batko je napisao/la:
Gol na Marakani je greška Hasana koji je Musića samog ostavio sa dvojicom Srpskih igrača koji su nesmetano centrirali liku od 2 metra, evo pamtim i Jorgensena i ti kao i batko gluposti pišete.bhsport je napisao/la:@hureme, batko ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati.
Ko prati duze sjeca se i Jorgensena i onog ko ga je cuvao, sjeca se i gola na Marakani koji je greska Barbareza.
Spahi sam zamjerao onu glupost ali evo odveo nas je u Brazil, ispravio se, bar sto se mene tice, halal bilo.
Sa ovim potezom jucer je pokazao kakav je lider, kapiten, vodja, trenutno jaci od svih politicara, svojom pojavom ulijeva sigurnost i autoritet i to treba postovati.
Ali da je bilo gresaka bilo je. Penal je sviran steta je ucinjena i kraj.
u ovome postu je sve napisano, niti treba sta dodati, niti oduzeti..baltazar1 je napisao/la:Kapiten je i bez ovog poteza zaslužio besmrtnost kod pravih navijača...sa ovim je samo sve potvrdio!!!